CW The Originals 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahaha 2-3 haftalık aradan döndü 2 bölüm verdi ve yine araya girdi
ayyy flash falanda araya girmez inş 16..bölümü verdikten sonra🙂🙂
Aa tövbest çek kız

Ne arasi vermesin artık

Mayista sezon finali yapsinlar veya 30 bolum yapsinlar .ss

Aa tövbest çek kız

Ne arasi vermesin artık

Mayista sezon finali yapsinlar veya 30 bolum yapsinlar .ss
22 bölüm falan oluyor 20 mayıs gibi yapıyorlar sezon finalini oyüzden bukadar ara veriliyor o tarihe yetişmek için örneğin son 2-3 bölüm kala yine 2 hafta falan topluca araya giricekler

22 bölüm falan oluyor 20 mayıs gibi yapıyorlar sezon finalini oyüzden bukadar ara veriliyor o tarihe yetişmek için örneğin son 2-3 bölüm kala yine 2 hafta falan topluca araya giricekler

Haha

Bide Türk dizileri yabanci diziler gibi kisa olsun diyolar haa çok dayanir ya millet o kadar araya o kadar kısa bölüme valla dizilerin hepsi erken finale girer turkiyede 😱 😱 😱
22 çok az ya 40 haftada 22 bolummu ne var .ss

17.bölümü izledim @*YıldırıM* @Forumdash
çok güzel bir bölümdü
klaus fereyaya güvenmemekle iyi yapıyor zamanınd klausta iyi görünüp eljiahları hançerliyordu aynısını ferayanın yaptığını düşünüyor bence feraya kötü birisi ama esteri öldürdü sonunda kol filntten sonra esterdende kurtulduk
dahila gelsin artık ayrıca michael nelererde acaba 🙂🙂🙂
rebekahı canlandıran kız gelmez artık bu yeni kızda hiç olmamış ama onunla devam edicekler galiba 🙂🙂🙂
genel oalrak güzel bir bölümdü beğendim

18.bölümü izledim bu sezonun kesinlikle en iyi en heyecanlı en aksiyonlu bölümüydü bu arada sen braktınmı @Forumdash diziyi zaten senden başka izleyende yok gel buraya
birde @*YıldırıM*
michaelin ölmesine çok üzüldüm ama klausun yapacak birşeyi yoktu kol un küllerini onu diriltmek için kullanıcak dahliaya ahrcayamazdı hiç sevmediği michaeli öldürüp küllerinden yapıcak silahı aa bu arada michael ve klaus iş birliği harikaydı sezonun en güzel bölümü olmsınını sebebide bu michael klaus dahlia karşılaşması nefisti bence çok güzel bir sahneydi

dahlia büyük heyecan kattı diziye aaa haftaya ne olucak acaba🙂

S02B18

Bence de sezonun iyi bölümlerindendi
Deliah iyi ki gelmiş.Irkcılık gibi olmasın ama Klause'ın anasının ve diğer erkek kardeşlerinin oyunculuğundan sonra Deliah'ın oyunculuğu ilaç gibi geldi.

Michael'in ölümüne üzülmedim.Klause ile yaptiği iş birliğini de beğenmedim. Kardeşimle izlerken bize böyle sahneyi gösteriyorlar çünkü Michael ölür dedi.Maksat seyirciyi üzmekti.

Michael CW'nin yeni dizisine(messenger) geçsin ama kötü şeytan/melek tarzı bişeyde @Çiğdem-

10 nisanda yayınlanmıcakmıydı bu diziyi bekliyordum ama galiba yayınlanmadı hala

19.bölümü izledim @Forumdash @*YıldırıM*
offff yeter artık haylerden o kocası kurt adamdan bıktım ayrıca rebekah bu kaçıncı beee klausun sırtından bıçaklaman bıu kaçıncı bir ekrede klausun yanında yer al beee marcelde onun bir eşi sürekli her fırsatta klausu arkasından bıçaklıyor bunlara alıştıkta sana ne oluyor eljiah rebekah marceli bliyoruz ama sana yakıştıramadım klaus sizlere güvenmemekte çok haklıymış kendine gelince inş hepinize gününü gösterir

20.bölümü izledim bence güzel bölümdü @Forumdash @*YıldırıM*
dahlia haklı gibi geldi bana bence klausun dahliayla iş birliği yapması iyi oldu hayley ve kurt kocası sonra rbekah ferayay eljiah hepsine günlerini göstersin bence kulaus yeterince yumuşak yüz gözterdi onlara ve karşılığında ihanet aldı hayleri ve o asalak kocasını ve kurtları gebertir umarım kulaus dahlia iş birliği hoşuma gitti benim

22 sezon finalini izledim @Forumdash @*YıldırıM* nerdesiniz ayoll sezon finaline bari yorum yapın ayrıca bu bölüdme size süprizde var görmeyi istediğiniz birisi geliyor

klaus çok zeki bir adam dahilayla çalıstığına onu kandırıp tuzağa çekti ayrıca hayley ve kurt sürüsüne yaptıklarına ohh olsun hayleyle ve kocsına tahalmul edemiyorum klaus iyi yaptı

eljahın vampir sevgilisinide öldürmesi hoşuma gitti eljiahada ders olsun kalusun arkasından iş çevirmesin

@Forumdash rebekah 1 bölümlüğünede olsa geldi ama kol gelmedi
dahlia ve ester olayını çok güzel bağladılar o sahnede ağladım
klausun son sahnede heryer küller olsada hep bir yeni bölüm olucak sözleri çok güzeldi

S02B22

Evet @çiğdem- Rebekah geldi ve bölüm çok güzeldi [emoji7] Bu sezon katılan oyunculardan bir tek Daliha iyiydi.Ester'ın orjinalinin gelmesi de iyi oldu.

Bölüm en güzel sahnesi Daliha ve Klause aitti. Daliha kökenleri öldüren odunu havada toza cevirip Klause'ların solumasını sağlaması harikaydı.Klause ise kızıyla sandalyede anlattığı hikaye.Umarım seneye doğru bi cast katılır.Bu sezon olmadığı kadar cast yüzünden sıkıldım.

Bölüme 9/10

Dün tt olmuştu, spoi yememek için zor durdum neler yazmışlar diye.Bölüm bitince hemen tt'ye koştum [emoji16]

ÇOK BOŞLADINIZ AMA THE ORİGİNALS VE THE VAMPİRE DİARİES KONULARINI TVD YEDE SEZON FİNALİ YORUMU YAPICAKINIZ AKÇAMAZSINIZ

ÇOK BOŞLADINIZ AMA THE ORİGİNALS VE THE VAMPİRE DİARİES KONULARINI TVD YEDE SEZON FİNALİ YORUMU YAPICAKINIZ AKÇAMAZSINIZ
Yok yaparım da normal siteden girmiyorum foruma, tapatalktan girdiğim için konuları aramak zorlaştırıyor.Sen yine up'lat konuyu yaparım. 21.bölümün sonu harikaydı zaten(tvd)