Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

@Çiğdem- izlemeyecekmiş, sattı bizi

Çok fazla flashback var dizide dikkatimi dağıtıyor onun dışında güzel bir korku gerilim dizisi
flashbacklerden bende rahatsızım ama bu dizide gerekliymiş sanki o sahneler
güzel bir korku gerilim dizisi olduğu kesin bu konuda hemfikiriz

@Çiğdem- in saçlarını yolarım öyle kaçış varmı? anca beraber kanca beraber
hogathanın hatrını kıramadığımızdan fallafoş adlı pilli oğlanı arrow okçusu yumurta kafalı oğlanı birer bölümde olsa izlemek zorunda kalmıştım
o eziyetleri boşuna çekmedik

Korkarım ben izleyemem diyor
Sen ikna et hogathanı korkunç değil falan diye kandır onu

hogathamla başbaşa izleriz gerekirse korkusunu bana sarılarak atlatsın
Korkarım ben izleyemem diyor
Sen ikna et hogathanı korkunç değil falan diye kandır onu
Ben bunu araştırdım konusunu açarkan saf korku böyle dizi film hayatta izleyemem beni çok etkiliyor

1x1

Sevmedim diziyi. İşin içine doğaüstülük girince genelde kaçırıyor beni. Kapının ardını merak etmedim mesela çünkü kim bilir ne saçmalık uydurdular diye düşündüm?

Devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik. Devam etsem bile aylar sonra dizisiz, filmsiz, işsiz, güçsüz kalınca olur.

5/10

bu yorumuda aldıktan sonra dizinin kalitesi ispatlandı @xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes
bugüne kadar teredüt ettiyseniz bile adminin bu yorumunda sonra diziye gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz

bu arada ozan twin peaks i hatırladınmı hanı sevemeyip terketmiştim diziyi sonra tekrar denedim tuhaf bir şekilde bağlandım diziye 90-91 yapımı iki sezonu bitirdim üstüne üstlük 2017 yapımı yeni sezonunuda tükettim
çok kasvetliydi çok ağır ilerliyordu fıtık etti beni resmen ama nedense bırakamadım
sebebini kendimde çözemedim ama izledim yani kimseye tavsiye etmem bendeki azim kimsede yoktur sanmıyorum