FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 ve 6.bölümleri izledim çok eğlenceli bir dizi 2 bölüm verilmesi süperdi @OzaN @yatutarsa @cevaa @Harunnn60 @destere @sürgünüm

5.bölüm
hhahah bende aynı tuzağa düştüm vlla arabada çok krizmatik göterdile yeni gelicek adamı abırsızlıkla beklerken oda ne amann dedim görünce şişkoyu

phil çocuklarımız birbiriyle ilişki yaşamasın diye o şarısın kızla yapmam gerekiyor diyorsun ama kimen yaparsan yap sonucta yine çocukların birbiriyle ilişki yaşayacak anneleri farklı olucak evet ama carolunda melisanında çocukları senin çocukların olucak yanı yine senin çocuklukların ilişki yaşamıs olucak oyüzden tek senmi akıllısın yürü gitsin şurdan pis şey şişko geldi oh oldu sana

6.bölüm
@destere @OzaN @cevaa @yatutarsa @Harunnn60 @sürgünüm işte biz kadınların farkı melisa iç güzelliğine bakıp o şişkoyu herşeyiyle kabul etti bakın phil denen herif sırf güzel değil diye carolu beğenmiyor ama melisa iyi bir adam olduğundan tipine bakmadan adamı kabul ediyor işte farkımız
bu dizide kadınlarla erkeklerin farkları hep ortada zaten değişik örneklerden

o konuda sana katılıyorum komiklik konusunda benide tam tatmin etmeyen bir dizi
ama forumda bayağı komik bulan arkadaşlar var bence ortalama gidiyor şimdilik birde beklediğimden farklı bir yerlere doğru gitti konu ben daha değişik şeyler bekliyordum
yinede idare eder şimdilik 8 puanlık dizi diyebilirim

Ohh sonunda katılan birisi daha

Gercekten pek komik değildi bence forumda ilgi görmesi dizinin konusu ilgi çekici olmasi ve başrol erkek karakterin iyi rol yapması

Suan için dizinin 9 puanlık filan olduğunu düşünmüyorum

sonra january de kurtarmadı ama

phil carol yerine vitrindeki mankenle ilişkiye girse beni daha çok saracaktı dizi
)

ayoll 40 yılın bası bir komedi dizisine başladım onuda sen komik bulmuyorsun

ayoll 40 yılın bası bir komedi dizisine başladım onuda sen komik bulmuyorsun
diziyi ilginç kılan dünyadaki son adamı izliyor olmamız ama sonra bir kadın bir kadın daha bir erkek derken cümbür cemaat herkes dünyaya gelecekse konuyu diğer dizilerden farklı kılan bir özellik kalmıyorki

ayy hadi oradan beee diziye başka kadınlar gelirken çok mutluydun hiç şikayet etmiyordun melissa gelince hatta başka bir kadın daha gelicek diye göbek atıyordun

o şişko adam gelince hosuna gitmedi değilmi kimi kandırıyorsun sen ayoll

Keşke zombiler olsaydı dizide :/
zombiler olmasada olurdu
zombili yeterince dizi var

hayır ben january jones katılıncada söylemiştim bu sözü
aynı şey resurrectiondada oldu ilk başta jacob adlı çocuk 30 yıl sonra dönünce çok ilginç bir konu dedim sonra şu döndü bu döndü ortalık dönenlerle doldu dönük olmayanlar azınlıkta kaldı dizinin içine etiler buda aynısı işte

Şu adama üzülen bir tek benmiyim ya.
Yok böyle bir şansızlık oturur intihar ederdim.

1x6
Ben tek kişi olacak zannediyordum, kızları koydular eyvallah dedim, sonuçta dünyada ki sen erkek dizinin ismi ama sanki bu bölümle tüm olguyu çignediler ve rahatsız oldum bozuluyor mu dizi diye? Fakat güzel bir bölümdü ama şüphe yarattı.

ben söylediğini hatırlamıyorum melissa geldikten sonra bir kadın fotosu koyuyordun bu konuya oda gelicek diye göbek atıyordun ben öyle hatırlıyorum seni

ben söylediğini hatırlamıyorum melissa geldikten sonra bir kadın fotosu koyuyordun bu konuya oda gelicek diye göbek atıyordun ben öyle hatırlıyorum seni
madem ortalık insan dolacak bari güzel şeyler gelsin dedim
) o yüzden erica yı bekliyorum ya phil den başka kimse dönmemeliydi ya da geleceklerse mankenler gelsin gözümüz şenlensin dediğim budur
)