@cookies te izliyor yine harika bir bölüm geliyor ama sen 11.bölümü şimdi çok kurcalama cnm önce bölümlerini bitir ondan sonra 11.bölümü incelemeye basla
Çiko ben 7. bölüme geldim yarına 10 biter artık 11'i düşünmemin vakti geldi.yine harika bir bölüm geliyor ama sen 11.bölümü şimdi çok kurcalama cnm önce bölümlerini bitir ondan sonra 11.bölümü incelemeye basla
@cookies daha yolun başında o yüzden etiketlemedim.@cookies te izliyor yine harika bir bölüm geliyor ama sen 11.bölümü şimdi çok kurcalama cnm önce bölümlerini bitir ondan sonra 11.bölümü incelemeye basla
aaaa yorum yapsana cnm ozamanÇiko ben 7. bölüme geldim yarına 10 biter artık 11'i düşünmemin vakti geldi.
@cookies daha yolun başında o yüzden etiketlemedim.
Şu 7'yi izleyeyim birde 8'i gece yorumumu yaparım.aaaa yorum yapsana cnm ozaman
bu arada 8 ve 9.bölüm ikiside çok üst düzey bölümler şuana kadar yayınlanan en iyi 2 bölümü arkaya arkaya izliceksin cnm 😉😉😉
8.bölümü mutlaka izle arrowla harika bir ortak bölümdü ve 9.bölüm en can alıcı bölüm cnm onuda tadına varalak yarın izlersin sezon finali gibi bir bölümdü 9.bölümüm noel tatili öncesi mini sezon finalinde verilmişti 🙂🙂🙂Şu 7'yi izleyeyim birde 8'i gece yorumumu yaparım.
Her bölüm çok güzel zaten.Müzikleri de çok güzel ayrıca.
bu dizi süper portakalın hızlı versiyonu , dizideki başoğlana duracell pil takmışlar deli danalar gibi koşturup duruyorThe Flash 1x2
Yine harika bölüm oldu bazı yerlerinde gözlerim doldu.Dizi fena sardı.Barry'nin kurşundan sıyrılması Matrix'den çalıntı resmen.
Spiderman havası var bu dizide.
Doktorda bir iş var büyük bir sırrı var ama hala anlayamadım Barry'nin annesini öldüren o ışık acaba bu doktor olabilir mi?
Çoğalabilen adam çok korkunçtu be ordu yaptı adam resmen neyse ki kurtulduk. Benim anlamadığım bu doktor bu kadar yarıinsan varken neden Barry'i seçti neyi amaçlıyor. 😕 Bakalım daha nasıl fantastik olaylar izleyeceğiz.Barry'i Joe'ye çok ağır laflar etti neyseki bölümün sonunda kendini affettirdi duygulandım.
İnanmıyorum bu diziye de beğenmemişsiniz.@OzaN @destere
size mutlu mesut seyirler dilerim
@Harunnn60 bile arrowa alıstırdım izliyor hahahasize mutlu mesut seyirler dilerim) bana önermede kime önerirsen öner
Kız simdi 4. Bolume devam ediyim bari
@mrt-06 da 7.bölümde cnm 8.bölümü izleyip bugünü tamamlıcak sende hızlan evet 🙂Kız simdi 4. Bolume devam ediyim bari
Bu aksam 8 e kadar inşallah gelirim
Tamam teyze@mrt-06 da 7.bölümde cnm 8.bölümü izleyip bugünü tamamlıcak sende hızlan evet 🙂
ne teyzesi bee parçalrım seni vllaTamam teyze
Hemen izliyim
Tamam nine ben diziyi izlemeye basladimne teyzesi bee parçalrım seni vlla
constantine haricinde izlediğin güzel dizi yok
constantine izledim ben çoktn yorumda yaptım seni bekliyorum 🙂🙂🙂constantine haricinde izlediğin güzel dizi yokonada zaten başladım güzel dizi önersen bende başlarımama kötü diziler beni sarmıyor
bu aralar epey bir ara verdim dizilere yetişmeye çalışacağımconstantine izledim ben çoktn yorumda yaptım seni bekliyorum 🙂🙂🙂
ayoll ne arası görende 5 bölüm izlemiyorsun sanıcak sadece yeni bölümü izlemedin oda yeni çıktı 🙂🙂🙂bu aralar epey bir ara verdim dizilere yetişmeye çalışacağım
ama senden önce izleyip spoiler vermem gerekiyordu geç kaldımayoll ne arası görende 5 bölüm izlemiyorsun sanıcak sadece yeni bölümü izlemedin oda yeni çıktı 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?