Hhaha bende yanlıslıkla baktın sana spoi oldu sandımBen de bugün izledim 5x12'yi, aksine çok beğendim. Soluksuz bir aksiyondu.@Forumdash
XS Flash'ın neden kötü Wells ile işbirliğini yaptığını hala anlamadım? Ama Sherlok olayı çözdü.
Hhaha bende yanlıslıkla baktın sana spoi oldu sandımBen de bugün izledim 5x12'yi, aksine çok beğendim. Soluksuz bir aksiyondu.@Forumdash
XS Flash'ın neden kötü Wells ile işbirliğini yaptığını hala anlamadım? Ama Sherlok olayı çözdü.
Bu cırcır böceğini gözüm çok ıssırıyor ama çıkaramadım ablacım. Sen bilirsin hangi dizi filmde oynamıştıHhaha bende yanlıslıkla baktın sana spoi oldu sandımBarrıyın kızıyla geçince hosuma gitmedi 8.bölümden beridir ters flashsı bekliyorum tekrar
Hahaha cırcır böceği tam cuk oturuyor lakabı olsunBu cırcır böceğini gözüm çok ıssırıyor ama çıkaramadım ablacım. Sen bilirsin hangi dizi filmde oynamıştı
Ben burda da azıcık geriye düştüm sanırım en son 12 izlemişim şuan kaçta bilmiyorum ama bu hafta içi toparlıcam
Sonunda bitirdim Sezon fınalı yaptım
Sonunda bitirdim Sezon fınalı yaptım
Şöyle söyliyim son bölümlerçok karışıktı yanı tuhaf tuhaf yaratıklar türedi kafam karıştı bir an başka dizimi bakıyoruzKızın ölmesine ne üzülüyorlar bebek yapınca o olacak işteAma tabi zahmetsiz şekilde büyümüş çocuk gelince hoşlarına gitti
Tek sevindirici yanı Ters Flash kaldı onun dışında umut verici birşey yoktu
Kız gene ölecekBöyle döngü olacak habire
türkler diyor gııı sen hangi millettensin 😱Türkler reklamımızı yapmışlar@mrt-06 @DarkLegenD @xemrexxx @turkuazz @mesmeso61 @Forumdash @cookies
Bunu diziye uyarlasak keşke.Türkler reklamımızı yapmışlar@mrt-06 @DarkLegenD @xemrexxx @turkuazz @mesmeso61 @Forumdash @cookies
İçerde dizisinde gönderme yapmışlardı Çağatay run coşkun run diyor videoyu açınBunu diziye uyarlasak keşke.
@Bully da görsün gelmişken @mrt-06 dan daha sıkı FlashcıTürkler reklamımızı yapmışlar@mrt-06 @DarkLegenD @xemrexxx @turkuazz @mesmeso61 @Forumdash @cookies
Reklama gülesim geldi sadece başka da bir şey diyemiyorum
Aaa bizde son sezonları itip kakmayla izlemeye çalısıyoruz zatenReklama gülesim geldi sadece başka da bir şey diyemiyorum
Aynen iyi devam ettim ama çok fazla sezon çektiler, kim uğraşacakHevesim kaçtıYoksa güzeldi ilk sezonlar
Çok uzattılar, reyting için tadında bırakmadılar, izleyici de sıkıldı haliyle
Vlla 0.3 üstü alıyorsan 5 sezondan yukarısı garanti bizim kanaldaÇok uzattılar, reyting için tadında bırakmadılar, izleyici de sıkıldı haliyleNe kadar uzatabilirsin ki süper kahramanlık işini, birbirinin benzeri olaylar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?