"@MEnes kardeşim analiz yapar." dedim oysa sadece.Beni hiç bulaştırma bu sohbetlere... Ben zamanı gelince, üşenmediğim bir dönemde yorumumu yapar geçerim...
"@MEnes kardeşim analiz yapar." dedim oysa sadece.Beni hiç bulaştırma bu sohbetlere... Ben zamanı gelince, üşenmediğim bir dönemde yorumumu yapar geçerim...
Analiz yaparım onda sıkıntı yok, işimiz o zaten ama verilen puanları çok şaapmadan yaparım bunu..."@MEnes kardeşim analiz yapar." dedim oysa sadece.
Sen etliye sütliye karışmadan yorumunu yapar geçersin zaten, ben sadece analiz kısmından bahsetmiştim. Puanın da muhtemelen en yüksek puan olacak, sonrasında zaten adaşın @Sherlock gelir gibi.Analiz yaparım onda sıkıntı yok, işimiz o zaten ama verilen puanları çok şaapmadan yaparım bunu...
Bu sefer seninle aynı fikirdeyim @Araf kardeşim. 6.5-7.Sen etliye sütliye karışmadan yorumunu yapar geçersin zaten, ben sadece analiz kısmından bahsetmiştim. Puanın da muhtemelen en yüksek puan olacak, sonrasında zaten adaşın @Sherlock gelir gibi.
Puanlama: @MEnes 8, @Sherlock 7.5, ben 7, @Tolstoyevski 6.4, @bazinga 5 falan diye sıralanır muhtemelen.
Imdb'de 8 verdim ama 7.5'tan vermiş olabilirim. Film gerçekten izlemesi zordu, ama oldukça keyif aldım tabi onu saklayacak değilim...Sen etliye sütliye karışmadan yorumunu yapar geçersin zaten, ben sadece analiz kısmından bahsetmiştim. Puanın da muhtemelen en yüksek puan olacak, sonrasında zaten adaşın @Sherlock gelir gibi.
Puanlama: @MEnes 8, @Sherlock 7.5, ben 7, @Tolstoyevski 6.4, @bazinga 5 falan diye sıralanır muhtemelen.
Olsun, yine de muhtemelen forumun en yüksek puanı senin puanın olacak. Adaşın @Sherlock da çok yüksek puan vermeyecekmiş.Imdb'de 8 verdim ama 7.5'tan vermiş olabilirim. Film gerçekten izlemesi zordu, ama oldukça keyif aldım tabi onu saklayacak değilim...
Sor bana umrumda mı bu durum, tabi ki değil...Olsun, yine de muhtemelen forumun en yüksek puanı senin puanın olacak. Adaşın @Sherlock da çok yüksek puan vermeyecekmiş.
Daha iyi ya işte bu durum, zor filmden bir tek sen keyif almışsın.Sor bana umrumda mı bu durum, tabi ki değil...
Ben en objektif puan veren kişiyim şuana kadar.Düz puan verelim en iyisi bence, 7 puan. 2 puan verenler (@serhatt) karşısında gariban kalmasın film.
Evet objektifim 2 puan verdim, sizler gibi yönetmenin diğer eserlerinin etkisinde kalıp havadan fazla puan vermiyorum.
Forumda linç yedin, başka yerde verdiğin puanı açıklama, daha büyük linç yersin.Evet objektifim 2 puan verdim, sizler gibi yönetmenin diğer eserlerinin etkisinde kalıp havadan fazla puan vermiyorum.
Linç yediğimi nereden çıkardın abartma. Herkes hür, ayrıca tepki alıyorsam doğru yoldayım demektir, çekemiyorsunuz beni.Forumda linç yedin, başka yerde verdiğin puanı açıklama, daha büyük linç yersin.
Her zaman doğru yolda olduğunu göstermez bu ama yine de sen bilirsin.Linç yediğimi nereden çıkardın abartma. Herkes hür, ayrıca tepki alıyorsam doğru yoldayım demektir, çekemiyorsunuz beni.
Ben her zaman doğru yoldayım fakat benim yanımda olmayanların hepsi yanlış yoldadır.Her zaman doğru yolda olduğunu göstermez bu ama yine de sen bilirsin.
@denizz19'la fazla takılmaktan kamyon arkası sözleri söylemeye başladı.Ben her zaman doğru yoldayım fakat benim yanımda olmayanların hepsi yanlış yoldadır.