Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,743 Reaksiyon puanı 13,273 Puanı 860 Konum Dünyadan 28 Ekim 2018 #61 Çiğdem-' Alıntı: Aaa demek sende bitirdin bir ben kaldım sanırım bitiririm bir kaç güne @mrt-06 Şu yeni uzantı ne zaman başlayacaktı acaba Genişletmek için tıkla ... 5.bölümde kalmıştım kalan bölümleri de bitirdim.çok iyidi bölümleri uzantı diziside başladı ilk bölümü izledim konusunu hazırla yorum yazalım
Çiğdem-' Alıntı: Aaa demek sende bitirdin bir ben kaldım sanırım bitiririm bir kaç güne @mrt-06 Şu yeni uzantı ne zaman başlayacaktı acaba Genişletmek için tıkla ... 5.bölümde kalmıştım kalan bölümleri de bitirdim.çok iyidi bölümleri uzantı diziside başladı ilk bölümü izledim konusunu hazırla yorum yazalım
Çiğdem Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,839 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 29 Ekim 2018 #62 turkuazz' Alıntı: 5.bölümde kalmıştım kalan bölümleri de bitirdim.çok iyidi bölümleri uzantı diziside başladı ilk bölümü izledim konusunu hazırla yorum yazalım Genişletmek için tıkla ... Ohaa başladı demek 😱😱😱 Bakar açarım
turkuazz' Alıntı: 5.bölümde kalmıştım kalan bölümleri de bitirdim.çok iyidi bölümleri uzantı diziside başladı ilk bölümü izledim konusunu hazırla yorum yazalım Genişletmek için tıkla ... Ohaa başladı demek 😱😱😱 Bakar açarım