Bırakma diziyi deSon 2 bölümü beraber izlerim tatlı olur.
Bırakma diziyi deSon 2 bölümü beraber izlerim tatlı olur.
Bırakma diziyi de
Evet yeni bölümü düştü bugun4. Bölümü izledim.Bölüm güzeldi ortaları biraz durgundu ama o hız sonlara doğru açıldı yine.
Ryan'ın yeğeni ön plandaydı sevdim o kısmı.Genel olrak olaylara dahil olması fena hareketlendirdi.
Mike yine dışlanıyor gibi.Çoçuğa yazık be.
Büyük buluşma çok etkileyiciydi.Emma fena duygulandırdı.
Ryan yine ve yine boş boş koştu ama Yeğen fenaydı.Gözü açık kız hemen görüyor olayı sevdim bunu.
Sarışın bir haltlar çevirmez artık.Yeni lider olacak gibi hissettim.
Luke ile anası kesin mercimek fırın olayında ama Anayı Joe'ya kaptıracak Luke.
İyi bölümdü ama daha iyileri vardı. @Forumdash izledim.
Diğer bölüm dün mü yayınlandı.
Evet yeni bölümü düştü bugun
Luke ve anası çok felekat olacak. Emma Joe'yi kadına kaptırmamak için luke'de anasını Joe'ye kaptırmamak için bişeyler olacak ama ne?
Yok yok aksatmıyorum çok şükür Ama Ryan koşuşturma peşinde olunca Joe kıyıda köşede kalınca bendeki geçen seneki heycanı yok gibi Sende geriden gelince bende yorum yapmayı unutuyorum2. Sezon 7. bölümdeyim.Bölüm güzeldi.
Ryan'da bir yenilik yok koştur koştur gidiyor.
Ama Max'i kurtarma olayı güzedi.Bu sezon bir hareketlendi bu adam.Adam öldürüp duruyor.
Lily reiz görevlerde görevlerde.Max'ide halletseydi tam olacaktı.Mark'ın olay süperdi.Babasını bulup kesti harikaydı.Ben niye psikopatları tutuyorum anlamadım ama çok zekiler o nedenledir muhtemelen FBI'yı Mal yerine koyuyorlar.
Joe yeni bir yarikate girdi.Muhtemelen şu sarışınla başta kini indirip tarikatın başı Joe olacak.İyide oalcak ki zaten yeni kitap yazacakmış.
Emma'm.Reyizn kolloarını kestiler.Umarım Joe intikamını alır.
Luke bu bölüm çok gerideydi.Lily kurtaracak Luke ama nasıl.Merakla bekliyoruz çünkü Luke ölmamali.
@Forumdash sen kaçıncı bölümdesin.6'yı izlemedin galiba.Acele et.
Yok yok aksatmıyorum çok şükür Ama Ryan koşuşturma peşinde olunca Joe kıyıda köşede kalınca bendeki geçen seneki heycanı yok gibi Sende geriden gelince bende yorum yapmayı unutuyorum
Şu tarikat olayı güzel olsa da beklediğim sahneyi alamadım Keşke HBO filan çekseydi neler görürdük neler
Bu arada Emma'nın seçilmesi çok komıktı bana şunu hatırlatti. Su bulan adam
Okanın programından
Bu da haber olanı
Kurban seçme faslı çok saçmaydı Su bulan adam kadar Benzetemedin mi harbiden Benim aklıma diziyi izlerken ilk bu video geldi aklımaTek bir hafta geciktim çokta gecikmiyorum zaten.
Video ile ne bağlantı kurdum nede bir şey anladım.
Kurban seçme faslı çok saçmaydı Su bulan adam kadar Benzetemedin mi harbiden Benim aklıma diziyi izlerken ilk bu video geldi aklıma
o çubuk olayında Joe ile Emma bakışları görülmeye değerdiYok benzetmedim ama o ruh gibi gezme cidden abuktu.
Galib tarikat başlı başına Salak.Joe'nun tarikatı zekiydiler yine bunlar baya Gerizekalı olacak.
o çubuk olayında Joe ile Emma bakışları görülmeye değerdi
Ama Emma önce korkmadı "Napıyor bu salaklar" gibisinden bakışlari vardiben Emma hayranı olduğum için üzülmüştüm.
Ama Emma önce korkmadı "Napıyor bu salaklar" gibisinden bakışlari vardi
2.sezonun garabetini sonraki bölümde atıcak inş Çünkü; @sokak sanati
Joe reyiz sahalara geri dönüyor ve kendini açığa çıkaracak Mike'ta artık Ryan'ın kardeşiyle çıksa da kurtulsak
Şöyle bölüm yorumunu sileyimde gözüm çatmasın Akşama izliyip okucam Şu zor duruyorumBen de Mike'dan sıkıldım.Ne kadar az sahnesi varsa o kadar iyi.
Son bölümde izlersen Joe ve Emma sahneleri yakıp geçirdi yine.Başlıyorlar.
Şu ikizler ve Lily'de çıksa.