The Last Man on Earth’ün 2. Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanları Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
The Last Man on Earth’ün 2. Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanları Yayınlandı!

116539.jpg-rx_640_256-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx-150x150.jpg

FOX kanalında geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede büyük ilgi gören The Last Man on Earth'ün 2. sezonundan ilk tanıtım fragmanları yayınlandı!

Phil Miller rolüyle Will Forte'nin başrol oyunculuğunu üstlendiği, kendisine Carol (Kristen Schaal) ve Melissa (January Jones) karakterlerinin eşlik ettiği dizinin yeni sezonu 27 Eylül'de yayınlanacak olan bölümle başlayacak.

Dizi, dünya da kalan son adam olan Phil Miller'ı ve onun hayatta kalan başka insan arayışını konu ediyor. İlk tanıtım fragmanında Phil ve Carol'ın yeni maceralara atıldığını görüyoruz. İşte o fragman:

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ayy öncelikle phil sonunda sakallı haline geri dönmüş bu tip komediye çok uygun kesinlikle ama sakalsız hiç komik değildi :ppp::ppp::ppp:

2.sezonu carol ve pil ikilii götürür umarım diğer karakterler diziyi komedi yönünü öldürüler bildiğin dram yaptılar :F:F:F
Aynen, diziyi izleyip izlememek konusunda kararsızdım ama sonradan katılan oyuncuları fragmanda görmeyince çok sevindim. Umarım en baştaki gibi sadece Phil ve Carol'ın maceralarını izleriz. Her şey bir rüya olsun lütfen. :)

Hiç beğenmedim. :D Şaka bir yana January Jones'in ( Melissa) diziden ayrılması lazım daha iyi filmlerde yada dizilerde oynayabilir. :( Bu dizide kendini harcıyor bence...

Onun dışında Beyaz Saray sahnesi iyiydi. :D
Melissa diziye geldiğince çok sevinmiştim ama suratsızın teki çıktı. Bence de diziden ayrılsın. :) Çok güzel başlayan dizi sonradan katılan oyuncuların yüzünden bozuldu. Unutmadan @Çiğdem- Phil'in sakallı haline dönmesi de çok iyi.

Son düzenleme:
Aynen, diziyi izleyip izlememek konusunda kararsızdım ama sonradan katılan oyuncuları fragmanda görmeyince çok sevindim. Umarım en baştaki gibi sadece Phil ve Carol'ın maceralarını izleriz. Her şey bir rüya olsun lütfen. :)

Melissa diziye geldiğince çok sevinmiştim ama suratsızın teki çıktı. Bence de diziden ayrılsın. :) Çok güzel başlayan dizi sonradan katılan oyuncuların yüzünden bozuldu. Unutmadan @Çiğdem- Phil'in sakallı haline dönmesi de çok iyi.
Ben çok önceden paylaşmıştım sakal bıraktığını. :D Siz yeni gördünüz galiba. :D
https://fav10.net/forum/threads/the-last-man-on-earth-1-sezon-yorumları.244103/page-16#post-2452544

aaa yok görmüştüm ben hatta şimdi yaptığım yoruma benzer yorum yapmıstım ama unutmusum işte fragmanı öyle görünce ilk görmüş gibi yine yorumladık :F:F:F
Ben bu resimlere göre Melissa başrol olacak dedim. Fragmanı görünce şok oldum. :( Çünkü ne zaman bir davet etkinlik olsa Phill ve Melissa gidiyor. :F