CBS The Odd Couple 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,798
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Aynı isimdeki 1968 yapımı komedi filminden uyarlanan The Odd Couple, ilk bölümüyle geçtiğimiz akşam yayın hayatına başladı.

Friends dizisinin unutulmaz oyuncularından Matthew Perry'nin Thomas Lennon ile birlikte başrolde yer aldığı yapımla ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

cbs-fall-preview-the-odd-couple.jpg

1x1

Fena başlamadı dizi. Beklentilerim daha yüksekti ama en azından kötü çıkmadı izlenebilir seviyede bir dizi. :)

Konusu itibariyle dün gece final yapan Two and a Half Men'e gerçekten benziyor. Zaten onun yerini doldurmak için yapmışlar. Bu durum biraz dezavantaj aslında ve zaten eleştirmenler bu nedenle diziyi eleştirmişler.

Dizideki en iyi şey tabii ki Matthew Perry. Chandler'a yakın bir karakteri oynuyor bence, benim de işime gelir zaten. Sakıncası yok Chandler'ı oynamasının. :D

Diğer oyuncu baştan antipatik geldi ama sonradan alışmaya başladım gibi.

Komedi anlayışının ilk bölümüyle bazı noktalarda bayat olduğunu inkar etmeyeceğim ama 1-2 yerde güldürdü. :D

Matthew Perry'nin hatrına izlemeye devam edeceğim eğer kötüye gitmezse. Diğer bir gülme efektli CBS dizisi Mom'ı da ilk bölümde çok sevmemiştim ama devamında çok sevmiştim, umarım bu da öyle olur. :):)

7/10

Tahmin ettiğine göre dizide seveceğim birşeyler olmalı :D
Yok ya güzel bir kız vardı ilk bölümde ama tek başına sevme sebebin olacak kadar değil. Genel olarak konusu, espri anlayışı falan. Two and a Half Men'i seven bunu da sever gibi geliyor ama tabii ilk bölümden belli olmaz pek bir şey. :):)

Yok ya güzel bir kız vardı ilk bölümde ama tek başına sevme sebebin olacak kadar değil. Genel olarak konusu, espri anlayışı falan. Two and a Half Men'i seven bunu da sever gibi geliyor ama tabii ilk bölümden belli olmaz pek bir şey. :):)
Akşama izlicem bakalım, seveceğimi düşünüyorum ama :D

The Odd Couple 1x1

Sırf Chandler'ın son halini izlemek için meraktan izledim ama beğendim ben zaten süresi 20 DK devam ederim. :D

Oscar değilde dizinin yıldızı ve beni en çok güldüren Felix oldu, yaptığı etsiz tavuk ve köfteleri süperdi haha. :F

Matthew çok yaşlanmış ya adam daha 45 yaşlarında ama daha fazla gösteriyor. Ben de benzettim Chandler'a hareketleri, konuşmaları falan pek değişiklik yok. :D

Evdeki saçma televizyon(lar) ve yazı bandı köşesi komediydi, adını unuttum zenci adamın telefonla o köşeyi çekip karıma göstericem dediği sahneye bayağı güldüm. :D

8/10

@destere sen de bir bak istersen belki seversin. :)

1x1

Dizi tam istediğim gibiydi. TAAHM'e de benziyormuş biraz ama ilk bölümden belli olmaz yinede.

Birçok sahnede güldürdü. Özellikle posta numarası çok iyiydi :D Kadınla mutfakta konuşurken kadın istediği şeyi söyledikten sonra Oscar'ın yüz ifadesi sesli güldürdü :D Sonuda çok iyiydi, aklımada gelmişti bardağı oraya koymak :D

Şuanda diziyle ilgili tüm düşüncelerim olumlu ama sadece Matthew Perry reyiz bu rol için biraz yaşlı gibi geldi bana ama ilerleyen bölümlerde alışırız heralde.

9/10

2. bölüm yayınlandı hala altyazı çıkmamış. :( Reytingler de iyi gitmiş sevindim 0.2'lik düşüş bir şey değil. :D

1x2

Eh işte fena değil ama beklentilerimden uzakta, ilk bölüm biraz daha iyiydi sanki. :)

1-2 yerde güldüm ama genel olarak çok zevk vermiyor. İnşallah ilerleyen bölümlerde iyiye gider. Matthew Perry için zaten ilk sezonun sonuna kadar izlerim, kredisi büyük. :):)

7- /10

@OzaN hiç söylemiyorsun Oscar Friends'de oynamış dün Friends'in sezon finalini izlerken gördüm Joey'in el ikizi rolünde konuk geldi. :D

Çok ilginçmiş, haberim yoktu. :D

Dün derken kaçıncı sezonu bitirdin yine? :D
Nasıl yok ya sen 6. sezondasın izlemen lazımdı o bölümü. :D

Yine mi? :( Cidden ara verdim dün 5. sezon finalini izledim zaten 1 haftadır izlemiyordum (Gerçi net yoktu ama olsun izlemiyordum) ayrıca dün yemin ettim yaza kadar hiç izlemeyeceğim. :Z

Hatırlamana yardımcı olayım. Joey el ikizimi buldum diye seviniyordu şov yapalım gel benimle diyordu. :D Aha buldum;

19_5aqaa.jpg

tumblr_ms5l8r9DCM1r3ey0mo1_500.jpg

Nasıl yok ya sen 6. sezondasın izlemen lazımdı o bölümü. :D

Yine mi? :( Cidden ara verdim dün 5. sezon finalini izledim zaten 1 haftadır izlemiyordum (Gerçi net yoktu ama olsun izlemiyordum) ayrıca dün yemin ettim yaza kadar hiç izlemeyeceğim. :Z

Hatırlamana yardımcı olayım. Joey el ikizimi buldum diye seviniyordu şov yapalım gel benimle diyordu. :D Aha buldum;

19_5aqaa.jpg

tumblr_ms5l8r9DCM1r3ey0mo1_500.jpg
Nasıl hatırlayım dizideki tüm konuk oyuncuları. :D Karakteri hatırlıyorum az çok da o olduğunu hatırlamıyordum. :):)

Nasıl hatırlayım dizideki tüm konuk oyuncuları. :D Karakteri hatırlıyorum az çok da o olduğunu hatırlamıyordum. :):)
6. sezonun başında değil misin? Hatırlarsın diye düşünmüştüm gerçi sen bayağı aralıklı izliyorsun doğrudur. :D

Bende geç fark ettim zaten. :) Minyon tipli insanlar cidden yaşlanmıyorlar şu koyduğum fotoğraf 17 sene öncesine ait birde afişe bakıyorsun aynı adam. :D Gerçi Ross'da da aynı şaşkınlığı yaşamıştım/ık. :D