OLsun olsunçok ilginç gerçekten ama herkesin zevki farklıdır tabi19 sezon olacak inş yapımcının açıklaması var hahaha
OLsun olsunçok ilginç gerçekten ama herkesin zevki farklıdır tabi19 sezon olacak inş yapımcının açıklaması var hahaha
OLsun olsunDean'in çocugunu görelimSam'in çocugunu da görelim sonra olnar atılsın maceraya hiç bitmesinBende çocuguma miras olarak bırakırım bu diziyi
Onlari yazmayı unutmuşumizlediklerine ek olarak griim öneriyorum şuan 3.sezonda süpernaturalın yan dizisi gibi süpernaturala benzeyen
dizilerin başında geliyor ordada 2 dedektif her bölüm yaratık avlıyoryeni çıkanlardan
the tomorrow people öneriyorum süpernaturaldaki lucifer oynuyor bu dizide ve gerçekten çok hoş fantastik bir dizi henüz 9.bölümde ara vermiş durumda
aaa erkekler halbuki daha çok severler bu diziyi korku gelirim olduğu için ama senin zevkin farklı demekki
çok ilginç gerçekten ama herkesin zevki farklıdır tabi19 sezon olacak inş yapımcının açıklaması var hahaha
hahahah doğru söylüyorsunda ben konusu açısından demiştim korku türünü erkekler sever diyeErkekler daha çokmu sever yapma bunu2 tane yakışıklı erkeği koymuşlar kızlar izlesin diyeBen zaten öyle fantastik dizileri sevmiyorum
o başroldeki oyuncu arrowdakı oliverin kuzeniOnlari yazmayı unutmuşumGrimm'i 6-7 bölüm yoğun dönemime geldi bıraktım öyle kaldı. TTP'yi luficer için izlemiştim zaten o adamın başka bir fantastik havası var zatenGizemli rollerde çok iyi. Lost'ta izledin mi? Keza Süpernatural'deki rollüTTP'yi bir izleyip bıraktım çünkü başrol oyuncu bana itici geldi
hahahah doğru söylüyorsunda ben konusu açısından demiştim korku türünü erkekler sever diyeama dediğim gibi herkesin zevki farklı tabi sen polisiye seviyo olabilirsin
o başroldeki oyuncu arrowdakı oliverin kuzeniyok lost izlemedim ben bu saydıklarım dışında hiç bakmadım başka diziye ben çok iyide olsa final yapmış dizi bakmıyorum kesinlikle devam eden dizilere bakıyorum
Maalasef öyle kuzenlero başroldeki oyuncu arrowdakı oliverin kuzeniyok lost izlemedim ben bu saydıklarım dışında hiç bakmadım başka diziye ben çok iyide olsa final yapmış dizi bakmıyorum kesinlikle devam eden dizilere bakıyorum
Dönem dizilerini de seviyorum demiştinBen daha çok komedi ve suç dizilerini seviyorum
Kesinliklearrow izliyorsun ozamanson zamanlardakı en başarılı dizi bence
arrow izliyorsun ozamanBen daha çok komedi ve suç dizilerini seviyorum
Onlari yazmayı unutmuşumGrimm'i 6-7 bölüm yoğun dönemime geldi bıraktım öyle kaldı. TTP'yi luficer için izlemiştim zaten o adamın başka bir fantastik havası var zatenGizemli rollerde çok iyi. Lost'ta izledin mi? Keza Süpernatural'deki rollüTTP'yi bir izleyip bıraktım çünkü başrol oyuncu bana itici geldi
arrow izliyorsun ozamanneyse ben kaçıyorum yemek hazırlıkları başlıcak
lostada bakabilirim tabi şuan iş güç yokneyse ben kaçıyorum yemek hazırlıkları başlıyor
Maalasef öyle kuzenlerOliver daha başarılı
İzlemeni tavsiye ederim bi boş zamanında
Dönem dizilerini de seviyorum demiştinYada ben öylemi hatırlıyorum
Kesinlikle
Yeni Bond dizisi başlayacak belki izlersinAynen, eski 1920 - 1950 leri filan anlatan dönem dizileri seviyorum reyiz
Yeni Bond dizisi başlayacak belki izlersin
Haberini dün açmiştimKonusunu filan yazsana belki izlerim
ayyyyyyyyy lütfenn açınnnn 1 ay tatili var zaten yeni bölüme kadar açın lütfen süpernatural fanlarını çekerim ben buraya forum patlama yapar
1.5 sezon izlemiştimOnun yeni sezonu başlasın öyle açılacak (teen wolf)
Evet kimsenin izlememesine bende şaşiyorum (süpernatural)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?