2017 The Florida Project - Film Yorumları

işte yarın tekrar sıra sana geliyor :)

arada bir kendimize uygun filmler mutlaka buluruz hatta bulamazsan etkinlik dışı film seçip kendimize geliriz kolayı var :)
Beğendiğim birkaç film var ama neyi beğensem alt yazısı bile yok demin @Forumdash a onu demiştim kötü filmlere dublaj bile çıkmış iyi filmlerin alt yazısı yok bunlarda işi biliyor vlla :A :A :A

işte yarın tekrar sıra sana geliyor :)

arada bir kendimize uygun filmler mutlaka buluruz hatta bulamazsan etkinlik dışı film seçip kendimize geliriz kolayı var :)
Yine kakaladın :T:

@MasacRE- 8.7'lik film buldum :A
@destere @Çiğdem- sakın attıgım linkten izlemeyin :F O başka film sanırım...
Bu filmin altyazısı bile yok:T:

@destere Filmin linki bu :A

destere filme dalarım birazdan diyordu yanlış filmi izlemiyordur inş şuan yoksa sen bittin forumdash :A :A :A
daha 1 dk önce dnkürkte cevap yazdı bana hemen uyarı attım :F Görmediyse bildirimi onun suçu :A
bildirimi kaçırırmıyım hiç yalnız aniden bir iş çıkardılar başıma tüm konsantremin içine ettiler ev halkını şiddetle kınıyorum :) filme bayağı geç başlayacağım beşi bulur gibi :)

bildirimi kaçırırmıyım hiç yalnız aniden bir iş çıkardılar başıma tüm konsantremin içine ettiler ev halkını şiddetle kınıyorum :) filme bayağı geç başlayacağım beşi bulur gibi :)
Aaa bu saatde ne işi ayoll bizimkiler uyuyor mesala :A :A :A

İyi yeni filmin linki hazır:A Şükür ki diline düşmedim :F @Çiğdem-

Aaa bu saatde ne işi ayoll bizimkiler uyuyor mesala :A :A :A
Diyorum sana bu evlendi evlendi :F Çocuga geceleri bu bakıyor :A Sen bunu bekle evde:F

İyi yeni filmin linki hazır:A Şükür ki diline düşmedim :F @Çiğdem-

Diyorum sana bu evlendi evlendi :F Çocuga geceleri bu bakıyor :A Sen bunu bekle evde:F
bakıyorlar uyanığız nasıl olsa uyumamışsa buna bir iş yaptıralım bari diye her fırsatı değerlendiriyorlar :)

Evlendimi @destere bunu @S.G.A.T. da diyordu 😱😱😱 @Harunnn60
evlensem seninde mutlaka haberin olurdu hogatha:) gelinsiz düğünmü olur? gelini giresunda bırakıp nikah memuruyla halvete girecek halim yok :)

bakıyorlar uyanığız nasıl olsa uyumamışsa buna bir iş yaptıralım bari diye her fırsatı değerlendiriyorlar :)

evlensem seninde mutlaka haberin olurdu hogatha:) gelinsiz düğünmü olur? gelini giresunda bırakıp nikah memuruyla halvete girecek halim yok :)
Aaaa @Forumdash @S.G.A.T. duysunlar :A :A :A

Evlendimi @destere bunu @S.G.A.T. da diyordu 😱😱😱 @Harunnn60
Tabii geçen yaz düğüne gittim çeyrek taktım :F @S.G.A.T. ı göremedim düğünde azerbeycandan gelememiştir:A
Umarım fazla yuk bindirmezler:A

Hemen de yumuşadın yaa :F Neyse ben filme bakıyorum sıcak başadı :X

Tabii geçen yaz düğüne gittim çeyrek taktım :F @S.G.A.T. ı göremedim düğünde azerbeycandan gelememiştir:A

Umarım fazla yuk bindirmezler:A

Hemen de yumuşadın yaa :F Neyse ben filme bakıyorum sıcak başadı :X
hogatham benim dediklerime inanır bugüne kadar asla yalan söylemedim kendisine :)
bu arada yabancı dizilerde chloe yu mutlaka ekliyorsunuz benim adıma listelere... ordada yazdımda gözden kaçmasın chloe suz listemi olur ? :) sizde eklemeyi unutmayın yardımcı kadın rolünede bol bol charlotte ve maze ekleyivirin :)