sen benim dediğimi anladınmı ?
yani bizim klasik dizi konularından örnek verdim orda ?
diyorum onların dram dizilerinde kapı dinleyen varmı ? iyinin devamlı aynı yöntemlerle kazıklandığı sahneler varmı ?
kötüler zeki ve herşeyi bilen ama iyiler aptal ve acı çeken tarafmıdır onların dizilerinde ?
şimdi diyelim twd izliyorsun başta çok iyi bir insan gösterecekler ve bu iyi insanı sevmeyen çok kötü bir insan gösterecekler ve tüm sezon buyunca bu kötü insan iyi insana her türlü kazığı atacak ama iyi insan bir kaç sezon bunun farkına varmayacak varsada yine çok iyiniyetindenmi diyelim salaklığındanmı diyelim aynı kötü insana kanacak ve kazık yemeye devam edecek ?
sen böyle bir konu görebildinmi izlerken
nedir bir topluluk var twd de , zor durumda kaldıklarında birbirine sarılan birbirini korumaya çalışan ve hayatta kalma mücadelesi veren bir grup ve bu grubun zor şartlarda yaşadıkları psikolojik problemler birbirine karşı zamanla oluşan güven ve güvensizlik falan filan ama herşeyden önemlisi bizim grup zeki insanlardan oluşuyor her zaman aynı kazığı yemiyorlar bazen iyilerin yaşaması için öldürmek şart diyebiliyorlar bir mahir gibi beddua ederek düşman devirmiyorlar
) yada bir ayşen gibi anlamıyorum bana kim tecavüz etmek ister benki gül gibi kızım her daim bana niye kazık giriyor diye gözyaşı dökmüyorlar
)
öyle çekirdek çitler gibi adam öldürmek kalite göstergesi değil kokoş dizi göstergesidir beceriksizliktir