CW The Flash 1. Sezon Yorumları

yine harika bir bölüm geliyor ama sen 11.bölümü şimdi çok kurcalama cnm önce bölümlerini bitir ondan sonra 11.bölümü incelemeye basla :F:F:F
Çiko ben 7. bölüme geldim yarına 10 biter artık 11'i düşünmemin vakti geldi. :F

@cookies te izliyor yine harika bir bölüm geliyor ama sen 11.bölümü şimdi çok kurcalama cnm önce bölümlerini bitir ondan sonra 11.bölümü incelemeye basla :F:F:F
@cookies daha yolun başında o yüzden etiketlemedim. :A

Çiko ben 7. bölüme geldim yarına 10 biter artık 11'i düşünmemin vakti geldi. :F

@cookies daha yolun başında o yüzden etiketlemedim. :A
aaaa yorum yapsana cnm ozaman :F:F:F

bu arada 8 ve 9.bölüm ikiside çok üst düzey bölümler şuana kadar yayınlanan en iyi 2 bölümü arkaya arkaya izliceksin cnm 😉😉😉

aaaa yorum yapsana cnm ozaman :F:F:F

bu arada 8 ve 9.bölüm ikiside çok üst düzey bölümler şuana kadar yayınlanan en iyi 2 bölümü arkaya arkaya izliceksin cnm 😉😉😉
Şu 7'yi izleyeyim birde 8'i gece yorumumu yaparım. :D:D

Her bölüm çok güzel zaten. :bhr: Müzikleri de çok güzel ayrıca. :X

Şu 7'yi izleyeyim birde 8'i gece yorumumu yaparım. :D:D

Her bölüm çok güzel zaten. :bhr: Müzikleri de çok güzel ayrıca. :X
8.bölümü mutlaka izle arrowla harika bir ortak bölümdü ve 9.bölüm en can alıcı bölüm cnm onuda tadına varalak yarın izlersin sezon finali gibi bir bölümdü 9.bölümüm noel tatili öncesi mini sezon finalinde verilmişti 🙂🙂🙂

barry arrow karakteridir arrowda oynayan bir karakterdi yapımcılar arrowun bir spoioff yapmaya akrar verip barryı the flasha geçirmişlerdi baştan söylemem gereken en önemli şeyi söylememişim hahaha :F:F:F

The Flash 1x2

Yine harika bölüm oldu bazı yerlerinde gözlerim doldu. :( Dizi fena sardı. :Z Barry'nin kurşundan sıyrılması Matrix'den çalıntı resmen. :F

Spiderman havası var bu dizide. :D

Doktorda bir iş var büyük bir sırrı var ama hala anlayamadım Barry'nin annesini öldüren o ışık acaba bu doktor olabilir mi? (b)

Çoğalabilen adam çok korkunçtu be ordu yaptı adam resmen neyse ki kurtulduk. Benim anlamadığım bu doktor bu kadar yarıinsan varken neden Barry'i seçti neyi amaçlıyor. 😕 Bakalım daha nasıl fantastik olaylar izleyeceğiz. :D Barry'i Joe'ye çok ağır laflar etti neyseki bölümün sonunda kendini affettirdi duygulandım. :(

İnanmıyorum bu diziye de beğenmemişsiniz. :D @OzaN @destere
bu dizi süper portakalın hızlı versiyonu , dizideki başoğlana duracell pil takmışlar deli danalar gibi koşturup duruyor :)