Filmin bana veremediği bir nokta var oda ilk başta bu hikayede çok şaşıracaksınız deyipte hiç şaşırtmaması.
ben filmin sonuna geldiğimde ilk baştaki o lafı unutmuştum ? o yüzden pekde sorun olmadı o söz iyiki hafızam zayıf bazen işe yarıyor hatırlamamakFilmin bana veremediği bir nokta var oda ilk başta bu hikayede çok şaşıracaksınız deyipte hiç şaşırtmaması.
ben filmin sonuna geldiğimde ilk baştaki o lafı unutmuştum ? o yüzden pekde sorun olmadı o söz iyiki hafızam zayıf bazen işe yarıyor hatırlamamak
Galiba en sonunda hepimiz toplu olarak arttıracağız.Ben bu filme gerçekten az puan verdiğimi ciddi ciddi düşünüyorum.
siz çok uçlarda gittiniz en güzel puanı ben verdim kırk yıl geçsede ne düşerim ne çıkarım = 7.5 yeterlidirGaliba en sonunda hepimiz toplu olarak arttıracağız.
Değiştirirsem 7.5 yaparım zaten ama değiştirmem herhalde ya.siz çok uçlarda gittiniz en güzel puanı ben verdim kırk yıl geçsede ne düşerim ne çıkarım = 7.5 yeterlidir
Gaza gelirsem arttırırım, beklemedeyim.Galiba en sonunda hepimiz toplu olarak arttıracağız.
En iyi müzikte aday.E ben bunu da çok beğendim!
Filmin çok farklı bir duygusu vardı daha görmediğim bir tür, ya da yeterli sinema birikimim olmadığı için adı koyamıyorum. Bu film en iyi tanım; 'absürd dramedi' olurdu sanırım, evet .
Masalsı bir hava içinde geçiyor tüm film.
Yorumlamak ve filmin insana nasıl bir duygu verdiğini anlatmak zor. Asil ve samimiydi, çok sıkıldığımı söyleyemem. Yönetmen çok iyi iş çıkarmış bence. İzleyiciye vermek istediğini vermiş.
Filmin müziklerine bayıldım, o dalda Oscar'a aday mı bilmiyorum ama inşallah öyledir ve kazanır Zero ve Ralph Fiennes'in oyunculuğu iyiydi, psikopat katil rolündeki Willem Dafoe de rölü çok iyi yorumlamıştı. Sizce de Jim Carrey'e çok benzemiyor muydu?
Filmin sanat yönetmenliği harikaydı. Oscar üzerinden gideceksek; Kostüm, makyaj ve prodüksiyon tasarımı dallarındaki adaylıklarını sonuna kadar hak etmiş. En iyi tönetmen dalında ödülü alırsa hiç itiraz etmem sevirim. En iyi film için tereddütlerim var
Puanım; 8,5/10