S02B23
Kız @Çiğdem- sonunu neden beğenmedin? Ben bölümü değil sonunu beğenmedim
Sırf sonu için 9.5/10 ama normal bölümdü yaniFlash'ın babasının eski Flash dizisinde flash oldugunu biliyormuydunuz @Çiğdem- @Titanium
Bu arada Çiğdem- sana bi ara Zoom maskesinin altından kim çıkacak derken sana bir resim atmiştim hatırladın mı? Barry'nin babası olabilir demiştim ama hapis tuttuğu adam çıktıneyse adam eski flash olduğu için illa onu o kıyafete sokacaklardı.
Ben annesini kurtarmasına sevindim. Ama geçmişte değişiklik yaparsan neler olur nelerIrıs'da öptü oysa boşuna öpmüş oldu artık onu tanımaz bile bi dahaki sezondaMerakla bekliyorum
Ulan o nasıl sondu .ss23.sezon finali sonu iyimi kötümü bitti anlayamadım vlla sanki 1.sezona göre sönükmü kaldı
@Forumdash 🙂🙂🙂
zoom'da gitti reverse flash da durduruldu barııy ikisinide halleti bu sezon finalinde
bakalım 3.sezon neler olucak 🙂🙂🙂
aaa birde herkes yorumlara Flash Point Paradox işlenecek 3.sezon diyor ama bukadar mariyetli bir işe cw girişemez bence pek sanmıyorum
şimdi neler olcak acaba ndn kurtarıyon ananı cnm ya .ss
Ya bi daha flash olamazsan ya irisle hiç tanışmamış olursan falan bunları düşünüe insan .ss
Ya bi daha flash olamazsan ya irisle hiç tanışmamış olursan falan bunları düşünüe insan .ss