Benim çok izlemediğim dizi vardı bu yaz salladım hepsini resmenKonu 17 Temmuz'da açılmış @OzaN @Forumdash siz neden bu kadar geç kaldınız izlemekte onu anlamadım?@MasacRE- 'de 2.bölümde kalmış.
Eğer toplu izleyeceksek izlerim.
Benim çok izlemediğim dizi vardı bu yaz salladım hepsini resmenKonu 17 Temmuz'da açılmış @OzaN @Forumdash siz neden bu kadar geç kaldınız izlemekte onu anlamadım?@MasacRE- 'de 2.bölümde kalmış.
Eğer toplu izleyeceksek izlerim.
Beğendin mi yani1x1
İlk başta süresini görünce hevesim kaçtı ama şimdi söz verdim izleyeyim dedim. Neyse işte dizi başlıyor çocuğun başını şansızlıklar bırakmıyor. Bir ara benim yüzüm asıldı böyle bir off çektim filan.Çocuğu kendi yerime koydum.@OzaN @Forumdash @MasacRE- zaten stresli bir gün geçirmiştim birde sizin yüzünüzden iki kat streslendim.
Herkes katil tahminleri yapmış benim dememe gerek kalmadı ama çocuğun nasıl bir şansızlıktır abi bu ya. Kızı alıyorsun kız ölüyor, polise yakalanıyorsun say say bitmiyor. Yerin dibine girseydin daha iyiydi cidden.
2 küçük mantık hatası buldum. 1- Çocuğu karakola götürüyorlar kapıda arama yok mu. Hani avm'lerde olur ya. Yani çocuk bıçağı en az 2 saat ceketin içinde tuttu. bana saçma geldi açıkçası.
2- Babası gece boyunca oğlunu bulmaya çalıştı ( telefonla ) yahu hiç mi bir sokağa bakmaya aklın gelmedi. Daha sabah fark ediyorsun arabanın kayıp olduğunu.
Tabi bunlar küçük şeyler büyütülecek şeyler değil. Muhtemelen daha fazla heyecan artsın diye yapmışlar ama biraz gözüme battı benim.
9.0
Her gün 1 bölüm izlerim.
Beğendin mi yaniizlettiriyor kendini, sıktığını düşünmüyorum. Sen de benim gibi ilk başta süreyle demorilize olmuşsun
Birde
dedektörle arama diyorsun sanırımsonuçta polisler yakalamişlardi. Üstünü aramişlardi arabadayken ama bıcağa sıra gelecekken diğer polis engellemişti. Polis üstünü aradiği içşn karakolda dedektör kullankıyorlar demek.
Babanın arabayı fark etme olayı sonda bana da oha dedirttiSen evden hastaneleriçararken diğer oğlun arabayla sokakları arasaydı dimi amaZaten ilk diğer oğlan fark etti. O da kös kös evde oturmuş
@pompy'e sormak lazım arka sokaklarda bu olaylar nasıl işleniyorKarakollarda hiç yok mudur yahu kapıda ki şeylerden. Şuna benzer yani.
İyi bende elime silah alayım nasıl olsa o arama şeyi yok. Hemen ateş ederim yani.
Yani orada bir mantık hatası demeyelim de senaristler heyecan olsun diye uzatmışlar diyelim en iyisi.
Beğendim beğendim. Süre gözümü korkuttu dediğin gibi. Hatta bir ara Outcast'ı mı izlesem dedim. Neyse söz verdim bunu izleyeyim dedim.
Belki hapishanede hayatta kalmak için böyle bir imaj değişikliğine gitmiştir. Malum Amerika'nın en kötü hapishanelerinden ve zayıf insanı eziyorlar.1x5
Güzel bölümdü yine ama bol bol sinir oldum.
Naz bu zamana kadar akıllı davranıyordu ama bu bölüm saçmalamaya başladı. Hapishane ortamına fazla uyum sağladı. Üstelik uyuşturucu da kullanıyormuş.
Pakistanlı güzel kadın ve bizim avukatın beraber çalışacak olması güzel oldu. Dizide en sevdiğim karakter avukat reyis artık.
8/10
Bunlar bizi beklemiyor hiç.S01B03
Güzel, akıcı ve şüpheci bir bölümdü.
Çok hızlı gitmeyin yaayarın finali izlerim görürüsünüz @Harunnn60 @OzaN
baştan beridir şu avukattan şüpheleniyordum bu bölüm çığırından cıktı. 75binden 50bine düş. Kedi sana hemen sırnaşsın, sonra sen o kediyi eline eldiven takarak ölüme yolla
Bunarada Naz'ın banyo yaparken tedirginliği ve sonrasın attiği bakiş şizoya bağladiği yönunde gelişmler mi acaba dedim.
Naz o koğuşun kabul etse yine kendi adamları tarafından korunacak, etmese de kendi adamları tarafından öldürülecekAdam kendi adamlarıyla hem güvence sağlıyor hem tehtit savuruyor. Arada gardıyan kadını da hallediyor. Adam ceza mı çekiyor paşa hayatımı belli değil
8.5/10
Yaa hızlı gitmeyin diyorum yeni bölüm yorumuyla cevap veriyorBunlar bizi beklemiyor hiç.En iyisi biz kendimiz aramızda anlaşalım.
Yazı fontları bende de değişir gibi oldu, anlam veremedim.Yaa hızlı gitmeyin diyorum yeni bölüm yorumuyla cevap veriyor@OzaN
Bu arada yazı fontlari mi değişti 5dk içinde
Gayet güzel duruyordu amaYazı fontları bende de değişir gibi oldu, anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?