he tabi şimdi sen sıvadın hemen kutlayalım seni
he tabi şimdi sen sıvadın hemen kutlayalım seni
attan inip eşeğe binmeyiz
Seni gıcık fokzaten fırçayı attım maskeli kelaynağına bundan sonra desteksiz sallamaz
yorumları bölüm bölüm tek tek yapmalı? bizde bilirdik tüm bölümleri izledik demeyi ama onun yerine el emeği göz nuru yorumlarımızı oya gibi işledik forumaherkesten aynı özeni bekleriz ..
TWD'yi bile bırakmışım artık onun yan sanayi çakma dizisini izler miyim sence
Ayoll kimi övsek zıvanadan çıkıyor @MasacRE- den iyisin dedim şu bölümü izledim diye yorum atmaya basladızaten fırçayı attım maskeli kelaynağına bundan sonra desteksiz sallamaz
yorumları bölüm bölüm tek tek yapmalı? bizde bilirdik tüm bölümleri izledik demeyi ama onun yerine el emeği göz nuru yorumlarımızı oya gibi işledik forumaherkesten aynı özeni bekleriz ..
bu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogathaAyoll kimi övsek zıvanadan çıkıyor @MasacRE- den iyisin dedim şu bölümü izledim diye yorum atmaya basladı@Maskeli Fedai
Aaa senin gibi olmaları zorbu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogatha
bak bende eskiden yanlış yola sapıyordum oklava terbiyesinden sonra süt dökmüş kediye döndüm
bundan sonra bende izlemediğim dizilere @Maskeli Fedai gibi yorum yapacağımAaa senin gibi olmaları zor@Maskeli Fedai @MasacRE-
İnsan bari şöyle bir gelişi güzel değerlendirir 5. den itibaren yorumlar tek tek gelmeli tabi önce ilk 4 değerlendirip
bu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogatha
bak bende eskiden yanlış yola sapıyordum oklava terbiyesinden sonra süt dökmüş kediye döndüm
Tek başına izleyince insanın yorum yapası gelmiyor, @Maskeli Fedai den yorum beklemeyin siz kendi kendine sessiz sessiz izleyecektir oAaa senin gibi olmaları zor@Maskeli Fedai @MasacRE-
İnsan bari şöyle bir gelişi güzel değerlendirir 5. den itibaren yorumlar tek tek gelmeli tabi önce ilk 4 değerlendirip
Hhahah iyi fikir @MasacRE- önerdiği dizilere bende öyle yapacam 4-5 bölüm izledim diyip çıkacambundan sonra bende izlemediğim dizilere @Maskeli Fedai gibi yorum yapacağımher gün konuya girip üç dört beşi izledim yok altı yedi sekizi izledim der çıkarım
hiç bir fok izlememiştir bizi kandırıyor maskeli karpuzuTek başına izleyince insanın yorum yapası gelmiyor, @Maskeli Fedai den yorum beklemeyin siz kendi kendine sessiz sessiz izleyecektir o
işine gelmedi tabiSeni gıcık fok
Bölüm yorumlarımıza harika atmış işte, demek ki izlemişhiç bir fok izlememiştir bizi kandırıyor maskeli karpuzubende bir çok diziyi tek başıma izledim mesela americans dizisinde 3 sezonu tek başıma izleyip her bölümüne tek tek yorum yaptım forumdfa
ya ben gibi izlemeli ya da inandıramaz bizi dizi izlediğine kırk taklada atsa nafile çaba
Aaa senin gibi olmaları zor@Maskeli Fedai @MasacRE-
Biricik dostum MasacRE- kardeşime çok teşekkür ediyorum beni şer odaklarına karşı savunduğu içinhiç bir fok izlememiştir bizi kandırıyor maskeli karpuzubende bir çok diziyi tek başıma izledim mesela americans dizisinde 3 sezonu tek başıma izleyip her bölümüne tek tek yorum yaptım forumdfa
ya ben gibi izlemeli ya da inandıramaz bizi dizi izlediğine kırk taklada atsa nafile çaba
harika atmak çokmu zorBölüm yorumlarımıza harika atmış işte, demek ki izlemişBen inanıyorum @Maskeli Fedai ye bu konuda trollük yapmaz o@Çiğdem-
Adam var adam gibiBölüm yorumlarımıza harika atmış işte, demek ki izlemişBen inanıyorum @Maskeli Fedai ye bu konuda trollük yapmaz o@Çiğdem-
@MasacRE- yede sanada lanet olsunBiricik dostum MasacRE- kardeşime çok teşekkür ediyorum beni şer odaklarına karşı savunduğu için
4 bölüm için kim iki saat yorum yapacak tek başına hiç çekilmez ki
Adam var adam gibiKütük bugün şaşırtıyor ilginç şekilde 😱
Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı
kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştımBu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşıDaha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve arkandayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?