FOX The Following 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.sezona başladım gece izlemek daha zevkli bu diziyi hafif gerilim var zaten iyi oluyor. :D Metro sahnesi iyiydi durmadan şaşırdım olanlara. Sonda çalan müzikte ayrı bi güzeldi es geçmeyelim. :)

S02B02 izledim :)
Dizi iyi gidiyor. Joe reyiz'i nihayet izledik. Yine kendi müridinden birisinin evine saklanmiş gönül rahatlıyla:X Haaa başkalarına kendini çok iyi tanıtmişi, Afganistan'tan gelen asker:F Kardeşininde satıcısı yine uçuk bi hikaye yazmiş kendine:F

Bu arada diziye katılan ikizler'i oynayan çocuk bayaa kendini geliştirmiş.Dexter ve Homeland onun için resmen prova sahnesi olmuş:F Çok iyiydi yine bu sezon favorim:X
Emma'cık Joe'nin yaşadiğini bilmiyor:( Onu arıyor:( Bu arada Emma saçı başi değişsin hiç olmamaiş:X Dizi bu hafta müziksiz bitti sinir oldum:kizgin:

2.sezona başladım gece izlemek daha zevkli bu diziyi hafif gerilim var zaten iyi oluyor. :D Metro sahnesi iyiydi durmadan şaşırdım olanlara. Sonda çalan müzikte ayrı bi güzeldi es geçmeyelim. :)
Bu gecede 2'yi izlersin:X

Offf offf offff süperdi yine bölüm biraz geciktim bu hafta ki bölüme ama izledim.
İlk bölüme göre biraz durgundu geçen bölümün alıştırmaları yapıldı gibi karakter üzerlerinde ama efsaneydi.

İkizler harika ötesi özellikle Luke bayılıyorum Ryan'la iyi dalga geçiyorlar.:F
Corlos geçen sezonki Şişman salak ile aynı karakter gibi.Aynı saçmalıkları oda yapmıştı ekibe baya zarar vermişti.:(
Emma geri dönemedi bir bağlantı kurdu sonunda 3. bölümün sonlarında birleşebilir bu ikizler ile Emma ki bu mükemmel olur.:Z
Ryan ile sarışın kadın baya sıkıcılar.Joe'nun sahneleri harikaydı yine.Zenci kız dehşet bir tarikatçı çıkabilir.Yada Joe'nun ile aralarında baya özel bir şeyler olabilir.:D

3. bölümden daha hareketli anlar bekliyorum.

Offf offf offff süperdi yine bölüm biraz geciktim bu hafta ki bölüme ama izledim.
İlk bölüme göre biraz durgundu geçen bölümün alıştırmaları yapıldı gibi karakter üzerlerinde ama efsaneydi.

İkizler harika ötesi özellikle Luke bayılıyorum Ryan'la iyi dalga geçiyorlar.:F
Corlos geçen sezonki Şişman salak ile aynı karakter gibi.Aynı saçmalıkları oda yapmıştı ekibe baya zarar vermişti.:(
Emma geri dönemedi bir bağlantı kurdu sonunda 3. bölümün sonlarında birleşebilir bu ikizler ile Emma ki bu mükemmel olur.:Z
Ryan ile sarışın kadın baya sıkıcılar.Joe'nun sahneleri harikaydı yine.Zenci kız dehşet bir tarikatçı çıkabilir.Yada Joe'nun ile aralarında baya özel bir şeyler olabilir.:D

3. bölümden daha hareketli anlar bekliyorum.
Luke ve Ryan'ı nasıl ayrabiliyorsun😕 Adam 2 rolü de süper oynuyor :A Evet, Ryan ve Luke 2'lisine 3. birisi daha lazım (geçen seneki Emma'nın ilişkisi gibi:A) Emma umarim onlari bulur :oley:

Luke ve Ryan'ı nasıl ayrabiliyorsun😕 Adam 2 rolü de süper oynuyor :A Evet, Ryan ve Luke 2'lisine 3. birisi daha lazım (geçen seneki Emma'nın ilişkisi gibi:A) Emma umarim onlari bulur :oley:

Diğerinin adı ryan değildi ki.:(Mark onun adı.Ayırma sebebim saçlar yoksa cidden ayrılmıyor.:D
Luke biraz daha konuşkan karakter olduğu için onu daha çok sevdim diğeri dik dik bakıyor sadece.:D
Ama bunlarda o grup meselesini yapmak baya zor.:(Ama Emma ile baya yakışırlar.:A

Diğerinin adı ryan değildi ki.:(Mark onun adı.Ayırma sebebim saçlar yoksa cidden ayrılmıyor.:D
Luke biraz daha konuşkan karakter olduğu için onu daha çok sevdim diğeri dik dik bakıyor sadece.:D
Ama bunlarda o grup meselesini yapmak baya zor.:(Ama Emma ile baya yakışırlar.:A
Aman işte Mark :F IMDB'dew bile markadını yazmamişlar:F Yok ilk bölüm yaptılar (belki) :X

Değişik fantezili insanlar yaa düşününce nalamakt güçlük çekiyorumdum onları umarım Luke ve Mark'ta böyle bir şey olmaz.:D
yok yok olmaz öyle şey ama 3'lü olabilir dediğim senin dedğin gibi olması için HBO filan olması lazım kanalın:F ABD'nin RTUK'ü o konularda hassas:X

S02B03 izledim

Olaylar olaylar olaylar tam gaz devam
Sarişin kadın Luke'un anası çıktı 😱 Zenci kız anasını öldürdü. Ryan yine koşuşturma peşindeydi. Emma Luke'lerin takımına katıldı.Dizide sadece senaryo ilerliyor ama bişey oldugu yok sayılır. Sadece şok edicilik üzerine yazılmış:A

Sondaki şarkı eh işte dedirtti.

Bölüm aktı gitti.En iyi bölümüydü diyeniliriz.

Lilly sezonun şokunu yaşattı bana.😱Devamıda enfesti o nasıl paçayı yırtmak öyle.😱Kalp krizi geçiriyor olayı harikaydı.:FRyan yine mal gibi baktı.
Joe reyiz yine akışlarda.Kurtudular şu anneden sonunda harika oldu.Ama Mandy neymişsin sen be.😱5 saniye öncesinden öyle bir şey olabileceğini tahmin etmiştim.Kötü oldu.
O anne olayı süperdi.Luke'u çağıracağından bile emin değilken bir anda mom ve şok.😱
Mike'da saçmalıklarla geç kalınmışlıklarla devam ediyor.:FYazık be.:F
Emma reyiz sonunda ekibe katıldı.Sessiz görünüyor ama patlar yine.:A

Şuanki karakterlerin hepsi efsane hiç biri ölmesin zaten Emma ölürse biterim.:T:

Şarkı yine efsaneydi.:D

S02 04 izledim
Bölüm biraz sıkıcıydı ama iyiydi. Pek yorumlanacak bölüm değildi benim için. Son sahne de
Joe ve sarişinin karşilaşması ve Emma'nın surat ifadesi iyiydi:F:F

luke ve anası arasında cinsel gerilim var kesinlikle :X Önceden bi yaşanmişlik var😱
@sokak sanati sen izledin mi bölümü?

S02 04 izledim
Bölüm biraz sıkıcıydı ama iyiydi. Pek yorumlanacak bölüm değildi benim için. Son sahne de
Joe ve sarişinin karşilaşması ve Emma'nın surat ifadesi iyiydi:F:F

luke ve anası arasında cinsel gerilim var kesinlikle :X Önceden bi yaşanmişlik var😱
@sokak sanati sen izledin mi bölümü?

Yorumu okumuyorum çünkü izlemedim bu hafta.:(Sıkıcı deyince hevesim kaçtı şuan.:(