Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

İlk 4 bölümü izledim

@MasacRe- @destere @Çiğdem-
he tabi şimdi sen sıvadın hemen kutlayalım seni
... hanı la nerde yorum? ilk dört bölüm izledim demek kolayda hiçbir inandırıcılığı yok bu mesajın, yorumlar nerde... her bölümün ayrı ayrı yorumu olmalı kanıtsız ispatsız hiçbir bölümü izlendi kabul etmeyiz

Seni gıcık fok

Ayoll kimi övsek zıvanadan çıkıyor @MasacRE- den iyisin dedim şu bölümü izledim diye yorum atmaya basladı
@Maskeli Fedai

Ayoll kimi övsek zıvanadan çıkıyor @MasacRE- den iyisin dedim şu bölümü izledim diye yorum atmaya basladı
@Maskeli Fedai
bu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogatha

bak bende eskiden yanlış yola sapıyordum oklava terbiyesinden sonra süt dökmüş kediye döndüm

bu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogatha

bak bende eskiden yanlış yola sapıyordum oklava terbiyesinden sonra süt dökmüş kediye döndüm
Aaa senin gibi olmaları zor
@Maskeli Fedai @MasacRE-

İnsan bari şöyle bir gelişi güzel değerlendirir 5. den itibaren yorumlar tek tek gelmeli tabi önce ilk 4 değerlendirip

@Maskeli Fedai @MasacRE-

İnsan bari şöyle bir gelişi güzel değerlendirir 5. den itibaren yorumlar tek tek gelmeli tabi önce ilk 4 değerlendirip
bundan sonra bende izlemediğim dizilere @Maskeli Fedai gibi yorum yapacağım
her gün konuya girip üç dört beşi izledim yok altı yedi sekizi izledim der çıkarım

@Maskeli Fedai @MasacRE-

Tek başına izleyince insanın yorum yapası gelmiyor, @Maskeli Fedai den yorum beklemeyin siz kendi kendine sessiz sessiz izleyecektir o

Tek başına izleyince insanın yorum yapası gelmiyor, @Maskeli Fedai den yorum beklemeyin siz kendi kendine sessiz sessiz izleyecektir o
hiç bir fok izlememiştir bizi kandırıyor maskeli karpuzu
bende bir çok diziyi tek başıma izledim mesela americans dizisinde 3 sezonu tek başıma izleyip her bölümüne tek tek yorum yaptım forumdfa

ya ben gibi izlemeli ya da inandıramaz bizi dizi izlediğine kırk taklada atsa nafile çaba

Bölüm yorumlarımıza harika atmış işte, demek ki izlemiş
Ben inanıyorum @Maskeli Fedai ye bu konuda trollük yapmaz o
@Çiğdem-

@Maskeli Fedai @MasacRE-

Hhahah iyi fikir @MasacRE- önerdiği dizilere bende öyle yapacam 4-5 bölüm izledim diyip çıkacam

Biricik dostum MasacRE- kardeşime çok teşekkür ediyorum beni şer odaklarına karşı savunduğu için

4 bölüm için kim iki saat yorum yapacak tek başına hiç çekilmez ki

Biricik dostum MasacRE- kardeşime çok teşekkür ediyorum beni şer odaklarına karşı savunduğu için

4 bölüm için kim iki saat yorum yapacak tek başına hiç çekilmez ki
@MasacRE- yede sanada lanet olsun
kötü kötüyü destekler zaten aksi bir durum beklemedik bizde
sen biricik dostunu boşver @Çiğdem- le bana kulak ver doğru yoldan sapma

Adam var adam gibi
Kütük bugün şaşırtıyor ilginç şekilde 😱

@MasacRE- yede sanada lanet olsun
kötü kötüyü destekler zaten aksi bir durum beklemedik bizde
sen biricik dostunu boşver @Çiğdem- le bana kulak ver doğru yoldan sapma
Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı
Daha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve destekliyorum

Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı
Daha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve arkandayım
kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştım
bizde ayrım yoktur doğruyu yapmayanı kendim bile olsa affetmem