Bölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayollAyy sanki sende diziyi yorumluyorsunSpoiler da hiç bir bilgi vermemişsin.
![]()
Bölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayollAyy sanki sende diziyi yorumluyorsunSpoiler da hiç bir bilgi vermemişsin.
![]()
3 ve 4 'te bir şey olduysa sen yazBölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayoll![]()
![]()
![]()
Yorumladımya 4.bölümden spoiyide bol bol değerlendirdim3 ve 4 'te bir şey olduysa sen yaz![]()
Dışarıdan bize bakıp gizli gizli gülüyor mu acaba4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziye![]()
Sikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişim@MasacRE- Boğuldu sanırım![]()
Hahah 5-6 izleyecez @Harunnn60 ile bu gece çekilecek çile kutsaldır diyelimSikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişimAğır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen
@MasacRE-
Sonunda dizinin güzel oldugunu kabul ediyorsun
İlk 4 bölümde fantastik ve aksiyon hiç yoktuSonunda dizinin güzel oldugunu kabul ediyorsunTam dizinin açıldıgı bölümler
![]()
İlk bölümdeki fantastiki nasıl görmezsinİlk 4 bölümde fantastik ve aksiyon hiç yoktu5 ve 6 da bakacaz artık inş hareketlenir dedin gibi
![]()
![]()
@Harunnn60
@MasacRE- Boğuldu sanırım![]()
4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziye![]()
Ben sanırım bir ara seri bir şekilde sessizce izleyip bitireceğim, şu an hiç izleyesim yokSikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişimAğır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen
@MasacRE-
Senin bu ertelemen beni işgillendiriyorBen sanırım bir ara seri bir şekilde sessizce izleyip bitireceğim, şu an hiç izleyesim yok![]()
Hahah yok ya nerdeeSenin bu ertelemen beni işgillendiriyorSanki ilk gün oturup izlemiş gibisin
![]()
Bu haftasonu izle işte. Gömenlerdenmisin övenlerdenmisinHahah yok ya nerdeeBazen izleyesim gelmiyor, başlasam devamı gelir muhtemelen ama o ilk adımı atmadıkça zor
![]()
Sen beğendin mi? Senin övdüğün veya gömdüğün bir yorumunu görmedim sanırımBu haftasonu izle işte. Gömenlerdenmisin övenlerdenmisin![]()
Ben tüm sezon olarak yorumladım spoiler içindeSen beğendin mi? Senin övdüğün veya gömdüğün bir yorumunu görmedim sanırım![]()
Beğenip beğenmediğini anlamak için tüm sezonu tamamlamamız mı gerekiyorBen tüm sezon olarak yorumladım spoiler içinde![]()
EvetBeğenip beğenmediğini anlamak için tüm sezonu tamamlamamız mı gerekiyor![]()