CW The Flash - 4. Sezon Yorumları

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
CW'nun hit dizisi The Flash 4.sezonuyla geri dönüyor!

DC Comics'in en ünlü karakterlerinden birinin televizyona aktarıldığı The Flash'ın 4. sezonunun ilk bölümü yayınlandı.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

Flas 4.sezon 1.Bölüm

@turkuazz sen izliyormuydun flashı @vadikızı sende yetiş ayoll

güzel bir açılış oldu bence @cookies @mrt-06 @Forumdash foruma gelince yorum yapın sizde
@mesmeso61 sende izliyordun galiba diziye laf atsanda

Barryı sakallı görmek tuhaftı ama yakışmıştı kesmeydi keşke
çıldırmış gibiydi birden bire iyileşti tamam ama o çizdiği semboller neydi , bizim ev yanıyor anlamı çıkıyordu o neydi sonradan bunlara kesin dönüş yapılır

cailtin tekrar iyi oluyor gibi ama onada belli olmaz yinede ekip tekrar bir arada görmek güzeldi

the thinker yeni düşmanımız

ay can atıyorum yetişmek için ama elimden geleni yapacam pazar günü annemin günü var hanımlar gelecek o geçsin diye bekliyorum tüm yabancı dizilerime inşallah başlıcam

ay can atıyorum yetişmek için ama elimden geleni yapacam pazar günü annemin günü var hanımlar gelecek o geçsin diye bekliyorum tüm yabancı dizilerime inşallah başlıcam
kaçıncı sezondasın sen flash ve arrow da

Kalbim mi temiz yoksa bahtsızmıyım bilemedim
izleyemicem aralık ayına kadar
aralıktan sonra ancak
ama en merak ettiğşm diğerleri hak getire

Çok şükür bugünde 'ÇÖP' bir bölüm izledik, Allah afffetsin.

4.sezon 2.bölüm
biraz durgun gibiydi şu teknolojiyi kontrol eden kötüyü pek sevmedim

ırız çok gıcık
barrıyın kostumunu donatmış cisko kostum şişiyor sonra kendini imha edecem diyor oralar komikti
son sahnede yine bu sezonkı kötü karakter gözülktü bakalım amacı neymiş diğerlerinide bulucam dedi

dizimiz 1.bölümde gaga dan bahsetmişti şimdide taht oyunlarından bahsetti @Harunnn60
taht oyunları izleyicilerine spoi verdik izlememiş olan varmıdır diye düşünmeden
@MasacRE- @Tolstoyevski @xemrexxx