ayyy çirkinin ilk sahnede adamları öldürüp gitmesi bu filmin ilk sahnesi harika gerçekten çirkin favorim herzaman ama kötününde ayrı bir karizması var yemek sahnesi oradakı adamı öldürmesi ve yatağında başka adamı öldürme sahneleride çok güzel aa tabi iyi ve çirkinin oyunuda öyle çirkin asılırken iyi onu kurtarıyor ama sonunda çirkinede ihanet ediyor çirkinin silahçı sahnesi ve tavukla olan sahneleride süperdi ayy bayılıyorum bu adama ben ayoll
çirkinin iyiyi yakalamasıda güzeldi ama iyi kaçmayı başardı ama çirkin tekrar yakaladı çölde yürütme sahnesi güzeldi çizmesini iyiinin önüne koyup ayağını yıkadığı sahne çok güldüm vlla hahah
iyi yine tam ölücekken kurtuluyor paraların olduğu mezar ismini öğrenerek çirkininde ben senin dostunum demesi iyi yatarken ona duygu sömürüsü yapması süperdi hahha
çirkinin kötüyle yemek sahneside güzeldi sonra birgüzel onu dövdüler müzik eşliğiinde hahah
ama onu döven adamı öldürüp kaçmayı başardı iyi ve çirkinin tekrar birlik olması kötününadamlarını öldürmeleri güzeldi
🙂🙂
ayy ve efsane düello sahnesi iyinin çirkine boş silah verip kötüyü öldürmesi gerçekten nefes kesiciydi
😱 ve efsane son sahne çirkine dersini çok güzel verdi iyi ama ona sadık kaldı ne olursa olsun ve çirkinin dediği gibi şarısın aşalık birisi değil o iyi birisi