CW The Flash 5. Sezon Yorumları

Ben de bugün izledim 5x12'yi, aksine çok beğendim. Soluksuz bir aksiyondu. :A @Forumdash

XS Flash'ın neden kötü Wells ile işbirliğini yaptığını hala anlamadım? Ama Sherlok olayı çözdü. :D
Hhaha bende yanlıslıkla baktın sana spoi oldu sandım :F Barrıyın kızıyla geçince hosuma gitmedi 8.bölümden beridir ters flashsı bekliyorum tekrar :A :A :A

Hhaha bende yanlıslıkla baktın sana spoi oldu sandım :F Barrıyın kızıyla geçince hosuma gitmedi 8.bölümden beridir ters flashsı bekliyorum tekrar :A :A :A
Bu cırcır böceğini gözüm çok ıssırıyor ama çıkaramadım ablacım. Sen bilirsin hangi dizi filmde oynamıştı:A

Bu cırcır böceğini gözüm çok ıssırıyor ama çıkaramadım ablacım. Sen bilirsin hangi dizi filmde oynamıştı:A
Hahaha cırcır böceği tam cuk oturuyor lakabı olsun :A :A :A @Forumdash

chris klein oyuncunun adı büyük ihtimalle amerikan pastasından tanıyorsun :F :F :F @xemrexxx arşivinde vardır :A :A :A

wxaljac9mw0gzh0juwn1

1461526871_571d21573a5fb.jpg

• Üzücü
Reactions: xemrexxx
İzledin mi @Çiğdem
Yeni düşmanımız yeğen oldu :F
Sonunda bitirdim Sezon fınalı yaptım :A

Şöyle söyliyim son bölümler
çok karışıktı yanı tuhaf tuhaf yaratıklar türedi kafam karıştı bir an başka dizimi bakıyoruz :F Kızın ölmesine ne üzülüyorlar bebek yapınca o olacak işte :A Ama tabi zahmetsiz şekilde büyümüş çocuk gelince hoşlarına gitti :F

Tek sevindirici yanı Ters Flash kaldı onun dışında umut verici birşey yoktu :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sonunda bitirdim Sezon fınalı yaptım :A

Şöyle söyliyim son bölümler
çok karışıktı yanı tuhaf tuhaf yaratıklar türedi kafam karıştı bir an başka dizimi bakıyoruz :F Kızın ölmesine ne üzülüyorlar bebek yapınca o olacak işte :A Ama tabi zahmetsiz şekilde büyümüş çocuk gelince hoşlarına gitti :F

Tek sevindirici yanı Ters Flash kaldı onun dışında umut verici birşey yoktu :A
Kız gene ölecek :F Böyle döngü olacak habire:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Reklama gülesim geldi sadece başka da bir şey diyemiyorum :A

Aynen iyi devam ettim ama çok fazla sezon çektiler, kim uğraşacak :A Hevesim kaçtı :D Yoksa güzeldi ilk sezonlar :A
Aaa bizde son sezonları itip kakmayla izlemeye çalısıyoruz zaten :F @mrt-06 Bıraktım diyordu en son :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aaa bizde son sezonları itip kakmayla izlemeye çalısıyoruz zaten :F @mrt-06 Bıraktım diyordu en son :F :F :F
Çok uzattılar, reyting için tadında bırakmadılar, izleyici de sıkıldı haliyle :A Ne kadar uzatabilirsin ki süper kahramanlık işini, birbirinin benzeri olaylar işte :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Çok uzattılar, reyting için tadında bırakmadılar, izleyici de sıkıldı haliyle :A Ne kadar uzatabilirsin ki süper kahramanlık işini, birbirinin benzeri olaylar işte :D
Vlla 0.3 üstü alıyorsan 5 sezondan yukarısı garanti bizim kanalda :F :F :F

Arrow seneye bitiyor 15 sezonluk Amerikanın Arka Sokakları Supernaturalda bitiyor kanalımızı sıkıntılı bir dönem bekleyecek elde bir Flash kalacak :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully