Maskeli Fedai
Favori Üye
Yok artık 😱 @MasacRE-Bölümü izlemeden spoiye ne bakıyorsunuz bee @destere Beğendi diziyi siz ona bakmayın size ters piskoloji uyguluyor merak etmenizi sağlıyor bölüme öyle yorumlayarak @Harunnn60
Yok artık 😱 @MasacRE-Bölümü izlemeden spoiye ne bakıyorsunuz bee @destere Beğendi diziyi siz ona bakmayın size ters piskoloji uyguluyor merak etmenizi sağlıyor bölüme öyle yorumlayarak @Harunnn60
Fok başkan bizi ateşe atmak istemiş ancak biz yemeyiz böyle oyunları
Sıvacı dostumu hogathadan daha iyi tanıyorum demek ki İlk girişi görünce tahmin ettim böyle bir şey çıkacağını @destereBölümü izlemeden spoiye ne bakıyorsunuz bee @destere Beğendi diziyi siz ona bakmayın size ters piskoloji uyguluyor merak etmenizi sağlıyor bölüme öyle yorumlayarak @Harunnn60
@Harunnn60 da İlzesinde biz üçümüz yine siz yokken kafa dinleyerek gideriz @Maskeli FedaiSıvacı dostumu hogathadan daha iyi tanıyorum demek ki İlk girişi görünce tahmin ettim böyle bir şey çıkacağını @destere
Çağırma şunları@Harunnn60 da İlzesinde biz üçümüz yine siz yokken kafa dinleyerek gideriz @Maskeli Fedai
destere muhteşem yorumunu sende gör izleyipÇağırma şunları
gerçekten efsaneydi ilk bölüm umarım devamıda öyledir1.Bölüm
Hahhaha Allah belanı vermesin bende gerçekten güzel diyorsun sandım
Tabi diziye kız için başladın baktın ayı gibi bir adama dönüştü ohh olsun Bence konu çok ilginç bakalım adam görünümlü kız ile nasıl olacak oğlanın sevgilisi ayı gibi adama dönüştü Dizi şimdi başladı
Ne de olsa izlemeyeceğim için rahatlıkla açtım spoilerleri okudum destere de fark etmiş dizinin rezilliğini, hogatha tek başına izler durur artık @Maskeli Fedai
Fok başkan bizi ateşe atmak istemiş ancak biz yemeyiz böyle oyunları
Hayır fark ediyor bize, izlediğim dizide açmam gizli bölmeyiniye izlemeden açıyorsnuzki gizli hazineyi
iyi o zaman bundan sonra ortak dizilerimizdede spoiler kullanmadan bodoslama direk yoruma başlayacağım, nasıl olsa size bişey farketmiyor her türlü kurcalıyorsunuz gizli bölmeyi
@destere de kaçmış kaldınız 2 kişi @Harunnn60 bu ikili hayatta dizi mizi izleyemez @Maskeli Fedai@Harunnn60 da İlzesinde biz üçümüz yine siz yokken kafa dinleyerek gideriz @Maskeli Fedai
niye izlemeden açıyorsnuzki gizli hazineyi
iyi o zaman bundan sonra ortak dizilerimizdede spoiler kullanmadan bodoslama direk yoruma başlayacağım, nasıl olsa size bişey farketmiyor her türlü kurcalıyorsunuz gizli bölmeyi
@Harunnn60 Çağırma şu uğursuzları derken haklıymış bu sefer ayoll siz ne anlarsınız diziden @xemrexxxÇağırma şunları
Sırf dizi izlemek için dizi mi izlenir ya Bize laf ettiler öylece kaldılar ortada
Sen ne fenasın ya. Kendin bul bir dizide izleyelim o zaman. @Çiğdem-gerçekten efsaneydi ilk bölüm umarım devamıda öyledir
devamını izleyeceğimi bekliyorsan daha çok beklersin hogatha, benden bu kadar ilk bölüm yetti bana kıllı bir davarın gül gibi kıza girdiği hiçbir diziyi izlemem
Aaa evet sende olmasan zaten cnmBoşver cnm ben kıymet bilirim sen bilirsin Yorma o parmaklarını sen @destere
Kıymetimi bildin yaniAaa evet sende olmasan zaten cnm