neyse ben gidip the returned izleyeyimevet bende onu düşündümsonumuz hayrola
neyse ben gidip the returned izleyeyimevet bende onu düşündümsonumuz hayrola
bu hafta neden yoktu bu dizi yaaa alışmışım onlara 🙂🙂🙂neyse ben gidip the returned izleyeyim)
Ara verdibu hafta neden yoktu bu dizi yaaa alışmışım onlara 🙂🙂🙂
ondan önceki haftada 2 bölüm vermişlerdi öyle yayın vriyorlar normaldeAra verdigeçen hafta 2 bölüm yayınlandı ya
Evet ama ara verdi işte , dizi hemen sezonu bitirmesin diye , Gotham gibi düşün 😉ondan önceki haftada 2 bölüm vermişlerdi öyle yayın vriyorlar normalde
🙂🙂🙂
Önce 7'yi izleyip sonra 6'yı izlemek de ayrı bir şey.1x6
Yanlışlıkla altyazısız bölümü indirdiğim için izleyememiştim 6.bölümü bende 7.bölümü izlemiştimBugün 6.bölümü izlemek kısmet oldu
Phill çok uğraşsa da her şey ters teptiŞaka gibi ama Mellisa Tood aşık olduPhill çok şansız
7.5
erica geldimi diziye ?9.bölüm izledim çok iyi bir bölümdü
@OzaN @destere @cevaa @Harunnn60 @xemrexxx @sürgünüm
diziye yeni karakterler katılması çok iyi oldu phil kadınlara yaşlı ve siyahi diyerek herşeyi batırmıştı ama biz kadınların zayıf noktasını iyi biliyor hemen acıklı bir hikaye uydurup sıyrılmış oldu zor durumdan hahaha
son sahne çok komikti philin süpriz demesi carol göstericek sana onu ölü olarak anlattığını duyunca süprizi bekle sen hahah
spoi verememki cnm ama ip ucuv ereyim 9.bölümü izle bir an önce aradığını bulursun belki
bir ara mutlaka izleyeceğimspoi verememki cnm ama ip ucuv ereyim 9.bölümü izle bir an önce aradığını bulursun belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?