CW The Flash 2. Sezon Yorumları

arrow un son bölümünü izledinmi neden düşmüş bu kadar belki çözmüşsündür işi ?

ahh sorma o sahneyi ne zaman izlesem gözlerim doluyor ayolll barrıyın yüz ifadesi çok duygusal bir müzik çok ama çok duygu yüklü bir sahne olmuş

bu bölüm gerçekten çok iyiydi ama sonu bomba bitti vlla ben haftaya 1.6 reytingi bile geçeceğmizi düşünüyorum asıl süpriz reytingi haftaya alabiliriz öyle bir yerde bittiki

S02B14

Harika bir bölümdü yine ve yeniden hep böyle ol

zoom Barry'i çok fena dövdü. Barry'nin titreyerek camdan cıkmasını filan herkes izlerken bağırıyordur titreyerek cıksanaaaaaaaa
diye... aşiri gaza getiren bir sahneydi
2.dünyanın catlysi de aynı 1.dünyadaki gibiydi.
Barry 2.dünyadaki Barry'le olan duygusal sahnesi yine ağlattı
keşke ikiz olsalardı ne
maceralar olurdu ama

Şu zoomun 2.dunyada tuttugu maskeli adam 3.dünyadan joy filan olmalı
2.dunyanın flashı joey bölüm sonu öldü. Eğer 3.dunyanın joy'u ise artık 5.6.yı filanda görürüz

@Çiğdem- uzun zaman sonra ilkkez senden önce izledim
hadi izle sen de

Bölüme puanım 9/10

aaa malesef izleyememiştim tam çarşamba hastaneye kaldırmıştık dedemi 3 gün falan kaldık dün izleyebildim çokgüzel bir bölümdü gerçekten yoruma geçeyim

14. bölüm
ayyy barrıyın v2 dünyadakı halide çok şeker şaşkın halleri süper barrıyı gaza getirdiği sahnede çok duygusal ve güzeldi

wells kızına kavuştu sonunda ölücek diye çok korkmuştum😱

@Forumdash carrick in herkes zooom olduğunu düşünüyor bende ama biraz karıştı örneğin v1 deki carrick hunter zolomondu çizgi romando hunter zolomon zoom ama şimdi hangi dünyadakı carrick birde barıyın tutulduğu yerdeki cama vuran adam carrick ismini söyledi acaba carrick zoommu demeye çalıştı belkide barrıyların yanındakı gerçek carrick değildir gerçeği zoomdur onu demeye çalışmıştır ama orada tutulankişide carrick olabilir zoom eddiede çıkabilir ayy kaırştı ortalık

Yani videodaki gibi "b*k da çıkabilür"
kafam karişti nasıl bir dizi izliyoruz

Yani videodaki gibi "b*k da çıkabilür"
kafam karişti nasıl bir dizi izliyoruz
aaa şimdi orda tutulan kişi carrick ismini söyleyince tepki koydu ya onun zoom olduğunu söylemeye çalıştı yada orda tutulan kişi gerçek carrick ben carricim demeye çalıştı bence zoom eddie çıkıcak v2 de herkesi gördük ölen ronnieyi bile sadece eddieyi görmedik

Doğru bi onu göremedik.

Doğru bi onu göremedik.
carrick kimdi be

Bölümleri bende izledim ama jay carrick kim bilemedim

carrick kimdi be

Bölümleri bende izledim ama jay carrick kim bilemedim
Doğru bi onu göremedik.
şapkalı flash işte ayol cailtinle sevigli olan kişi

zoom o diye düşünüyoruz şuan ama süpriz çıakrmı bilemiyoruz ben eddieden ümidimi kesemiyorum hala ama belkiorada tutulan kişide eddie olabilir @Forumdash

bakalım zoom carrickmii çıkıcak yoksa eddiemi yada başkasımı

töbe nasıl carrick olsun o zaman
dünya 1 deki halini gördük pısırık bişidi.İkideki halini gördük zoom öldürdü. Dünya 3 mü var[emoji33]

Eddie bencede

töbe nasıl carrick olsun o zaman
dünya 1 deki halini gördük pısırık bişidi.İkideki halini gördük zoom öldürdü. Dünya 3 mü var[emoji33]

Eddie bencede
3 te varmış cnm ordakı olabilir ama dünya 1 dekii carrick olmasındna şüpheleniyoruz çünkü ismi hunter zolomon çizgi romanda zoom hunter zolomon olan kşiymiş orda tuutlan kşide carrick ismini verdi ama bilemiyorum belki gerçek carrick benim demeye çalışmıştır ben eddienin olmasını istiyorum yaaa v2 den bir onu göremedik ama orda tuutlanda o olabilir ortalık karıştı yine

zoom karakterini tony todd canlandırıyor diyorlar
haberde gördüm sonra resimlere baktım

zoom karakterini tony todd canlandırıyor diyorlar
haberde gördüm sonra resimlere baktım
aaa o kim bee

aa tabi farklı biriside çıkabilir belki ama orda tutulan kişinin carricin ismini vermeside biraz şüpheyi arttırıyor bence sezon finalinden önce öüreniriz umarım

15.bölüm ayy yok artık çok büyük süprizli bir bölüm hemen izleyin çocuklar @Forumdash @cookies @mrt-06 😱😱😱
digle ve eşi vardı köpek balığı konusu baya iyiydi ama son sahnede

zoom carrick olduğunu gördük 😱😱😱
bizim carrick ölmüş ayrıca o hapiste tutunulan kişininde carrick olduğunu söylüyorlar v1 de yine carrick var 4 tane etti ayol ohaaa

gizemli kalmaya devam etseydi keşke carrick olduğunu tahmin ediyorduk ama tahmin yürütüp yinede heyecanlı oluyordu biraz heyecanımızı şimdi kırdılar

S02B15 dün gece yorum yapmayı unutmuştum sonu harikaydı.... @Çiğdem- @mrt-06 @cookies
zoom carrick çıktı😱😱 şimdi Barry'nin etrafında olan Carrick kimdi? Zoom dunya 1'deki versiyonunu bulup onu tehtit mi etti? Dicem ama flashbacklerle geçmişi gösterdiler. Yoksa bu Carrik her 2 dunyada da ikizler mi? Dizi çok karişti iyice

Yabancı sitelerde hatta ünlü youtube kanallarında bile tartişilir oldu dizi.. Kendini aşıyor dizi tüm dostlara duyrulur
@destere @OzaN @xemrexxx

bize ne be CW dizisinden