Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Ben Netflix'in yaptığı işe saygı duyuyorum ama biraz da eleştiriyorum. Çünkü her kesime ulaşmak ve sadece para kazanmaya yönelmek arasında fark var biraz. Her kesime ulaşmak istersin onda bir sıkıntı yok ama bunu binlerce içerik üretip kaliteyi umursamayıp sadece para kazanmaya bakarak yaparsan o zaman çıkış amacından sapmış olursun. Netflix'in ilk çıktığı zamanlarla şimdiki zamanda yaptıkları arasındaki farkı zaten yukarda belirttim. Ki bunu herkes fark ediyordur. Tüm içerikleri kaliteli olmayabilir bu hiç bir yerde olmaz zaten. Her kesime uygun içerik de olabilir ama bunun yapılış amacı sanat ve kalite değil de daha öncül olarak para kazanmak olursa o işin tadı kaçar. Şuan Netflix'in geldiği durum bana göre bu. Ve bu tamamen benim yorumum, diğer yorumlara da saygı duyarım bir şey diyemem.

Spoiler'deki ilk cümlene kahkaha attım.
Harika bir tespit olmuş, tebrik ederim.

Benim sonradan dikkatimi çekti o olay. Ekşi Sözlükte de denk gelmedim yazan olmuşsa bile. 7-8. bölümde falan aklıma geldi. Hikayenin bir tık bile ilerleyememesini sağlayan mantıksızlığa rağmen, adam benden diziyi beğenmemi, 'emeğe' saygı duymamı, 'havalı gözükmek' için diziyi gömmememi istiyor.
Benim asıl anlamadığım, bir kişi bile "Sayın senaristim, dini kitaplara bir bakalım isterseniz, çelişki olmasın sonra." diye çıkış yapmamış mı?

Bu ekibin, bu diziyi neden eleştirmekle ve yorumlamakla uğratığını anlamadım. Ama büyük bir kitleye sahip olan bu kanalda, dizinin en büyük mantıksal sorununu hemen yorum olarak yazdım. Etkileşimler de aldım, hakaret de. Devamı mutlaka gelecektir. VillainBoss kullanıcı adım. Yorumumu bulabilirseniz, isterseniz, takip edersiniz.

Öyle avatar yapıp savunmakla bitmiyor izleyip destek ver

Hiç tarzım değil

@Çiğdem- @MasacRE- bugün izlediniz inş 2 bölüm diziyi.
Sizi bekliyorum..

E hani yorum nerede? 2 bölüm izledim demişsin gerisi yok?
@Çiğdem-
hep demisindir IMDb overrop işlerin mekanı diye bunu kanıtladığı için tuşikkirler protector
@bazinga @Dosi @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat