Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

1x1. Bölüm

güzel bir başlangıçtı korku gerilim her şey var tek kötü tarafı zamandan geriye dönmeleri bu tarz hareketleri sevmiyorum:) ama bu dizide fazla sıkmadı beni o sahneler, çünkü geçmişin açıklanmayan sırlarına bir ışık tutuyordu :) çocuk uyuncularda harika
steven'ın kızkardeşi nell i karşısında gördüğü sahnede babasının telefon edip nell ölmüş demesi ve devamında hayalet nell deki çığlık bir tarafımıza oturdu! korkmadım desem yalan olur :)
abisinin evinde hırsızlık yapan luke karakterininde hem çocukluk hem bu zamanki hali ilginç bir karakter ..

bir an önce başlayın @MasacRE- @Çiğdem- :)
@Çiğdem- izlemeyecekmiş, sattı bizi :A

@Çiğdem- in saçlarını yolarım öyle kaçış varmı? anca beraber kanca beraber :) hogathanın hatrını kıramadığımızdan fallafoş adlı pilli oğlanı arrow okçusu yumurta kafalı oğlanı birer bölümde olsa izlemek zorunda kalmıştım :) o eziyetleri boşuna çekmedik :)
Korkarım ben izleyemem diyor :A Sen ikna et hogathanı korkunç değil falan diye kandır onu :A

hogathamla başbaşa izleriz gerekirse korkusunu bana sarılarak atlatsın :)
Korkarım ben izleyemem diyor :A Sen ikna et hogathanı korkunç değil falan diye kandır onu :A
@Çiğdem- in saçlarını yolarım öyle kaçış varmı? anca beraber kanca beraber :) hogathanın hatrını kıramadığımızdan fallafoş adlı pilli oğlanı arrow okçusu yumurta kafalı oğlanı birer bölümde olsa izlemek zorunda kalmıştım :) o eziyetleri boşuna çekmedik :)
@Çiğdem- izlemeyecekmiş, sattı bizi :A
Ben bunu araştırdım konusunu açarkan saf korku böyle dizi film hayatta izleyemem beni çok etkiliyor :A :A :A

1x1

Sevmedim diziyi. İşin içine doğaüstülük girince genelde kaçırıyor beni. Kapının ardını merak etmedim mesela çünkü kim bilir ne saçmalık uydurdular diye düşündüm? :)

Devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik. Devam etsem bile aylar sonra dizisiz, filmsiz, işsiz, güçsüz kalınca olur. :)

5/10

1x1

Sevmedim diziyi. İşin içine doğaüstülük girince genelde kaçırıyor beni. Kapının ardını merak etmedim mesela çünkü kim bilir ne saçmalık uydurdular diye düşündüm? :)

Devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik. Devam etsem bile aylar sonra dizisiz, filmsiz, işsiz, güçsüz kalınca olur. :)

5/10

bu yorumuda aldıktan sonra dizinin kalitesi ispatlandı @xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes :) bugüne kadar teredüt ettiyseniz bile adminin bu yorumunda sonra diziye gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz :)

bu arada ozan twin peaks i hatırladınmı hanı sevemeyip terketmiştim diziyi sonra tekrar denedim tuhaf bir şekilde bağlandım diziye 90-91 yapımı iki sezonu bitirdim üstüne üstlük 2017 yapımı yeni sezonunuda tükettim :) çok kasvetliydi çok ağır ilerliyordu fıtık etti beni resmen ama nedense bırakamadım :) sebebini kendimde çözemedim ama izledim yani kimseye tavsiye etmem bendeki azim kimsede yoktur sanmıyorum :)