Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

sarışın adam dediğin adam bile değil devamlı kafa gidik vaziyette dolaşıyor ama kazıklanmaya müsait bir oğlan o yüzden sevmiş olabilirsin :)
Hhaha o ecünnü kızlardan iyidir ayoll yine bir şey anlamasakta en azından bakılacak bir şey vardı :A :A :A

Bu tuhaf diziler hep 5 bölümle birlikte açılıyor 4.bölümden sinyal verdi :A :A :A

Hhaha o ecünnü kızlardan iyidir ayoll yine bir şey anlamasakta en azından bakılacak bir şey vardı :A :A :A

Bu tuhaf diziler hep 5 bölümle birlikte açılıyor 4.bölümden sinyal verdi :A :A :A
bana sinyali ilk bölümde vermişti kalitesi hemen anlaşılıyordu zaten sen geç anlamışsın :)

1x4. Bölüm

yine güzel bir bölümdü her bölüm çocuklardan birinin gözüyle anlatıyorlar diziyi bu sefer sıra ayyaş luke daydı? oğlanın nasıl bu hale geldiğinide öğrenmiş olduk:) her bölüm bir şekilde ellie adlı kardeşin ölümüyle bağlanıyor bölümler..
luke un çocukken gördüğü ayağı havada gezen bastonlu ihtiyarı güzeldi oğlanı korkudan altına ettirecekti nerdeyse :)
luke ile ellie ikiz çocuklarmış birbirlerinin acılarını önceden hissediyorlar ama ellie öldüğünde bu luke kazması acaba sızmışmıydı neden hissetmediki sonradan steve den aldı haberi ?
luke un yardım ettiği kadın tarafından dolandırılması kötü oldu o sahnede luke a acıdım :)

bu ailenin annesi ile kızları teodora birbirlerine çokmu benziyorlar yoksa benmi karıştırıyorum bunları tip olarak :)? @Çiğdem- @MasacRE- @DarkLegenD
İntihar etmedi dediği oydu sanırım belki sızmıştır belki ölmemiştir beelki öcüler bir numara yapmıştır :A :A :A

İntihar etmedi dediği oydu sanırım belki sızmıştır belki ölmemiştir beelki öcüler bir numara yapmıştır :A :A :A
soru o değildi anne olivia ile kızı teodora birbirlerine çok benzemiyorlar mı ? onu sormuştum :)

bu anne olivia

MV5BNzQyNTgzOTI2OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTMyMDk0NjE@._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg

bu da kızı teodora

images

teodoraydı işte :)
arap kız değil asyalı kızla oynaşıyordu bizim teoş, sonra sabah olunca kapıyı vurup gitti kıza bir hoşçakal bile demedi :)
Aaa ne asyalısı be bildiğin araptı :A :A :A

Vlla benim kafamda şuan hiç bir şey kalmadı :F :F :F Ama benziyorlar evet aynı oyuncu canlandırıyormuş gibi olabilirde :A :A :A

Aaa ne asyalısı be bildiğin araptı :A :A :A

Vlla benim kafamda şuan hiç bir şey kalmadı :F :F :F Ama benziyorlar evet aynı oyuncu canlandırıyormuş gibi olabilirde :A :A :A
aynı oyuncu değiller baktım :) kardeş bile değiller hatta ikisinin aynı ülkeden olma ihtimali bile şüpheli :)
Carla Gugino olivia (anne rolünde)
Kate Siegel teodora (kızı rolünde)

aynı oyuncu değiller baktım :) kardeş bile değiller hatta ikisinin aynı ülkeden olma ihtimali bile şüpheli :)
Carla Gugino olivia (anne rolünde)
Kate Siegel teodora (kızı rolünde)
Hhaha baktıiına eminim :F Tövbe estafurullah bende ciddi bişi soruyorsun sanıyorum analiz yapmaya çalısıyorum :F Senin sapıklığın tutmuş yine :F :F :F

Hhaha baktıiına eminim :F Tövbe estafurullah bende ciddi bişi soruyorsun sanıyorum analiz yapmaya çalısıyorum :F Senin sapıklığın tutmuş yine :F :F :F
teodoranın şu asyalıyla olan sahnesine bir daha bakayım tam çözemedim o sahneyi sonra uykuya dalarım :)
sana iyi geceler hogatha cicili bicili boncuklu moncuklu uykular dilerim :)

ailenin babası konusunda benimde çok pis şüphelerim var üçüncü bölümde babadan işkillenmeye başladık bakalım ne çıkacak :) yalnız @DarkLegenD e sormuyorum onun cevabıda açmıyorum :) bizimle eşit gitmiyorki tahmin yürütsün? beş bölüm önden gidiyor yani onun söyleyeceği tahminden çok spoiler olur :)
3. Bölümle ilgili. :A Gönül rahatlığıyla okuyabilirsin canım. :A

1x4. Bölüm

yine güzel bir bölümdü her bölüm çocuklardan birinin gözüyle anlatıyorlar diziyi bu sefer sıra ayyaş luke daydı? oğlanın nasıl bu hale geldiğinide öğrenmiş olduk:) her bölüm bir şekilde ellie adlı kardeşin ölümüyle bağlanıyor bölümler..
luke un çocukken gördüğü ayağı havada gezen bastonlu ihtiyarı güzeldi oğlanı korkudan altına ettirecekti nerdeyse :)
luke ile ellie ikiz çocuklarmış birbirlerinin acılarını önceden hissediyorlar ama ellie öldüğünde bu luke kazması acaba sızmışmıydı neden hissetmediki sonradan steve den aldı haberi ?
luke un yardım ettiği kadın tarafından dolandırılması kötü oldu o sahnede luke a acıdım :)

bu ailenin annesi ile kızları teodora birbirlerine çokmu benziyorlar yoksa benmi karıştırıyorum bunları tip olarak :)? @Çiğdem- @MasacRE- @DarkLegenD
Hayır. :A Bence değişik fanteziler kurduğun için benzetmek istiyorsun. :A

5. bölüm

Vay be. Potansiyel demiştim, tam anlamıyla gösterdi kendisini. İlk 4 bölümün toplamını ve alt hikayesini aldı bu bölümde birleştirip -şimdilik- kendi taban seviyesini belirledi dizi. Nell'in ölümü fazlasıyla iyiydi. Astıktan sonra, her aşağıya inişinde zamanda geriye gidip, Boynu Kırık Kadını gördüğü anlara dönüşü ama aslında hep kendi ölümünü görmüş olması kusursuzdu.

Artık asıl konuya geçilir diye düşünüyorum.

Vereceğim puanda kararsız kaldım. 8 mi, yoksa daha mı yüksek diye ama;

8.0/10

Aaa böyle tuhaf diziler gerçekten hep 5.bölümle birlikte açılıyor buda öyleydi ayoll şuana kadar en iyi bölümdü :A :A :A @destere @MasacRE-
5.Bölüm
Küçük kız öcü diye kendini görüyormuş meğerse :A Ben bunlara ecünnü demekle haklıyım kendi suratlarından kendileri bile korkuyorlar :A :A :A

Şu beyaz ecünnü kız arap adamla olurkan arap adamın ölmesini pek anlayamadım yanı zaten yine başladık yatak sahnesiyle ve öcüyle aslında evdeki yatakları atsalar öcüler daha gelmeyecek yatak olan yere geliyorlar yatakları atın bitsin bu iş :A :A :A