Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

Hayır, sapık değil. Babası onun kolunu tuttuğunda, Theo anılar görmüştü, bunlar muhtemelen annesiyle ve evi neden terk ettikleriyle ilgiliydi.

Aaa hadi bu dizi tam senlik başla bakalım @Maskeli Fedai
Bizde @MasacRE- i satacak adam arıyorduk
Ahahaha
Sizin şu dizilerden kurtulmak lazım

7 ve 8. bölüm

7 yerinde saydı diyebilirim ama çok güzeldi. Artık net şekilde ruhun annenin bedenini ele geçirdiğini biliyoruz. Ama kırmızı odada yaşananları anlatmadılar.

8 ile beraber korku ve gerilim türlerinin yükselişe geçtiğini görüyoruz. Drama azalıyor ama hâlâ var.

7B 8.5/10
8B 8.8/10

9. bölüm ve sezon finali

Mükemmel kurgu, mükemmel işleniş. Korku gibi, kağıt üstünde sadece karanlığı araç olarak kullanan, bir türü dram ile birleştirip enfes bir şey çıkarttılar.

Kırmızı Oda'nın gizemini pencere ile çözmek mümkündü ama ne mümkün!

Luke'un bir anlığına ölmesi, Kırmızı Oda'da çay vakti sahnesi çok güzeldi. Sonrasında kardeşlerin konuşması her şey yerindeydi.

Babanın kendini feda edip, sonrasında hayaletiyle beraber olanları öğrenen Steve sahneleri çok iyiydi.

Shirley'in sürekli gördüğü adamın kim olduğunu öğrendik. Aldatmanın ve aldatılmanın psikolojisini Shirley'de gördük.

Dram - Psikoloji - Korku/Gerilim ağırlıklı bir 1. sezon oldu. 2. sezona fena hypelandım.

Yazacak bir şey bulamadım pek.

9B 9.5/10
SZ 10/10
Ortalama 8.1 ama ben bunu 8.5'e yükseltmek istiyorum.

Son düzenleme:
1x3
Theodora'nın merkezde yer aldığı bir bölüm oldu. Kızın dokunduğu şeyi hissetmek gibi bir özel gücü var. Baktığı çocuğun babasıyla şöyle bir tokalaşınca tacizci olduğunu çözdü. Annesine dokununca kanlar içinde gördü. Ölen kardeşine dokununca da ağladı. Ve en sonda da evden kaçarlarken babası koluna dokununca çığlıklar atıp bırak beni dedi.

İlk iki bölümde de psikolojik öğelerden bahsedilmişti dizide, burada da devam etti. Ayrıca babanın pek güven vermediğini söylemiştim. Babaları küçükken bunlara bir şeyler yaptı da aynı bu bölümdeki çocuk gibi mi oldular diye düşünüyorum. Annenin intiharı da belki olanlara dayanamaması yüzündendir. Tepedeki ev tamamen yanıltmaca olabilir, sonda böyle bir yere de bağlanabilir. Ya da bu bölümü öyle düşünmemiz için verdiler, gerçekten de lanetli ev o da mümkün tabi

3.Bölüm
Bir ecünnü kızı işleyip durdular desterenin bahsettiğini
Yalnız iyiki hala oyuncak ayımla yatıyorum yoksa uyuyamazdım sanırım öcüler sürekli yatağa geliyor

Ecünnü bir kadın koltukta yukarıya tahta tavana bakıp ne yaptı o sahneleri anlayamadım öcümü vardı
Son sahnede anlamadım ama ecünnüler şey ediyordu

4.Bölüm @destere nasılsa 4çbölümle gelir sabaha karşı @MasacRE- i geride bırakalım yine

Aaa vlla ecünnü kızlar yerine sarısın adamla geçen güzel bir bölümdü

7 Sayısını anlatma sahnesi duygusaldı
Bastonlu şapkalı uçan bir adam geliyor gözlüklü çocuğun odasına ama son sahnede onun annesi olarak çıktı karşımıza
bakalım ne olacak

1x4. Bölüm

yine güzel bir bölümdü her bölüm çocuklardan birinin gözüyle anlatıyorlar diziyi bu sefer sıra ayyaş luke daydı? oğlanın nasıl bu hale geldiğinide öğrenmiş olduk
her bölüm bir şekilde ellie adlı kardeşin ölümüyle bağlanıyor bölümler..
luke un çocukken gördüğü ayağı havada gezen bastonlu ihtiyarı güzeldi oğlanı korkudan altına ettirecekti nerdeyse

luke ile ellie ikiz çocuklarmış birbirlerinin acılarını önceden hissediyorlar ama ellie öldüğünde bu luke kazması acaba sızmışmıydı neden hissetmediki sonradan steve den aldı haberi ?
luke un yardım ettiği kadın tarafından dolandırılması kötü oldu o sahnede luke a acıdım

bu ailenin annesi ile kızları teodora birbirlerine çokmu benziyorlar yoksa benmi karıştırıyorum bunları tip olarak
? @Çiğdem- @MasacRE- @DarkLegenD

sarışın adam dediğin adam bile değil devamlı kafa gidik vaziyette dolaşıyor ama kazıklanmaya müsait bir oğlan o yüzden sevmiş olabilirsin

ailenin babası konusunda benimde çok pis şüphelerim var üçüncü bölümde babadan işkillenmeye başladık bakalım ne çıkacak
yalnız @DarkLegenD e sormuyorum onun cevabıda açmıyorum
bizimle eşit gitmiyorki tahmin yürütsün? beş bölüm önden gidiyor yani onun söyleyeceği tahminden çok spoiler olur

@DarkLegenD Öyle düşünmüyormuş Seni kınamış öyle düşündüğün için pis sapık demiş sana