CBS The Odd Couple 1. Sezon Yorumları

6. sezonun başında değil misin? Hatırlarsın diye düşünmüştüm gerçi sen bayağı aralıklı izliyorsun doğrudur. :D

Bende geç fark ettim zaten. :) Minyon tipli insanlar cidden yaşlanmıyorlar şu koyduğum fotoğraf 17 sene öncesine ait birde afişe bakıyorsun aynı adam. :D Gerçi Ross'da da aynı şaşkınlığı yaşamıştım/ık. :D
Yok ben 8. sezonu bitirdim en son 5-6 ay önce. :D

Bazı insanlar öyle ya pek değişmiyorlar. :D

Yok artık ben niye öyle hatırlıyorum acaba. Sadece 2 sezonun kalmış ne kadar üzücü. :A

Umarım biz de öyle oluruz. :D
Bilmem başka biridir belki. :D Maalesef öyle. :( Ama 3-4 sene falan oldu galiba başlayalı artık bu duruma gelmesi normal. :D

Bazı insanlar yaşlandıkça karizmatikleşiyor öyle olmak daha da iyi. :D

Bilmem başka biridir belki. :D Maalesef öyle. :( Ama 3-4 sene falan oldu galiba başlayalı artık bu duruma gelmesi normal. :D

Bazı insanlar yaşlandıkça karizmatikleşiyor öyle olmak daha da iyi. :D
Muhtemelen öyledir. :D Benim durumum daha acı o zaman başlayalı kaç ay oldu sana yetiştim neredeyse senin yıl olmuş. :(

Sahi benim kaç ay oldu acaba, bir yorum konusuna bakayım ilk bölüm yorumumu ne zaman yaşmışım. Forumun yararları işte şimdi forum olmasaydı ne zaman başladığımı hayatta hatırlayamazdım. :D

Evlendikten sonra karizmatikleşsen ne olacak ki sanki, genç kalmayı tercih ederim. .ss

1x2

İlk bölüme göre çok çok daha kötü bir bölümdü. Zaten Matthew Perry'nin oyunculuğunu beğenmemiştim 1.bölümde, bu bölümde de beğenemedim. Büyük ihtimal 1-2 bölüm daha izlerim kötü giderse bırakırım artık.

1x3

İlk iki bölüme göre daha güzeldi, yer yer güldürdü. Sıkmadan izleniyor şimdilik ama umarım ileriki bölümlerde çıkışa geçer. :):)

7 /10

1x3

2.bölüme göre çok çok daha iyi bir bölümdü ki bunun sebebide Oscar ve Casey sahneleriydi bence. İşin içine kız işi filan girince Oscar'ın komikliği ön plana çıkıyor ve bölüm güzel geçiyor.

7/10

1x4

@cevaa gibi söyleyecek olursam bölümün ilk yarısı önceki bölümlere göre çok çok daha kötüydü ama bölümün ikinci yarısı ilk yarısına göre çok çok daha iyiydi. :D

Ya aslında dizinin fena bir malzemesi yok. Başroldeki ikili baya iyi zamanla rollerine daha da alıştıkça daha da iyi olurlar. Yan karakterler de fena değil ama bir şeylerde bir olmamışlık var. Bazı bölümlerde bazen olur gibi oluyor ama olmuyor. Umarım iyiye gidiş olur ilerleyen bölümlerde, izlemeye devam. :):)

6 /10

1x4

Yine beğenmediğim bir bölümdü. Dizi bir iyi bir kötü şeklinde gidicek gibi.

Baştan beri ısınamamıştım diziye bu bölümlede bırakıyorum. Matthew Perry sevdiğim bir oyuncu ama bu dizide olmadı bir türlü.

1x5

Bir önceki bölümden iyiydi, biraz kıpırdanma var. Bazı sahneler güldürdü de ama ciddi kötü espriler de var. Diziyi zaten izleyip beğenen çok az kişi var. Ben de devam etmeyeceğim. Zaten dizi sayım çok, bu dizi yerine izlenecek onlarca daha iyi komedi bulabilirim. :)

6+ /10

@OzaN sabah Beyaz TV'de Tatlı Hayat'a denk geldim, bitiminde "The Odd Couple" yazdı Tatlı Hayat da mı TOC uyarlaması? 😱