FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x10

Doğru bir bölümdü. :)

Phil nihayet doğru yolu bulup yalan söylemeyi bıraktı. Tüm yalanlarının flashback olarak gözükme sahnesi çok iyiydi. :D

İkiz numarası yapması falan da komikti. :D

Phil belki daha düzgün bir insan olur ama çok da ümitlenmemek gerek. :D

Carol ile ayrılmaları da çok güzel oldu. Hep o eksende gidecek diye korkmuştum. :):) Yalnız şimdi de Phil Carol'a aşık falan olursa iyice izleyiciyi kaçırırlar. :D

8+ /10

10.bölümü izledim @destere @sürgünüm @Harunnn60 @OzaN @cevaa
carolun yorgan benzetmesi çok akıllıcaydı yorganın böyle çirkin olması onun sucu değil derken allah beni böyle yaratmış benim sucum değil göndermesi yaptı phile yorganı dolaba kaldıralım derkende boşanalım dedi yanı beğenmiyorsan olmaz bu iş diye crol belkı çok güzel olmayabilir ama phil yine dönüp dolaşıp onun kıymetini bilicek bence komedi yönünden phile başka bir partner kesinlikle uymaz carolla evlenmeye çalısıcak kişi bu sefer phil olucak bence:F:F:F
ayy bu arada şu inek melissa ve diğer 2 kadından çok daha komik oların yerine sadece inek olsa daha iyi olurmus philin susma protestosu yaparken ineğin phile yüz vermemesi çok komikti hahah :F:F:F bu arada inekler merdiven inemez dediler dedik ayoll nasıl inmiş peki merdivenleri carolun yatak odasından aşşağıya inmiş nasıl indi onuda gösterselerdi keşkede bizde görseydik nasıl iniyormuş emrdivenleri dizi orada hata yaptı🙂🙂

1x10
Phil ne çok yalan söylemiş flashback yapınca daha bir belli oldu yalancılığı :D
Zalımsınız insanlar. Adamceğiz sayesinde orada birbirinizi buldunuz şimdi yalnız bırakıyorsunuz :T:
Carol'la ayrılmaları iyi oldu eğer yeni bir kadın gelirse artık daha şanslı olur Phil :F
8/10

1x9

Adam benim aslında yapmak isteyip asla yapmayacağım şeylere tercüman olmuş bir adam. :D

Olayın böyle biteceğini herkes tahmin etmiştir ama mutlu eden cinsten bir güldürü yaşattı. :)

1x10

Konu farklı yere gitti güzel oldu bence.

En son ineğe karşı dönmesi ve sıcak çaydan sonra verilen tepki iyi sahnelerdi bence. :D

Yeni tipinide beğendim, muhtemelen önümüzdeki 3 bölümde 2 kadını tavlamaya çalışıp başarısızlıkla sonuçlanıp karısına geri dönecektir. :)

1x9

Hafif bi kıpırdama yaptı bu bölüm. Patla artık Phil. :)

Bu sefer oldu galiba dedim ama yine başaramadı. O iki kadını görür görmez ben olsam tek kişiyim derdim. :)

Carol'un öldü olarak söylemesini bakalım nasıl açıklayacak? :)
8/10

1x10

Böylesi daha iyi oldu. Güzel bir bölümdü. :)

Phil’in Carol çirkiniyle boşanmasına sevindim. :)
8.5/10

The Last Man On Earth 1x8

Bu bölümü kimse beğenmemişti sanırım ama ben çok beğendim , bu bölümde güldüm bir kaç yerde :D

9/10
Phil ne yapsa ters tepiyor üstüne üstlük Melissa da Phil gıcık olmaya başladı
Bu bölüm inek mevzusu iyiydi :D
Son sahnelerde Carol yaptığı numara iyiydi :)
@destere @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @yatutarsa @cevaa

1x11

Sezon finaline son 2 bölüm, bence yine komik bir bölümdü. :D Fakat dizi adı giderek anlamsızlaşıyor. İlgi çekici tabi beğeniyoruz orası ayrı.

Phill Millerx2 ama bence bu adam bişiler saklıyor ve gerçek ismi değildir diye düşünüyorum. :D Gerçek phill karısına dönmeye çalışacak. Bakalım daha kaç kişi katılacak ekibe güya tek kişi bekliyorduk. :D

04eb6afee61929c1f040c8f5a869d6f5.jpg

1x11

Güzel bir bölümdü.

Phil tam işi pişirecekken orda mahsur kalması sesli güldürdü :D

Yeni adam geldi Todd iyice tribe girdi :D Phil'in yeni Phil'le oyun oynadığı sahnede ki bakışlarıda güldürdü :D
8.5/10

The Last Man On Earth 1x9

Survivor başlamadan önce Annem ile beraber izledik. :X Bölümü çok çok beğendim :D

8.7/10
Carol nefes tüpü gibi şeyi çok komikti. :F Bir akrabamda ondan takıyor o aklıma geldi hemen. :D

Yeni insanlar geldi daha doğrusu kızlar :A Phil bu bölüm baya yalan söyledi. Carol ölen karım dedi :A Son sahnede yakalandı Carol'a haha :F

The Last Man On Earth 1x10

Gecen bölüm kadar olmasa da güzeldi. Carol'dan kurtulduk sonunda :A

8.5/10
Phil bu bölüm yalanların bedelini ödedi :(
Ama çok üstüne gittiler adamın , Melissa da çok üstüne gidiyor adamın
Son sahneler de Carol ve Phil Boşandı :D oh sonunda kurtulduk kadından :F
@OzaN @destere @sürgünüm @cevaa @yatutarsa @Çiğdem-

The Last Man On Earth 1x11

Kaan ve cevaa'dan sonra 3.izleyenim bu bölümü. Herkes neden izlemedi merak ettim şimdi?
Bölüme gelirsek güzel bir bölümdü. :D
Ekleme : Phil saçlarına ne yapmış ya eski hali daha iyiydi bu Kıvırcık saçı beğenmedim. :(

8.5/10
Phil tabelada mahsur kalma sahneleri çok komikti :F baya güldüm orada :D
Tood , Melissa konusunda gereksiz kıskançlik yapıyor :))
Phil çok şansız gerçekten gelen adam ile ayni adı taşıyor üstelik ismini de kullanamayacak bundan sonra :F bu karakteri @destere benzetiyorum nedense :D
@OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa @Çiğdem-

The Last Man On Earth 1x11

Kaan ve cevaa'dan sonra 3.izleyenim bu bölümü. Herkes neden izlemedi merak ettim şimdi?
Bölüme gelirsek güzel bir bölümdü. :D
Ekleme : Phil saçlarına ne yapmış ya eski hali daha iyiydi bu Kıvırcık saçı beğenmedim. :(

8.5/10
Phil tabelada mahsur kalma sahneleri çok komikti :F baya güldüm orada :D
Tood , Melissa konusunda gereksiz kıskançlik yapıyor :))
Phil çok şansız gerçekten gelen adam ile ayni adı taşıyor üstelik ismini de kullanamayacak bundan sonra :F bu karakteri @destere benzetiyorum nedense :D
@OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa @Çiğdem-
Bende izledim :D