- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
3 bölüm izledim Muhafız'danAyın 26'sı olmuş
3 bölüm izledim Muhafız'danAyın 26'sı olmuş
3 bölüm izledim Muhafız'dan
E dedim yeni sezon başlıyor izleyeyim artık şunu çıksın aradan
Hemen anlatıyor. Nasıl oldu? Nasıl başladın. Çabuk anlat aşiri heycanlandım
Yoğurdu üflücemE dedim yeni sezon başlıyor izleyeyim artık şunu çıksın aradanYalnız çok beğendim diyemeyeceğim ilk üç bölüm itibariyle. Bizde bir eğreti durmuş bu süper kahraman olayları, pek yakışmamış açıkçası. Sezonu bitirince yazarım bir şeyler yine. Bu arada ilk gün başlamayın hemen 2. sezona birkaç gün bekleyin oradan bağlanırım direk 2'ye ben
Tamam birkaç gün üfle, baktın yine ses yok benden izle gitsin o zamanYoğurdu üflücem
Tek ben izlemiyorum evdeTamam birkaç gün üfle, baktın yine ses yok benden izle gitsin o zaman
Neyse sen takıl kafana göre o zamanTek ben izlemiyorum evdeKendim izlesem ertelerdim de bilemiyorum
Neyse sen takıl kafana göre o zamanZaten ben de çok yükselmedim diziye. İzledikten sonra ah niye bu kadar beklettim falan demedim yaniSüreleri uzun olsa izlemezdim hatta ama kısa olduğu için devam izlemeye
Dizide Çiğdem'e göre hiçbir şey yok yalnız
Çiğdem gibi ite kaka izle bakalım. Son bölümleri sevecen mi
Faysal'ı da sevmiyordu galibaDizide Çiğdem'e göre hiçbir şey yok yalnızÇağatay'ı zaten sevmiyor, bir de yanına iki tane ecünnü koymuşlar, dizi onların etrafında dönüyorAncak Faysal için falan katlanmıştır zorla herhalde
İlk 3 bölüm Faysal pasifti zaten, ama sonradan açılıyordur diye düşündüm. Spoilerlı olarak bitirince konuşuruzFaysal'ı da sevmiyordu galibasana spoiler olmasın diye söylemiyorum ama ona söylemiştim biraz
Bakıcam şimdi netflix'e gelmiş miİlk 3 bölüm Faysal pasifti zaten, ama sonradan açılıyordur diye düşündüm. Spoilerlı olarak bitirince konuşuruz
2.sezona daha gecemedim .ss2x1
Çok farklı bir açılış yaptı, farklı bir dizi izliyorum havasına girdim bölümün 40-50 dakikası. Sonradan hikayeyle tanışsak da şu an her şey kopuk...
Siyahi bir dedektif bir kızı arıyor, Michelle ismi. Bir telefon oyunuyla da çözmeye çalışıyor, bir gariplikler var onun tarafında. Pierre ile nasıl tanışacaklar ya da hikaye nasıl birleşecek merak ediyorum.
OA için de neler olduğunu anlayamadım, her şey tersine dönmüş gibi çok garip olaylar var. Homer'i görünce şaşırdım, Hap desen ayrı şaşırtıcı oldu son sahnede...
İlk bölümü izle bir, sanki farklı dizi izliyormuşsun gibi bir hava var.2.sezona daha gecemedim .ss
Hava nasıl sezonun sonunda 'İlk bölümü izle bir, sanki farklı dizi izliyormuşsun gibi bir hava var.
2. sezona geçtim mi diye sor bakalım?Hava nasıl sezonun sonunda '
Ben keşfettim diziyi, bu dizi nasıl patlamadı şaşırtıcı. Gayet de ilgi çekici bir iş halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?