Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

sarışın adam dediğin adam bile değil devamlı kafa gidik vaziyette dolaşıyor ama kazıklanmaya müsait bir oğlan o yüzden sevmiş olabilirsin
Hhaha o ecünnü kızlardan iyidir ayoll yine bir şey anlamasakta en azından bakılacak bir şey vardı

Bu tuhaf diziler hep 5 bölümle birlikte açılıyor 4.bölümden sinyal verdi

Hhaha o ecünnü kızlardan iyidir ayoll yine bir şey anlamasakta en azından bakılacak bir şey vardı

Bu tuhaf diziler hep 5 bölümle birlikte açılıyor 4.bölümden sinyal verdi
bana sinyali ilk bölümde vermişti kalitesi hemen anlaşılıyordu zaten sen geç anlamışsın

dördüncü bölüm yorumumda sana bişey sormuştum @Çiğdem- sorumun cevabını alamadım malesef

İntihar etmedi dediği oydu sanırım belki sızmıştır belki ölmemiştir beelki öcüler bir numara yapmıştır

İntihar etmedi dediği oydu sanırım belki sızmıştır belki ölmemiştir beelki öcüler bir numara yapmıştır
soru o değildi anne olivia ile kızı teodora birbirlerine çok benzemiyorlar mı ? onu sormuştum

bu anne olivia

bu da kızı teodora

teodoraydı işte

arap kız değil asyalı kızla oynaşıyordu bizim teoş, sonra sabah olunca kapıyı vurup gitti kıza bir hoşçakal bile demedi
Aaa ne asyalısı be bildiğin araptı

Vlla benim kafamda şuan hiç bir şey kalmadı
Ama benziyorlar evet aynı oyuncu canlandırıyormuş gibi olabilirde

Aaa ne asyalısı be bildiğin araptı

Vlla benim kafamda şuan hiç bir şey kalmadı
Ama benziyorlar evet aynı oyuncu canlandırıyormuş gibi olabilirde
aynı oyuncu değiller baktım
kardeş bile değiller hatta ikisinin aynı ülkeden olma ihtimali bile şüpheli

Carla Gugino olivia (anne rolünde)
Kate Siegel teodora (kızı rolünde)

aynı oyuncu değiller baktım
kardeş bile değiller hatta ikisinin aynı ülkeden olma ihtimali bile şüpheli

Carla Gugino olivia (anne rolünde)
Kate Siegel teodora (kızı rolünde)
Hhaha baktıiına eminim
Tövbe estafurullah bende ciddi bişi soruyorsun sanıyorum analiz yapmaya çalısıyorum
Senin sapıklığın tutmuş yine

Hhaha baktıiına eminim
Tövbe estafurullah bende ciddi bişi soruyorsun sanıyorum analiz yapmaya çalısıyorum
Senin sapıklığın tutmuş yine
teodoranın şu asyalıyla olan sahnesine bir daha bakayım tam çözemedim o sahneyi sonra uykuya dalarım

sana iyi geceler hogatha cicili bicili boncuklu moncuklu uykular dilerim

teodoranın şu asyalıyla olan sahnesine bir daha bakayım tam çözemedim o sahneyi sonra uykuya dalarım

sana iyi geceler hogatha cicili bicili boncuklu moncuklu uykular dilerim
Cicili bicili rüyalar bende Flash yorumu yapıp yatayım

3. Bölümle ilgili.
Gönül rahatlığıyla okuyabilirsin canım.

Hayır.
Bence değişik fanteziler kurduğun için benzetmek istiyorsun.

Aaa böyle tuhaf diziler gerçekten hep 5.bölümle birlikte açılıyor buda öyleydi ayoll şuana kadar en iyi bölümdü
@destere @MasacRE-
5.Bölüm
Küçük kız öcü diye kendini görüyormuş meğerse
Ben bunlara ecünnü demekle haklıyım kendi suratlarından kendileri bile korkuyorlar

Şu beyaz ecünnü kız arap adamla olurkan arap adamın ölmesini pek anlayamadım yanı zaten yine başladık yatak sahnesiyle ve öcüyle aslında evdeki yatakları atsalar öcüler daha gelmeyecek yatak olan yere geliyorlar yatakları atın bitsin bu iş