Şöyle bölüm yorumunu sileyimde gözüm çatmasınAkşama izliyip okucamŞu zor duruyorum
İşte Mike ve Yeğen hormanları zor zaptediyorlarBi patlama anlari olcak ama ne zaman
O olacak gibi ama çok uzuyor.
Şöyle bölüm yorumunu sileyimde gözüm çatmasınAkşama izliyip okucamŞu zor duruyorum
İşte Mike ve Yeğen hormanları zor zaptediyorlarBi patlama anlari olcak ama ne zaman
Anaa ben yorum yapmamaişim
S02 B09 izledim
Yeğen ve Mike yine sevişmedilerAma Mike şimdiden gösterdi
Joe reyiz yeni follwer'larini kurdu artık.Son bölümler çok pis tempolu geçicek inş
Asıl bomba sonda oldu. Claire ölmemiş😱 Under The Dome'da da hortlamasın kadın
Neyse öyle böyle de Ryan'a yakışan tek kadın oydu. Ama Lily gacısı durumu öğrenirse Claire'nin işi bitti
Bu arada bunu paylaşayım. @sokak sanati
Evet bu bölüm çalan şarkıyı ben de beğenmedimVideo Süpermiş.
bende fenaşaşırdım o sahneye.Ama güzel oalcak.Bir anda açıldı dizi yine.
Siyah saç olmamış amam.
Lily artık dönsün sahalara.İkizlerle.
Müzik çok kötüydü dimi.
Evet bu bölüm çalan şarkıyı ben de beğenmedimVideodaki dansı 1984'de film olarak çekilmiş o da başrol
SUskunlarin orjinalinde de oynamiş.O filmi izlemeni tavsiye ederim ben izlemiştimWaayyyy.😱Bu adam neler yapmış.
SUskunlarin orjinalinde de oynamiş.O filmi izlemeni tavsiye ederim ben izlemiştim
Bende Ryan olarak sevmiyorum.O filmde genel olarak güzeldiBakabilirim sınavlardan sonra.Ama ben bu adamı sevmiyorum.
Bende Ryan olarak sevmiyorum.O filmde genel olarak güzeldi(yada ben çok sevdim)
Sen 12. bölümü izlemedin dimi?? Az hızlan son haftalar@Forumdash 11. bölüm tam senlikmiş süper bölümdü bence.
İzlemediysen Spoileyeyim bari...
Baştan sona efsaneydi.Lily efsanesinin bir ayaklar çevirdiğini söylediklerinden itibaren coştu dizi.lily harika bir plan yapıp Luke'u kurtardı ve süperdi bu plan...
Sen 12. bölümü izlemedin dimi?? Az hızlan son haftalar
Joe'nun yanından zenci kız kaçti Lily reyiz ............ daha fazla spoi vermeden izle
Sezon finalini geldiğim hafta cumartesi günü izlemiştim yorumlamayı unuttumTek başıma izlemeye devam ediyorum.
Dizi sezon finali yaptı ama beklediği bulamadım.Çok Güzeldi yine ama çok çok iyi olmalıydı.
Aslında vurulma falan olmadığı için güzeldi klişe değildi şaşırtıyordu ama azdı şaşırtma sahneleri.
Joe Ryan Cleire ve Luke , Mark etrafında dönen bir bölümdü.
Luke sonunda öldü.Keşke Mark ölsedi.Daha çetin ceviz çünkü luke.
Joe tekrar hapiste ve ortalığı inletecek gibi.
Ryan bir ekz daha pişman olacak.Zaten adamı Cleire'da terketti.
Max ile Mike'ın öpüşme sahnesi kahkaha attırdı.Aşırı sempatikti Max.
Sonu değişikti şimdi 1 yıl kim diye düşüneceğiz.Mark kimden yardım ister ve önümüzde 2 ihtimal var bence.
1. ihtimal yeni bir tanıdık ve Ryan'dan intikam alacak güçlü biri diziye sokacaklar.
2. ihtimal şuan dizide mevcut olan akrakterlerden biri ki akla ilk gelen isim Gazeteci.
Sezon Finaline : 9.5 puan verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?