Buradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.
Sayende CW dizisi konularına da girdik.ss
aaa. 😱 Hadi gayret ette kutlayalım gece gece.
aaa. 😱 Hadi gayret ette kutlayalım gece gece.Hem sende 45.000 özell bir mesaj yazarsın.
yalnız 45000 e çekirdek bile ısmarlamıyorlar illaki 10 bin 10 bin devireceksinBuradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.
yalnız 45000 e çekirdek bile ısmarlamıyorlar illaki 10 bin 10 bin devireceksinküsüratlı rakamları takmıyor millet
Açılıyoryalnız 45000 e çekirdek bile ısmarlamıyorlar illaki 10 bin 10 bin devireceksinküsüratlı rakamları takmıyor millet
açılmıyor açılmıyor diye muhteşem bir cevap verey,imYok konusunu açılıyor.
olamazzz ,ımmmkansız ne diyorsun ??AçılıyorHadi devam et.
açılmıyor açılmıyor diye muhteşem bir cevap verey,immaksat rakam artsın)
olamazzz ,ımmmkansız ne diyorsun ??))
Bu dizi bu sezon biter mi sence?açılmıyor açılmıyor diye muhteşem bir cevap verey,immaksat rakam artsın)
olamazzz ,ımmmkansız ne diyorsun ??))
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göreBu dizi bu sezon biter mi sence?
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorumKonuyu açık Harun.Hadi hıza devam.
Sen anlat dinliyorum.kafana saksı düşsün @Çiğdem-gökten erkek yağsa dahi bir tanesi sana denk gelmesin çiğdem, evde kalasında turşunu kursunlar çiğdem))
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göre
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorum)
ama konu falan açma kendi aramızda pasta kesip kutlarız konuya gerek yok benceSen anlat dinliyorum.
Ben açmasam başkası açar elbet.ama konu falan açma kendi aramızda pasta kesip kutlarız konuya gerek yok bence50 bin olunca açarız konuyu
o zaman kafana göre takıl nasıl olsa konuya mesaj yazmayacağımBen açmasam başkası açar elbet.Bırakta en yakınındakiler açsın.
Yaa.o zaman kafana göre takıl nasıl olsa konuya mesaj yazmayacağım)
Sen anlat dinliyorum.
kafana saksı düşsün @Çiğdem-gökten erkek yağsa dahi bir tanesi sana denk gelmesin çiğdem, evde kalasında turşunu kursunlar çiğdem))
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göre
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorum)
aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsinizBuradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.
aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsiniz
Yine bu diziyi seçmiş ya senin Süper portakalları seçseydi.aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?