Aa tövbest çek kızhahaha 2-3 haftalık aradan döndü 2 bölüm verdi ve yine araya girdi
ayyy flash falanda araya girmez inş 16..bölümü verdikten sonra🙂🙂
Ne arasi vermesin artık
Mayista sezon finali yapsinlar veya 30 bolum yapsinlar .ss
Aa tövbest çek kızhahaha 2-3 haftalık aradan döndü 2 bölüm verdi ve yine araya girdi
ayyy flash falanda araya girmez inş 16..bölümü verdikten sonra🙂🙂
22 bölüm falan oluyor 20 mayıs gibi yapıyorlar sezon finalini oyüzden bukadar ara veriliyor o tarihe yetişmek için örneğin son 2-3 bölüm kala yine 2 hafta falan topluca araya giriceklerAa tövbest çek kız
Ne arasi vermesin artık
Mayista sezon finali yapsinlar veya 30 bolum yapsinlar .ss
22 bölüm falan oluyor 20 mayıs gibi yapıyorlar sezon finalini oyüzden bukadar ara veriliyor o tarihe yetişmek için örneğin son 2-3 bölüm kala yine 2 hafta falan topluca araya giricekler
10 nisanda yayınlanmıcakmıydı bu diziyi bekliyordum ama galiba yayınlanmadı halaS02B18
Bence de sezonun iyi bölümlerindendi
Deliah iyi ki gelmiş.Irkcılık gibi olmasın ama Klause'ın anasının ve diğer erkek kardeşlerinin oyunculuğundan sonra Deliah'ın oyunculuğu ilaç gibi geldi.
Michael'in ölümüne üzülmedim.Klause ile yaptiği iş birliğini de beğenmedim. Kardeşimle izlerken bize böyle sahneyi gösteriyorlar çünkü Michael ölür dedi.Maksat seyirciyi üzmekti.
Michael CW'nin yeni dizisine(messenger) geçsin ama kötü şeytan/melek tarzı bişeyde @Çiğdem-
Messenger'ı mı diyorsun? O 17 Nisandaymiş.10 nisanda yayınlanmıcakmıydı bu diziyi bekliyordum ama galiba yayınlanmadı hala
aaa evet 10 nisan yazıyordu beklediğim bir diziydi benimde zaten zombieye eledim hemen ama messengerden umutluyum konusu çok ilgi çekici 🙂🙂🙂Messenger'ı mı diyorsun? O 17 Nisandaymiş.
ÇOK BOŞLADINIZ AMA THE ORİGİNALS VE THE VAMPİRE DİARİES KONULARINI TVD YEDE SEZON FİNALİ YORUMU YAPICAKINIZ AKÇAMAZSINIZS02B22
Evet @çiğdem- Rebekah geldi ve bölüm çok güzeldi [emoji7] Bu sezon katılan oyunculardan bir tek Daliha iyiydi.Ester'ın orjinalinin gelmesi de iyi oldu.
Bölüm en güzel sahnesi Daliha ve Klause aitti. Daliha kökenleri öldüren odunu havada toza cevirip Klause'ların solumasını sağlaması harikaydı.Klause ise kızıyla sandalyede anlattığı hikaye.Umarım seneye doğru bi cast katılır.Bu sezon olmadığı kadar cast yüzünden sıkıldım.
Bölüme 9/10
Dün tt olmuştu, spoi yememek için zor durdum neler yazmışlar diye.Bölüm bitince hemen tt'ye koştum [emoji16]
Yok yaparım da normal siteden girmiyorum foruma, tapatalktan girdiğim için konuları aramak zorlaştırıyor.Sen yine up'lat konuyu yaparım. 21.bölümün sonu harikaydı zaten(tvd)ÇOK BOŞLADINIZ AMA THE ORİGİNALS VE THE VAMPİRE DİARİES KONULARINI TVD YEDE SEZON FİNALİ YORUMU YAPICAKINIZ AKÇAMAZSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?