Bölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayollAyy sanki sende diziyi yorumluyorsunSpoiler da hiç bir bilgi vermemişsin.
Bölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayollAyy sanki sende diziyi yorumluyorsunSpoiler da hiç bir bilgi vermemişsin.
3 ve 4 'te bir şey olduysa sen yazBölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayoll
Yorumladımya 4.bölümden spoiyide bol bol değerlendirdim3 ve 4 'te bir şey olduysa sen yaz
Dışarıdan bize bakıp gizli gizli gülüyor mu acaba4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziye
Sikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişim@MasacRE- Boğuldu sanırım
Hahah 5-6 izleyecez @Harunnn60 ile bu gece çekilecek çile kutsaldır diyelimSikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişimAğır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen@MasacRE-
Sonunda dizinin güzel oldugunu kabul ediyorsun
İlk 4 bölümde fantastik ve aksiyon hiç yoktuSonunda dizinin güzel oldugunu kabul ediyorsunTam dizinin açıldıgı bölümler
İlk bölümdeki fantastiki nasıl görmezsinİlk 4 bölümde fantastik ve aksiyon hiç yoktu5 ve 6 da bakacaz artık inş hareketlenir dedin gibi@Harunnn60
@MasacRE- Boğuldu sanırım
4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziye
Ben sanırım bir ara seri bir şekilde sessizce izleyip bitireceğim, şu an hiç izleyesim yokSikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişimAğır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen@MasacRE-
Senin bu ertelemen beni işgillendiriyorBen sanırım bir ara seri bir şekilde sessizce izleyip bitireceğim, şu an hiç izleyesim yok
Hahah yok ya nerdeeSenin bu ertelemen beni işgillendiriyorSanki ilk gün oturup izlemiş gibisin
Bu haftasonu izle işte. Gömenlerdenmisin övenlerdenmisinHahah yok ya nerdeeBazen izleyesim gelmiyor, başlasam devamı gelir muhtemelen ama o ilk adımı atmadıkça zor
Sen beğendin mi? Senin övdüğün veya gömdüğün bir yorumunu görmedim sanırımBu haftasonu izle işte. Gömenlerdenmisin övenlerdenmisin
Ben tüm sezon olarak yorumladım spoiler içindeSen beğendin mi? Senin övdüğün veya gömdüğün bir yorumunu görmedim sanırım
Beğenip beğenmediğini anlamak için tüm sezonu tamamlamamız mı gerekiyorBen tüm sezon olarak yorumladım spoiler içinde
EvetBeğenip beğenmediğini anlamak için tüm sezonu tamamlamamız mı gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?