TV popülerliği listesi.Ama hangi listede 3. En yuksek giriş yapanlar mı?
Üst sırada yer alan işleri kastetmiştim.ssBütün diziler imdbde var biliyorsun di mi
Puanı da öyle aman aman değil Türkler sayesinde öyle.
Popülerlik listesi bu Çağataycılar çok tıklamış işte kimin umrunda.Üst sırada yer alan işleri kastetmiştim.ss
Ben burada savunmuştum biraz ama gerçekten kötü. Bunun bütçesinin kısıtlı olması ile alakası yok. Adam akılı senaryosu olsa efektsiz de olabilirdi. Diyaloglar çok kötü. Kimin naptığı belli değil. Bir ciddiyet yok. Diyaloglar kötü olunca oyuncuların da performansı kısıtlı kalıyor. Eleştirilecek çok şey var ama yormaya değmez kendimi.1-2 Bölümleri izledim şöyle ilk 2 bölüme bir değerlendirme yapayım şunu diyeyim ben @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @dreamy vslye kısaca forumdakı üyelerle izlemek için bu zibidi çağataya başladım ve bu amaçla izlenir zaten çünkü keyiflik bir dizi değil beklediğimden daha kötüydü
Nefltx ne yapmış öyle ayoll Şu diziyide blu yayınlasın sen neden karizmasını çizip dünyaya rezil oluyorsun Çağatay kaç para döktü acaba Aksiyon İçerde ve fantastik dizi burada yanı uzmanlık alanım dizilerde Çağatayı inceledim ve abartısız türkiyenin en kötü top 5 erkek oyuncusundan birisi Sırf tip var diye oyuncu yapılmaya çalışıyor Oğlanda mimik 0 ayoll yanı tiyatro skeçinde bile rol vermem hiç mimik kullanamıyor Oyuncunun yüzüne bakıcan ne düşünüyor okuyacan Kenan gibi Ama Çağatay yanı hiç mi oyunculuk dersi almamış bu oğlan hiç mimik kullanamıyor ayoll Aksiyonu 0 sadece zırlayabiliyor onuda bebekte yapar yapıyorda
Yanınada almış kendisinin kız versionu olan ecünnü hazarı bunlara sekeçte bile rol vermem Neflx sen naptın ayoll bu karizmayi tekrar toparlamak için Berene hemen sarıldın ama bu karizma 5 yıl toparlanmaz Çağataya 1.bölüm bir giysi giydiriyorlar sankı senarist gidip babannesinin mutfaktakı masa örtüsünü alıp giydirmiş gibi
Sırf arkadaşlarla izlemek için ve Çağatay ile Hazarı gömmek için izlenir keyiflik dizi değil Okan bey dizide ön plana çıkmış daha fazla rol verilmeli
Uyduruk , dandik 10.sınıf diziler olur youtubede amator kendileri hazırlar öyle olmuş Şunu diyeyim bu profosyonel bir dizi değil neftx te bunu yayınlamaya utanmak lazımBen burada savunmuştum biraz ama gerçekten kötü. Bunun bütçesinin kısıtlı olması ile alakası yok. Adam akılı senaryosu olsa efektsiz de olabilirdi. Diyaloglar çok kötü. Kimin naptığı belli değil. Bir ciddiyet yok. Diyaloglar kötü olunca oyuncuların da performansı kısıtlı kalıyor. Eleştirilecek çok şey var ama yormaya değmez kendimi.
Dizinin tek iyi yanı Okan Yalabık ama sahneleri inanılmaz kısa. Onun dışında süresinin 35 dk olması çok iyi. Bizi işkenceden azda olsa kurtarıyor.
Dizilerimiz dünyada baya popüler olurken böyle bir dizinin olması utanç verici bence. Normalde ben ağır eleştiri yapmam ama yazık günah ya. Böyle dizi mi olur Allah aşkına.
Uzun zaman sonra bir diziyi izlerken off çektim. En son 2017 'de bir diziyi izlerken oflamıştım.Uyduruk , dandik 10.sınıf diziler olur youtubede amator kendileri hazırlar öyle olmuş Şunu diyeyim bu profosyonel bir dizi değil neftx te bunu yayınlamaya utanmak lazım
Çağatay konusunda daha emin oluyorum oyunculukla alakası yok tipi iyiymiş ozaman koyun vitrine orada dursun tiple oyunculun alakası ne Tubayıda güzel diye senelerdir dizi tututtramadı halde ekranda inat ettiler güzelse podyuma çıksın Türkiyede şu algı değişmedi sürece yakısıklı erkek iyi oyuncu , güzel kadın iyi oyuncu bu algı değişmedi sürece bizden bir şey olmaz
The Flash'a başladım, 4. bölümü izledim. Korkunç bir kalite farkı var, çok korkunç. Adamlar daha şimdiden karakterleri işlemeye başladılar bile. Fantastik öğeleri, bilim-kurguyu, aksiyonu ve yer yer de dramı iliklerimize kadar izliyor ve hissediyoruz. Protector tek başına çok kötü bir dizi olabilir, ama kendi türündeki dizilerle karşılaştırılırsa koca bir çöp.1-2 Bölümleri izledim şöyle ilk 2 bölüme bir değerlendirme yapayım şunu diyeyim ben @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @dreamy vslye kısaca forumdakı üyelerle izlemek için bu zibidi çağataya başladım ve bu amaçla izlenir zaten çünkü keyiflik bir dizi değil beklediğimden daha kötüydü
Nefltx ne yapmış öyle ayoll Şu diziyide blu yayınlasın sen neden karizmasını çizip dünyaya rezil oluyorsun Çağatay kaç para döktü acaba Aksiyon İçerde ve fantastik dizi burada yanı uzmanlık alanım dizilerde Çağatayı inceledim ve abartısız türkiyenin en kötü top 5 erkek oyuncusundan birisi Sırf tip var diye oyuncu yapılmaya çalışıyor Oğlanda mimik 0 ayoll yanı tiyatro skeçinde bile rol vermem hiç mimik kullanamıyor Oyuncunun yüzüne bakıcan ne düşünüyor okuyacan Kenan gibi Ama Çağatay yanı hiç mi oyunculuk dersi almamış bu oğlan hiç mimik kullanamıyor ayoll Aksiyonu 0 sadece zırlayabiliyor onuda bebekte yapar yapıyorda
Yanınada almış kendisinin kız versionu olan ecünnü hazarı bunlara sekeçte bile rol vermem Neflx sen naptın ayoll bu karizmayi tekrar toparlamak için Berene hemen sarıldın ama bu karizma 5 yıl toparlanmaz Çağataya 1.bölüm bir giysi giydiriyorlar sankı senarist gidip babannesinin mutfaktakı masa örtüsünü alıp giydirmiş gibi
Sırf arkadaşlarla izlemek için ve Çağatay ile Hazarı gömmek için izlenir keyiflik dizi değil Okan bey dizide ön plana çıkmış daha fazla rol verilmeli
Yalnız bir çöp işi eleştirirken illa diğer bir çöp işi yüceltmenize gerek yok....The flash'ta baya bildiğin çöptür tabi 10-15 yaşında değilseniz.Bence protector'den pekte bir farkı yok...The Flash'a başladım, 4. bölümü izledim. Korkunç bir kalite farkı var, çok korkunç. Adamlar daha şimdiden karakterleri işlemeye başladılar bile. Fantastik öğeleri, bilim-kurguyu, aksiyonu ve yer yer de dramı iliklerimize kadar izliyor ve hissediyoruz. Protector tek başına çok kötü bir dizi olabilir, ama kendi türündeki dizilerle karşılaştırılırsa koca bir çöp.
19 yaşındayım. 10-15 yaşındaki çocuklar/gençler yabancı dizi nedir bilmez bile, Allah aşkına yapmayın etmeyin. Arrow, Flash benzeri dizilerin ergenlere hitap ettiğini düşünüyorsanız, lütfen bu mesajımı alıntılamayın.Yalnız bir çöp işi eleştirirken illa diğer bir çöp işi yüceltmenize gerek yok....The flash'ta baya bildiğin çöptür tabi 10-15 yaşında değilseniz.Bence protector'den pekte bir farkı yok...
Bakın oyunculuk çok önemli ama bu diziyi kötü yapan şey oyunculuklar değil....Diyaloglar ve senaryo o kadar batırıyor ki oyuncuların yapabileceği pek bir şey yok.Ben hzar ergüçlünün kötü bir oyuncu olduğuna inanmıyorum...
1-2 Bölümleri izledim şöyle ilk 2 bölüme bir değerlendirme yapayım şunu diyeyim ben @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @dreamy vslye kısaca forumdakı üyelerle izlemek için bu zibidi çağataya başladım ve bu amaçla izlenir zaten çünkü keyiflik bir dizi değil beklediğimden daha kötüydü
Ben burada savunmuştum biraz ama gerçekten kötü. Bunun bütçesinin kısıtlı olması ile alakası yok. Adam akılı senaryosu olsa efektsiz de olabilirdi. Diyaloglar çok kötü. Kimin naptığı belli değil. Bir ciddiyet yok. Diyaloglar kötü olunca oyuncuların da performansı kısıtlı kalıyor. Eleştirilecek çok şey var ama yormaya değmez kendimi.
Dizinin tek iyi yanı Okan Yalabık ama sahneleri inanılmaz kısa. Onun dışında süresinin 35 dk olması çok iyi. Bizi işkenceden azda olsa kurtarıyor.
Dizilerimiz dünyada baya popüler olurken böyle bir dizinin olması utanç verici bence. Normalde ben ağır eleştiri yapmam ama yazık günah ya. Böyle dizi mi olur Allah aşkına.
41 yıllık hayatını anlatsa bu Ka surmezdi Hogathanin 😱The Flash'a başladım, 4. bölümü izledim. Korkunç bir kalite farkı var, çok korkunç. Adamlar daha şimdiden karakterleri işlemeye başladılar bile. Fantastik öğeleri, bilim-kurguyu, aksiyonu ve yer yer de dramı iliklerimize kadar izliyor ve hissediyoruz. Protector tek başına çok kötü bir dizi olabilir, ama kendi türündeki dizilerle karşılaştırılırsa koca bir çöp.
Hayatındaki tüm emoji hakkını tek mesajda kullanmış.41 yıllık hayatını anlatsa bu Ka surmezdi Hogathanin 😱
Baştan sona kadar kesinlikle katılıyorum. Efektler, sahneler, diyaloglar kesinlikle berbat. Oyunculuklar da kötü. Karakterler de kötü. Sırf türk dizisi diye izliyoruz yoksa izlenecek bir tarafı yok dizinin.1-2 Bölümleri izledim şöyle ilk 2 bölüme bir değerlendirme yapayım şunu diyeyim ben @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @dreamy vslye kısaca forumdakı üyelerle izlemek için bu zibidi çağataya başladım ve bu amaçla izlenir zaten çünkü keyiflik bir dizi değil beklediğimden daha kötüydü
Sonunda iyi ya da hakkını veren bir yorum gördüm forumdaThe Protector a.k.a HAKAN:MUHAFIZ (1.Sezon)
Sonunda izledim. 3 günde bitirdim. Bugun bolca vakit ayırdım. Şu gömenlerin yorumlarını okumak için. Kısmen katılıyorum. Ama çoğu yorumlar gereksiz abartılıydı. 1 bölüm izlemiş dalgaya almış, b*klamaya başlamiş.
Dizinin ilk bölümleri bana göre sıkıcıydı. Gerek karakter tanıtımları olsun gerek hikayeyi seyirciye aktarlarmaları, hikaye akişi çok sıkıcıydı. Eyvah dedim yorumlar gerçek mi diye bir şüpheye kapıldım. Yapılan kötü yorumlarda sadece dialogların basitliği ve seyirciye Bilal'e anlatır gibi anlatmalarıydı. Bunu bir sefer değil bölüm içinde 2-3 kere deklare etmeleriydi. KATILIYORUM HAKLI BİR İSYAN
Kun Lun'dan gelen Danny'nin "The Hand'i öldürmeliyim" lafıyla seyircisinin beynini parmakladılar 2 sezon boyunca...Böyle koskoca Marvel studyoları bile sinema/dizi sektörünü elinde tutan firmalar bile bunları yapıyorsa biz yaptiğimizda çok da ezikleyemeyiz. Onlar nasıl dünyaya servis ediyorsa biz de dünyaya servis ediyoruz artık. Evet sen(ben) zeki birisin (anladık) sana düz bir metinle acıklama yapıyorlar. Ama dünya devleri de böyle yapıyor.
Ne beklyorduk diaoglarda ben de bilmıyorum. GoT'daki gibi ağdalı bir hikaye anlatımı mı?
Dizinin görsel efektleri tek sahne haricinde rahatsız edici değildi. O sahne de hemen malum ortamlarda alay edildi. Fakat gömleği giyme yada çıkarma efektleri tatmin ediciydi. Çok efekt yoktu gerçi. Bir de son sahnedeki kan efekti sinir bozucuydu
Oyunculuklar Çağatay - Yurdaer Okur - Mehmet Kurtuluş - Okan Yalabık sırasıyla iyi isimlerdi. Gerçi Okan son bölümlerde cuk olmustu rolüne. Öncesinde çok pasifti. Dümdüz iş adamıydı. Yurdarer Okur tam bir mentor tam bir akıl hocasıydı.Rolünü kılıf gibi giymişti Dizinin yan oyuncularından küçük kız parlıyordu sanki.Diziye ayrı bi enerji kattı bi anda. Tekin polis o da rolüne cuk olmustu. O bıyıgıyla gıcık bir tip ama izlettiriyordu. Kızlarla değinmiyorum. Diziyi eleştirme nedenleri en çok Hazar'ın dialogları yüznden.
Hikaye olarak örnekte de verdiğim gibi İron Fist ile benzeşiyorlar. Birisi onca yıl eğitiliyor diğeri 1-2 hafta içinde dünyayı(İstanbul'u) kurtarmaya çalişiyor. Ülkemzide bunca yıl tek bir fantastik dizi yada yanından geçen bir hikaye izlemedik. İzlediğimiz en fantastik diziler Sihirli Annem, Selena ve Bücür Cadı'ydı. Bunları fantastik dizi diye önumuze koyan yapımcılar ve kanal sahipleri utansın ne diyim?
Herneyse Iron Fist ile karşilaştirdiğimizda bu dizi Iron Fist'e 10a çarpar. Hikaye anlatimi çok yavan basit olsa da seyir etkisi yüksekti ve son bölümlere doğru akıyordu. Aksiyon sahneleri son bölümlerde yine iyiydi. Mahzar acayip cool durmuştu siyahlar içinde. Son bölümlere doğru Hakan ile kapişmalarını daha cok görmek istedim ama olmadı.. Fayzal ile Hakan'ın dövüş sahnesi tempo arttıran sahnelerdi.
Ülke tanıtımı açisindan güzel sahneler vardı. Ama hep yüksek binaları gösterip duruyorlardı. Yine de fena değildi. En azından arap ülkesi olmadiğimizi öğrenirler. Öyle moderniz ki hoca-öğrenci ilişkisi fb boyutlarında 2 selam verdiğimiz kızlarla tek gece geçirebiliyoruz. Hem de ateşli
2.Sezona çok daha iyi bölümler çıkar diye umutlanıyorum. Son bölümde o heycanı verdiler. Yeni yan roller ve hikayelerinin geçmişlerini göreceğiz. Geçmiş demişken dizinin flashback sahneleri de çok iyiydi.
Sezona dair aklıma takılan iki soru var. Diziyi bitiren kişiler beni aydınatsin
1) Hakan'ın babası neden banyo yaparken tişörtü çıkarıyordu? Ortada koca bir soru var ve havada kalmiş.
2) Neden biz kötü olarak lanse edilen "ölümsüzleri" son bölümde "ayyy cnm herşey aşkı içinmiş" demek zorunda bırakıldık?
Kısaca bana göre ilk bölümler zayıf anlatımı ama giderek temposu artan bölümlerle seyirlik bir iş olmuş.
İlk 5 bölüm 5/10 (gerçekten ortalama bir iş gibi duruyordu)
6-7. bölümler 6.5/10
8-9 bölümler 8/10
10.bölüm 9/10 (evet son sahnedeki dirilişler yeter bu puanı vermeme)
@Çiğdem- @Masacre- siz ne zaman bitireceksiniz bakim Sonraki dizi için sözleşmeyelim artık