Maskeli Fedai
Favori Üye
Bize kıymaz oO kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 79721
Bize kıymaz oO kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes
O kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes
Yoldaşıma katılıyorum bize kıymaz, kıyamaz kendisi.Bize kıymaz o
Aynen benim işim insanların akıllarına girip ince işçilik yapmak.
@MasacRE i kurban verin kurbansız uyusamassınız bence rahmetliyleAynen benim işim insanların akıllarına girip ince işçilik yapmak.Gereken neyse yapılır ve yola devam edilir...
Çocugu olursa gelirBir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım
Rahmetli bunu size gösterecek bence@MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Ben herkesi kucaklar ve bir bütün olarak oluşumumuzun ayakta kalmasını sağlarım.@MasacRE i kurban verin kurbansız uyusamassınız bence rahmetliyleYedek kütük @Maskeli Fedai var korkmayın kış için
Ben hala geleceğine inanıyorum.Bir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım
Rahmetli bunu size gösterecek bence@MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Ben hala geleceğine inanıyorum.
Bende gerçi bu yaz ayı geldi önümüzdekı kış gelir umarım siz ona anlatırsınız artıkÇocugu olursa gelirO da cocuga gece mama vermeye kalktıgı zaan gizliden girerse girer
@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sendeBen herkesi kucaklar ve bir bütün olarak oluşumumuzun ayakta kalmasını sağlarım.Kurbana falan gerek yok o iş bende.
YAPMA yanarız...@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende@Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazırKim oldunu anlamıssınızdır masacrenin
@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende@Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazırKim oldunu anlamıssınızdır masacrenin
Bu hikayede Ömer rahmetli destere oluyorYAPMA yanarız...
Açıklama yapmasan da anlamıştım ama neyse içinde kalmamış açıklamışsın...Bu hikayede Ömer rahmetli destere oluyorbüyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnesrahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacREOnun yanında yer alan cengiz @Maskeli Fedai
Evet şuan herşey yolunda mutlusunuz ama kabuk değiştirip o bir gün gelecek
Oruç başına vurmuş anlaşılanBu hikayede Ömer rahmetli destere oluyorbüyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnesrahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacREOnun yanında yer alan cengiz @Maskeli Fedai
Evet şuan herşey yolunda mutlusunuz ama kabuk değiştirip o bir gün gelecek
Açıklama yapmasan da anlamıştım ama neyse içinde kalmamış açıklamışsın...
Rahmetlinin ayak izlerini size hissetirmek benim görevim yakında görüceksinizOruç başına vurmuş anlaşılan
Rahmetli yeter ki gelsin, biz ayak izlerini hissetmeye, hiddetini görmeye razıyız.
Ayak izlerini sileriz dicektinRahmetli yeter ki gelsin, biz ayak izlerini hissetmeye, hiddetini görmeye razıyız.
Klasik Çiko işte cadılık peşinde...@MEnes ne diyor bu cadı.. 😱
Klasik Çiko işte cadılık peşinde...
Aaa ben diziyi izledim için çekirdekçinizin sözüne kanmıyorum@MEnes ne diyor bu cadı.. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?