FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

2x15 2x16

İki bölüm de güzeldi. Dizi komedi anlamında bu sezonki zirvesini yaptı bence iki bölümde de pek çok yerde güldüm.

Mike karakteri renk kattı.

Phil'in yataktan düştüğü sahnede koltuktan düşüyordum gülmekten.

Tabii Phil'in yeni stili de diziye renk kattı.
Todd da hem yeni stiliyle hem de son bölümde yaptığı atarlarla güldürdü.

Konu baya saçma gidiyor da neyse güldürüyorsa sıkıntı yok.

8/10 8+ /10

2x17

İneğin Mike'ın hastalığı nedeniyle öldüğünü düşünmelerine şaşırdım doğrusu. Sığırlardan insanlara geçen şarbon veya şap hastalığı duydum ama insanlardan sığırlara hastalık bulaşıp ölebileceğini ilk defa bu diziden öğrenmiş oldum.

Mike'ı baştan beri hiç sevmedim, bölümün ortalarına doğru keşke ölsede kurtulsak diyordum fakat yine de en sondaki vedası üzdü.

6/10

2x17

Mike çok iyi bi karakterdi gitmesine üzüldüm
Melissa'ya da gıcık oldum hemen adama ölü muamelesi yapıyo

6/10

2x17

Son bölümlerin altındaydı ama dizinin en duygusal bölümüydü herhalde.

Mike macerası uzun sürmedi de şu kamera olayıyla sezon finali yapacaklar herhalde. Oradan ne çıkacağını merak ediyorum.

7- /10

2x18 (Sezon Finali)

Yine duygusal bir bölümdü. Fakat finali Lostvari merak ve gizem yarattı.

7/10

2x18 (Sezon Finali)

Bence komedi anlamında sezonun en zayıf bölümüydü. Yalnız sonu çok iyiydi ve gerçekten Lostvariydi.
Merakla bekliyoruz bakalım neler olacak.

6/10

aa bundada 5 bölüm eksiğim varmış bunuda tamamlayıp bitirdim çok şükür

18.bölüm sezon finalinden bahsedelim @sürgünüm @OzaN @Harunnn60
bu sezon genel olarak sınıfta kaldı malesef hatta bitseydi keşke 🙂🙂🙂
zenci phil ve tod saçmalığını izleyip durduk vlla koca sezonda

ayy neyseki son haftalarda philin kardeşi biraz toparlamıştı diziyi

son sahne aksiyonlu ve merak uyandırıcı bitti bakalım gelecek sezon toparlarmı dizi ama komediden gittikçe uzaklaşmaya devam ediyor dizi🙂🙂🙂

2x18

Hem duygusal hemde komik bir bölümdü. Phil ve Mike'ın şakaları ve kavanoz olayı güldürdü
Sonuda bayaa iyi bitti

8/10

13. bölüm dahil.

Dizi güzel ilerliyor ama Phil/Tandy artık havasını kaybetmeye başladı. Artık spot ışıklarını almaya çalışan şerefsiz çıkarcı karakter yazmayı bırakmalılar. Forumdakilerin aksine Todd'un bulunduğu her olay ilgi çekici ve güzel geliyor bana. Son zamanlarda Phil'i/Tandy'i geçti.