CW The Messengers 1. Sezon Yorumları

Çoook büyük kayıp içindesiniz. @mrt-06 ve @cookies

Hayır hem beğenip nasıl bir anda bırakabiliyorlar merak ettim
bahanelerini şimdiden tahmin eder gibiyim gerçi [emoji23] [emoji23]
ayol ben forumdan çkıyorum çocukların etrafına 5-6 kişi toplanıyor senaryo hep aynı brakın diyor sonra 2.sezonda @cookies ve @mrt-06 sezon finaline az bölüm kala braktılar özellikle atacan 2-3 bölüm kalmıs braktı 1.sezonuda çok beğenmişlerdi dizi zaten 4.sezonda baslıyor castiel geliyor sonra 5.sezonda baş melekler geliyor çok şey kaçırdılar 🙂🙂🙂

@mrt-06 benden bahsettiğin mesajı bulamadım
ne demiştin?
Bugün senden hiç bahsetmedim Forumdash.
Çiğdem'in mesajında nickin etiketli ben de alıntı yapınca sana benden bildirim gelmiştir.

Sürekli avlanıyorlar bölümler bağlantılı değil sıktı işte.

Biliyorum ama sıkıldım işte ne yapayım.

Sıkılmıştım ben napayim ki iyikide bırakmışim eğer birakmasaydim arrowu the flashi ve orphan blacki izleyemeyecektim

Başka zamanlar ediyormusun?

Hayır, izlemişssin ama dizinin bölüm sıralamasını çözememişssin. 2-3 bölüm avlanıp sonra ana konudan devam ediyorlar.Hem Dean ve Sam'in son sahnedeki birbirleriyle 1-2 dk'lık konuşmalar sezonu tamamlayan sahneler. Dimi @Çiğdem- ???

Denk düşmüyoruz şu sıralar nedense ayrıca o kadar ara verdin öncesini hatırlamıyorum herhalde seni etiketlerdim sık sık eskiden.

Tamam diğer bahaneme geçiyorum adamlar sürekli kurtuluyor inandırıcılığı azaldı ayrıca korkmuyorum diziden ilk izlediğim zamanlar yorganın altına falan girerdim.

@mrt-06 da hala umut var şıkıstırıp devam ettirelim aslında çok sevmişti ilk sezonu ama 2.sezonda aklına girdiler çocuğun

2.sezonu bitirse severdin son 2 bölümü bağlantılıydı 3.sezon zaten şeytanalr giriyor diziye 4.sezonda melekler 🙂🙂🙂

Yok artık
harbiden korkuyormuydun?
illa korkacak dizi arıyorsan Penny Deadful izle diyorum

Valla izlemeyenler sırf izlemiştim diyip 1-2 bölüm izliyorlar sonra gömüyorlar. Ama çok şey kaybediyorlar bilinsin [emoji16]

Kız çenen kopsun emi kaç aydır izle de izle en sonunda yeniden izleyeceğim valla.

Yok artık
harbiden korkuyormuydun?
illa korkacak dizi arıyorsan Penny Deadful izle diyorum
Ben 3. 4. 5. sınıf korku filmlerine bile korkarım mesela şöyle arkadan bir şey gelsin esas kız da arkasına dönsün hani korku filmi klişesidir ya tam anlatamadım herneyse buna bile ufak da olsa korkarım.
Ama Forumdash mesela o Glory Mary'li bölüm sence de çok korkunç değil miydi?

10 sene önceki bölüm nerden hatırlayayım (hava mı attım ben az önce
@Çiğdem- )

Korkuyu korkmak için severek izliyorsan ve dediğin kadar korkuyorsan en ufak şeyde dediğim diziyi bi izle
Tamam yazın izlerim madem o kadar iyi. Peki sen Horror Story'i izliyor musun?

aynaya bakınca ayandakı yansıman seni öldürüyordu onu diyor @mrt-06 bencede en korkunc spn bölümdür hala
@Forumdash bu bölümü hatırlamadığına göre iyi bir SPN izleyicisi değilmiş demekki.
(Hep ezildim acık da ben laf atayım.
)

iptal olmuş zaten boşuna yazmışsın bu ka uzun
ilk bölümü izledim devamı gelmedi bende

Ben izlemeye devam ediyorum bu arada.

2-3. bölümden sonra bariz belliydi 1 sezonluk dizi olacağı. Lucifer'in sonu belli şeyi belli, bariz acemilikler olsada özellikle son haftada ki yinede izletiyor kendisini, ben seviyorum açıkcası.

1x9

Heh, şimdi konuşmaya başlıyoruz.

Dizinin senaryosu acayip güzel 1 sezonluk mini dizi için diyelim, ama uygulama sıkıntılı çok acemice hatalar vardı.

Özellikle 8. bölümde Lucifer'in bir kükremesi var onu Profesyonel biri hazırlasa o bölüm acayip sükse yapardı.

Bu bölümse dizi ilk iki bölümü sayma girişti, dizinin abartısız en iyi bölümüydü ve sanki başka bir dizi izler gibi hissettim.

En sevdiğim olay izleyiciyi ayakta uyukmak.
8 bölümdür güzel kandırılmışız kim dost kim düşman belli değil. 7. elci çocuk olsa gerek?

Lucifer'in olay iyimiş, öldüremiyor ama geri getirebiliyor. Kıyamet gelmesini istemiyor çünkü biterse oda sıkıcılıkta boğulacak. Çın güzel çevirdiler hikayeyi bu bölüm.

Güzel bir son dediklerinde inandırıcı değildi fakat gerçekten sözlerini tutacakların sinyalini verdiler.

9/10

*ilk 8 bölüm ortalaması 6 civarında.