CW The Originals - 5. Sezon Yorumları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
The-Originals-5.-sezon-ne-zaman.jpg

The CW ekranlarının uzun soluklu fantastik dizisi The Originals 5. Final sezonu ile açılışı yaptı.

Sezon boyunca yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz .

@Forumdash @turkuazz @cookies

Sezona oldukça güzel başladık ama Cw in bir efsanesi daha bitiyor :( :( :( @turkuazz

Tvd den Carolinede buraya katılmış @Forumdash @turkuazz :A :A :A
350

1.Bölüm
Klaus Eljiah ile görüştü ama sanırım dengeler değişti musluktan kan falan akıyordu 😕 Klaus ile Carolineyi tekrar görmek güzeldi :A

Klausun kızı büyümüş ama Klaus kızını 5 senedir görmemiş kızın annesine bir şey oldu ve Klaus dönüyor kızıyla sahnesini bekliyorum :bhr: Son sahnede gökten kan şeklinde yağmur yağdı 😱😱😱

Sezona oldukça güzel başladık ama Cw in bir efsanesi daha bitiyor :( :( :( @turkuazz

350

1.Bölüm
Klaus Eljiah ile görüştü ama sanırım dengeler değişti musluktan kan falan akıyordu 😕 Klaus ile Carolineyi tekrar görmek güzeldi :A

Klausun kızı büyümüş ama Klaus kızını 5 senedir görmemiş kızın annesine bir şey oldu ve Klaus dönüyor kızıyla sahnesini bekliyorum :bhr: Son sahnede gökten kan şeklinde yağmur yağdı 😱😱😱
Oha Caroline var mı?

Aaa evet Caroline gelmiş :A @cookies Originals izlemiyordun sanırım ama Caroline için bakabilirsin final sezonumuze :A :A :A

Yorumunu bekliyorum bölümleri biriktrmeden güncel izle @turkuazz :Z:Z:Z
Yooo izledim ben hep. Caroline geçen sezon da vardı hatta. Ama bir anlık sadece. Bu bölümü de izledim. Ay şunlar bi sevisemedi yaaaa.:(

350

1.Bölüm

İZLEMEM:A

Bölüm Yorumu: son sezonun ilk bölümü iyiydi..Claus artık ortaya çıkmalı ama ortaya çıkınca bakalım nasıl olacak.Hope bir önceki sezondaki hali daha iyiydi bu hali çok fazla olmamış sanki yada öbür bölümlerde alısaçağız:A
TVD dizini çok rakip etmedim o açıdan Caroline hakkında çok yorumda bulunamam ama diziye uyumlu olmuş:D
Hopenin yaptığı hatayla acaba melez kişi öbür bölümlerde bakalım halkın tepkisine kurtulacak mı...Klaus telefonda geliyorum dedi Hope'a öbür bölüm daha iyi olacaktır:D
@Çiğdem- @cookies

Bölüm Yorumu: son sezonun ilk bölümü iyiydi..Claus artık ortaya çıkmalı ama ortaya çıkınca bakalım nasıl olacak.Hope bir önceki sezondaki hali daha iyiydi bu hali çok fazla olmamış sanki yada öbür bölümlerde alısaçağız:A
TVD dizini çok rakip etmedim o açıdan Caroline hakkında çok yorumda bulunamam ama diziye uyumlu olmuş:D
Hopenin yaptığı hatayla acaba melez kişi öbür bölümlerde bakalım halkın tepkisine kurtulacak mı...Klaus telefonda geliyorum dedi Hope'a öbür bölüm daha iyi olacaktır:D
@Çiğdem- @cookies
Aaa bence
Klausun kızının yanına gitme kararı annesi için değil o bahane oldu Caroline ikna etti Klausu :A :A :A

Birde şu kan yağmuru iğrençti :( Yeni düşman çıkıcakmı bakalım ortaya :A

@Çiğdem- @cookies
Yeni bölümlere henüz bakamadım sende durumlar ne cnm :A

@turkuazz @YıldırıM Güncele yetiştim darısı sizin başınıza :A :A :A

2.Bölüm
Klaus ve Hope sahneleri güzeldi Annesini Hope saklamış :A

3.Bölüm
Eljiah bir kadın ecünnüye kandı Klausu üzdü :( Ölmemiştir son sahnede sanırım :A

4.Bölüm
Marcel Klaus sahneler güzeldi Fiin ile olan sahneleride öyle Hayleri kimler kaçırdı bakalım :A

5.Bölüm
Hopenin takıldığı oğlan Klausun geçmişte yakaladığı kadının oğlu çıktı Hopeden nitikam alıcak sanırım :A