daha 1 bölüm ancak baktım ama bölümleri peş peşe bitirmeyi düşünüyorumSende bismillah de devam et baya güzel sezon oluyor
daha 1 bölüm ancak baktım ama bölümleri peş peşe bitirmeyi düşünüyorumSende bismillah de devam et baya güzel sezon oluyor
Ben 1 günde tamamladım baya sarıyordaha 1 bölüm ancak baktım ama bölümleri peş peşe bitirmeyi düşünüyorum
Aaa bunun konusu var cnm oraya alalım
Aaa bunun konusu var cnm oraya alalım
https://fav10.net/forum/threads/the-originals-5-sezon-yorumları.277998/
Sana zahmet taşırsın o zaman ablacım.Aaa bunun konusu var cnm oraya alalım
https://fav10.net/forum/threads/the-originals-5-sezon-yorumları.277998/
Belki kurtarırlar. Bu dizide ölen dönüyor çünkü. @Çiğdem- Bir camimiz dönmedi.
Yok artık ya
En son 5.bölümü izlemişim 6.Bölümde geberiyor demek ecünnü
Evet. 5 kötüydü zaten ama 6 bomba.En son 5.bölümü izlemişim 6.Bölümde geberiyor demek ecünnü
Aaa evet Klausun kızı seneye spin of yapacakEvet. 5 kötüydü zaten ama 6 bomba.
Caroline geldi birde spoi verdi ben daha TVD son sezonu izlememiştim. Dul kaldım dedi o zaman Slavator kardeşler öldü. 😱 Birde cadılık okulu kurmuşlar Harry Potterdaki gibi.
Daha 2.bölümü bakmadımEn son 5.bölümü izlemişim 6.Bölümde geberiyor demek ecünnü
Dünya üzerinde sevdiğin tek kadın o zaten. Ama ben de seviyorum.Aaa evet Klausun kızı seneye spin of yapacak
Sen bize spoi verdinya Caroline intikamızızı almış ayoll @turkuazz
Gıcık değil hele Elenaları düşünürsek 😱😱😱Dünya üzerinde sevdiğin tek kadın o zaten. Ama ben de seviyorum.
Teen Wolf Alison'u sever misin peki?Gıcık değil hele Elenaları düşünürsek 😱😱😱
O diziden sevdiğim kız yokTeen Wolf Alison'u sever misin peki?
Elena 6 sezonda gıcık etti zaten.
Oh ne güzel işte hepsi geberip gitmiş, mutlu son5x13 FİNAL
Gözyaşları içinde izledim çok duygusaldı ya. CW dizilerine ön yargılı bakan @MasacRE- ve @dreamy. Şu diziyi izleseniz tüm ön yargılarınız kırılır. :/
Tüylerim diken diken oldu ilk defa bir yabancı dizide bu kadar duygusallaştım. Çok özleyeceğim sizleri.
Elaja'da kardeşiyle birlikte ölümü üstlendi ve Klaus ile birbirlerine kazık sokarak kül olup öldüler. Freya ve Rebeka da sevdiklerine kavuştu diğerleri açısından mutlu bir sondu. En sonda Hope resim çizerken arkasında annesi gelip gülümsemesi iyice beni etkiledi.
Hep güzel bir dizi olarak hatırlayacağım ekibin emeğine sağlık...
Birde siz izleyince bu soruyu cevaplayın Hope neden laneti tetiklendi? O kısmı kaçırdım yaşlı adam ölünce neden lanet aktif oldu.
@Çiğdem- @turkuazz @Forumdash @xemrexxx
Çiğdem ile turkuaz izlemedi daha onlar 2. bölümde niye spoi veriyorsun ya.Oh ne güzel işte hepsi geberip gitmiş, mutlu son