BesaleT
Emekli
2.sezona başladım gece izlemek daha zevkli bu diziyi hafif gerilim var zaten iyi oluyor. Metro sahnesi iyiydi durmadan şaşırdım olanlara. Sonda çalan müzikte ayrı bi güzeldi es geçmeyelim.
Bu gecede 2'yi izlersin2.sezona başladım gece izlemek daha zevkli bu diziyi hafif gerilim var zaten iyi oluyor. Metro sahnesi iyiydi durmadan şaşırdım olanlara. Sonda çalan müzikte ayrı bi güzeldi es geçmeyelim.
Luke ve Ryan'ı nasıl ayrabiliyorsun😕 Adam 2 rolü de süper oynuyor Evet, Ryan ve Luke 2'lisine 3. birisi daha lazım (geçen seneki Emma'nın ilişkisi gibi) Emma umarim onlari bulurOfff offf offff süperdi yine bölüm biraz geciktim bu hafta ki bölüme ama izledim.
İlk bölüme göre biraz durgundu geçen bölümün alıştırmaları yapıldı gibi karakter üzerlerinde ama efsaneydi.
İkizler harika ötesi özellikle Luke bayılıyorum Ryan'la iyi dalga geçiyorlar.
Corlos geçen sezonki Şişman salak ile aynı karakter gibi.Aynı saçmalıkları oda yapmıştı ekibe baya zarar vermişti.
Emma geri dönemedi bir bağlantı kurdu sonunda 3. bölümün sonlarında birleşebilir bu ikizler ile Emma ki bu mükemmel olur.
Ryan ile sarışın kadın baya sıkıcılar.Joe'nun sahneleri harikaydı yine.Zenci kız dehşet bir tarikatçı çıkabilir.Yada Joe'nun ile aralarında baya özel bir şeyler olabilir.
3. bölümden daha hareketli anlar bekliyorum.
Luke ve Ryan'ı nasıl ayrabiliyorsun😕 Adam 2 rolü de süper oynuyor Evet, Ryan ve Luke 2'lisine 3. birisi daha lazım (geçen seneki Emma'nın ilişkisi gibi) Emma umarim onlari bulur
Aman işte Mark IMDB'dew bile markadını yazmamişlar Yok ilk bölüm yaptılar (belki)Diğerinin adı ryan değildi ki.Mark onun adı.Ayırma sebebim saçlar yoksa cidden ayrılmıyor.
Luke biraz daha konuşkan karakter olduğu için onu daha çok sevdim diğeri dik dik bakıyor sadece.
Ama bunlarda o grup meselesini yapmak baya zor.Ama Emma ile baya yakışırlar.
Aman işte Mark IMDB'dew bile markadını yazmamişlar Yok ilk bölüm yaptılar (belki)
Loooo ben aile içini demedim kızla 3'lü yapmişlardir demek istemiştim OhaaaYapmadılar bence o sahnede sadece ikiside soyunuktu ama kadın ile olan olmuştu orada.Yapmazlarda zaten aile içi seks.😱
Loooo ben aile içini demedim kızla 3'lü yapmişlardir demek istemiştim Ohaaa
Paul'n içinde varmiş zaten Öbürü Emma'nın hatrına3'lü değince 3'üde anladım çünkü poul ve Jack ve Emma'da 3'lü öyle olmuştu.
Paul'n içinde varmiş zaten Öbürü Emma'nın hatrına
yok yok olmaz öyle şey ama 3'lü olabilir dediğim senin dedğin gibi olması için HBO filan olması lazım kanalın ABD'nin RTUK'ü o konularda hassasDeğişik fantezili insanlar yaa düşününce nalamakt güçlük çekiyorumdum onları umarım Luke ve Mark'ta böyle bir şey olmaz.
yok yok olmaz öyle şey ama 3'lü olabilir dediğim senin dedğin gibi olması için HBO filan olması lazım kanalın ABD'nin RTUK'ü o konularda hassas
ahaha araştirmadım amazamanında GG'ye verilen ceza ona verilmelydi bence de Şimdi fark ettim Fox cinsellik konusunda çok acık bi kanalmişKanal gözüme girdi ama geçen sezon nasıl yaptılar o zaman o 3'lüyü.
Ceza yemiştir Fox o zaman.
S02 04 izledim
Bölüm biraz sıkıcıydı ama iyiydi. Pek yorumlanacak bölüm değildi benim için. Son sahne de@sokak sanati sen izledin mi bölümü?Joe ve sarişinin karşilaşması ve Emma'nın surat ifadesi iyiydi
luke ve anası arasında cinsel gerilim var kesinlikle Önceden bi yaşanmişlik var😱
İzle izleYorumu okumuyorum çünkü izlemedim bu hafta.Sıkıcı deyince hevesim kaçtı şuan.
İzle izle