İşte sen izleyip anlatacaktınİzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını
İşte sen izleyip anlatacaktınİzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını
Beni dinlemez kiİşte sen izleyip anlatacaktın
Etiketlemişsin yalnızHarunnn60 diye etiketlesem bakmazdındestere olunca damlıyorsun. Hesabı sende mı ne
Ay şunların adını anmayın Allah aşkına, sonra kendilerine değerli zannediyorlar.
İçerik bile yazmamiş. Bacım diye üstüne gitmek istemedimAtlayarak dizi izlediğini 7 düvel biliyor, duymadık sağır sultan kalmadıKim bilir belki de atlayarak baktı izlediğim dizimi acaba diye
Dizi okadar boş ki @MasacRE bile bakmak istemiyorİzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını
Ballandıra ballandıra anlatacaktın. @destere nasıl tongaya düşürmüş feyz alBeni dinlemez ki
Hayır sade etiketlediğimde gelmemezlik yapıyorEtiketlemişsin yalnız
destere tongaya düşürünce de 1 bölüm izleyip gerçeği öğreniyor sonuçta, ne fark edecek sankiBallandıra ballandıra anlatacaktın. @destere nasıl tongaya düşürmüş feyz al
@Harunnn60 ile birlikte geldiler
En azından "ben diyince izlemiyor" diyip drama queen'e bağlamayacaktındestere tongaya düşürünce de 1 bölüm izleyip gerçeği öğreniyor sonuçta, ne fark edecek sanki
Ballandıra ballandıra anlatacaktın. @destere nasıl tongaya düşürmüş feyz al
@Harunnn60 ile birlikte geldiler
O CW dizileri izliyordu kütük izlemez oyüzden bir fok olamıyor işte kütük kütük gberecekdestere tongaya düşürünce de 1 bölüm izleyip gerçeği öğreniyor sonuçta, ne fark edecek sanki
Aaa bu diziyi tek ben izledim ama onuda hatırlatayım ayoll @MasacREEn azından "ben diyince izlemiyor" diyip drama queen'e bağlamayacaktın
Ee burada da baktı işte ilk bölümeEn azından "ben diyince izlemiyor" diyip drama queen'e bağlamayacaktın
He gördük CW dizisine yorumunu
atlaya atlaya dimi bacım
darkEe burada da baktı işte ilk bölüme(yine başa döndük)
Yine entrkalı ay yapım dizileri izliyor sanırım şuan abicimEe burada da baktı işte ilk bölüme(yine başa döndük)
Özel bildirim kurdumHarunnn60 diye etiketlesem bakmazdındestere olunca damlıyorsun. Hesabı sende mı ne
Olsa izlicem
Hhaha şu çok iyiydi ya@xemrexxx de izledi, onunla ortak diziniz oldu işte ne güzel
Böyle bir şey yazmış mı ? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?