2021 The French Dispatch / Fransız Postası - Film Yorumları

Analiz yaparım onda sıkıntı yok, işimiz o zaten ama verilen puanları çok şaapmadan yaparım bunu...
Sen etliye sütliye karışmadan yorumunu yapar geçersin zaten, ben sadece analiz kısmından bahsetmiştim.
Puanın da muhtemelen en yüksek puan olacak, sonrasında zaten adaşın @Sherlock gelir gibi.

Puanlama: @MEnes 8, @Sherlock 7.5, ben 7, @Tolstoyevski 6.4, @bazinga 5 falan diye sıralanır muhtemelen.

Reactions: Araf
Imdb'de 8 verdim ama 7.5'tan vermiş olabilirim. Film gerçekten izlemesi zordu, ama oldukça keyif aldım tabi onu saklayacak değilim...

Imdb'de 8 verdim ama 7.5'tan vermiş olabilirim. Film gerçekten izlemesi zordu, ama oldukça keyif aldım tabi onu saklayacak değilim...
Olsun, yine de muhtemelen forumun en yüksek puanı senin puanın olacak. Adaşın @Sherlock da çok yüksek puan vermeyecekmiş.

Reactions: MEnes
2 puan veriyor ve buna "objektiflik" diyor. Bunu gören @bazinga güldü. @bazinga bile bu kadar düşük puan vermez, en son Ang Lee'nin filmine vermitşi o puanı. Bu filme @bazinga'dan 5 puan bekliyorum.
Evet objektifim 2 puan verdim, sizler gibi yönetmenin diğer eserlerinin etkisinde kalıp havadan fazla puan vermiyorum.

Forumda linç yedin, başka yerde verdiğin puanı açıklama, daha büyük linç yersin.
Linç yediğimi nereden çıkardın abartma.
Herkes hür, ayrıca tepki alıyorsam doğru yoldayım demektir, çekemiyorsunuz beni.