The CW ekranlarının uzun soluklu fantastik dizisi The Originals 5. Final sezonu ile açılışı yaptı.
Sezon boyunca yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz .
@Forumdash @turkuazz @cookies
Oha Caroline var mı?Sezona oldukça güzel başladık ama Cw in bir efsanesi daha bitiyor @turkuazz
Tvd den Carolinede buraya katılmış @Forumdash @turkuazz
1.Bölüm
Klaus Eljiah ile görüştü ama sanırım dengeler değişti musluktan kan falan akıyordu 😕 Klaus ile Carolineyi tekrar görmek güzeldi
Klausun kızı büyümüş ama Klaus kızını 5 senedir görmemiş kızın annesine bir şey oldu ve Klaus dönüyor kızıyla sahnesini bekliyorum Son sahnede gökten kan şeklinde yağmur yağdı 😱😱😱
Yeni sezon hayırlı olsun izleyip detaylı yorum yazarım
The CW ekranlarının uzun soluklu fantastik dizisi The Originals 5. Final sezonu ile açılışı yaptı.
Sezon boyunca yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz .
@Forumdash @turkuazz @cookies
Yooo izledim ben hep. Caroline geçen sezon da vardı hatta. Ama bir anlık sadece. Bu bölümü de izledim. Ay şunlar bi sevisemedi yaaaa.
Aaa yok cookies için dedim seni biliyorum izlediğiniYooo izledim ben hep. Caroline geçen sezon da vardı hatta. Ama bir anlık sadece. Bu bölümü de izledim. Ay şunlar bi sevisemedi yaaaa.
Tm yapıyorum.Aaa yok cookies için dedim seni biliyorum izlediğini
Ama böyle olmuyor yorumunu yap izlediğin bölümün
İZLEMEMSezona oldukça güzel başladık ama Cw in bir efsanesi daha bitiyor @turkuazz
Tvd den Carolinede buraya katılmış @Forumdash @turkuazz
1.Bölüm
Klaus Eljiah ile görüştü ama sanırım dengeler değişti musluktan kan falan akıyordu 😕 Klaus ile Carolineyi tekrar görmek güzeldi
Klausun kızı büyümüş ama Klaus kızını 5 senedir görmemiş kızın annesine bir şey oldu ve Klaus dönüyor kızıyla sahnesini bekliyorum Son sahnede gökten kan şeklinde yağmur yağdı 😱😱😱
Aaa bence@Çiğdem- @cookiesBölüm Yorumu: son sezonun ilk bölümü iyiydi..Claus artık ortaya çıkmalı ama ortaya çıkınca bakalım nasıl olacak.Hope bir önceki sezondaki hali daha iyiydi bu hali çok fazla olmamış sanki yada öbür bölümlerde alısaçağız
TVD dizini çok rakip etmedim o açıdan Caroline hakkında çok yorumda bulunamam ama diziye uyumlu olmuş
Hopenin yaptığı hatayla acaba melez kişi öbür bölümlerde bakalım halkın tepkisine kurtulacak mı...Klaus telefonda geliyorum dedi Hope'a öbür bölüm daha iyi olacaktır
Yeni bölümlere henüz bakamadım sende durumlar ne cnm@Çiğdem- @cookiesBölüm Yorumu: son sezonun ilk bölümü iyiydi..Claus artık ortaya çıkmalı ama ortaya çıkınca bakalım nasıl olacak.Hope bir önceki sezondaki hali daha iyiydi bu hali çok fazla olmamış sanki yada öbür bölümlerde alısaçağız
TVD dizini çok rakip etmedim o açıdan Caroline hakkında çok yorumda bulunamam ama diziye uyumlu olmuş
Hopenin yaptığı hatayla acaba melez kişi öbür bölümlerde bakalım halkın tepkisine kurtulacak mı...Klaus telefonda geliyorum dedi Hope'a öbür bölüm daha iyi olacaktır
bende daha bakamadımYeni bölümlere henüz bakamadım sende durumlar ne cnm
Çok geride değiliz 2.bölüm verilmiş henüzbende daha bakamadım
aslında bölüm birikmesin daha iyi o açıdan bölümü izlemek şartÇok geride değiliz 2.bölüm verilmiş henüz
3 çıkmadan şu hafta sonunda halletmek lazım
Birikince üşeniyorum daha toparlayamıyorum bir sürü birikmiş dizim varaslında bölüm birikmesin daha iyi o açıdan bölümü izlemek şart
2 bölümden fazla birikince izlenilmiyorBirikince üşeniyorum daha toparlayamıyorum bir sürü birikmiş dizim var
Sende bismillah de devam et baya güzel sezon oluyor2 bölümden fazla birikince izlenilmiyor