The Platform 2 Filmi Fragman l 4 Ekim Netflix'te Yayında

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
11,409
Reaksiyon puanı
6,214
Puanı
711
Konum
Bayern Münih


2020 yılında Netflix platformunda yayınlanan The Platform filmi kısa zamanda çok popüler olmuştu. Gerilim türündeki film hakkında Netflix geçen sene yeni filmin geleceğini duyurmuştu. Filmin 2. filmi The Platform 2, yine Netflix'te 4 Ekim'de yayınlanacak.


Netflix filmin fragmanında şu açıklamaları yaptı ; Açlık katbekat artıyor! Distopik bilim kurgu-korku serisinin ikinci filminde, Milena Smit ve Hovik Keuchkerian başrolleri paylaşıyor.

İşte The Platform 2 Filminin fragmanı;

 
Cidden öyle. İlk filmde verilen mesajlar çok iyiydi ama o sahneleri yeniden izlemek ister miyim emin değilim
İkiden devam artık
 
Cidden öyle. İlk filmde verilen mesajlar çok iyiydi ama o sahneleri yeniden izlemek ister miyim emin değilim
İkiden devam artık
Az kaldı şurada 4 ekime


Netflix bu aralar kaliteyi arttırdı izleyici sayısı düşünce. Çoğu film ve diziye bakınca bu durum anlaşılıyor ben bile şu üyelik muhabbetinden sonra gıcıklanıp üyeliği bitirmiştim geri döndüm kaliteli dizi filmleri görünce
 
Testere filmini de sevmezsin o zaman efsaneyi
Ben Testere'yi bilerek izlemedim. Görüntüler rahatsız edici diye. Ama The Platform'daki çoğu sahne rahatsız edici ve hatta mide bulandırıcı olmasına rağmen ilginç bir şekilde film kendini sonuna kadar izlettiriyor. Sistem eleştirisini ve felsefi yönünü çok beğendim. Eleştirilerinde o kadar ince detaylar var ki. Filmi izledikten sonra internetteki analiz yazılarını da merakla okumuştum.