Artık kullanamazsınHaydaabu ifade destereye mi tapulu, biz kullanamayacak mıyız
Artık kullanamazsınHaydaabu ifade destereye mi tapulu, biz kullanamayacak mıyız
Adelet dağitiriyorum forumda yineSende de bir destere koruma modu açılıyor arada anlayamadım gitti
Harbi amaArtık kullanamazsınBi arada ben de bunu kullanırdım@Harunnn60 da bana sinir olurdu niye hep bunu kullanıyorsun diyipSonra azalttım onu kullanmayı bunukullanıyorum. Bu emojide aşiri laf sokma hissiyatı veriyor
Yok yok en iyisiArtık kullanamazsınBi arada ben de bunu kullanırdım@Harunnn60 da bana sinir olurdu niye hep bunu kullanıyorsun diyipSonra azalttım onu kullanmayı bunukullanıyorum. Bu emojide aşiri laf sokma hissiyatı veriyor
Harbi amaBu ne böyle sürekli, eskiden dizi yorumlarında hep bunu kullanırdınŞimdi biraz yüzüne renk geldi
Tamam işte ben de göze batmak istemeyen birisi olarak artıkYok yok en iyisibu
Haydaabu ifade destereye mi tapulu, biz kullanamayacak mıyız
Sende de bir destere koruma modu açılıyor arada anlayamadım gitti
@MasacRE Senden taraf oluyorsa Forumdashta bizden taraf olmalı ayoll
Harbi amaBu ne böyle sürekli, eskiden dizi yorumlarında hep bunu kullanırdınŞimdi biraz yüzüne renk geldi
Yok yok en iyisibu
Gece sohbetlerimizi özleyecem ne güzel eskisi gibi gececi tayfa kurmuştukTamam işte ben de göze batmak istemeyen birisi olarak artıkkullanıyorum. Bak emoji herifin üstüne kaldı
Saat daha 1 nerdesiniz? 2 bucuga kadar vaktimiz varGece sohbetlerimizi özleyecem ne güzel eskisi gibi gececi tayfa kurmuştuk
Garibim bugun de çalişiyormuş(pazar pazar)
Seni nereden engelledi @Harunnn60 😱 😱 😱Garibim bugun de çalişiyormuş(pazar pazar)xmeni araştırdım beni engelledi. Boş vaktimde ben sana anlatıcam dediSonra neden izlemıyorsun Forumdash diyor@Harunnn60
Ayy hiç inanmadım ayy dedim yine @Harunnn60Seni nereden engelledi @Harunnn60 😱 😱 😱
Aaa evet pazar bile tatil yok bir rahat bırakmıyorlar oğlanı
Vlla bişi anlamadım abicim amaAyy hiç inanmadım ayy dedim yine @Harunnn60
xmen serisin izlemek için engelledi beni. Neyse yarın kendi düzenmi yapıcam
Çalişma dediği bu muVlla bişi anlamadım abicim amaÇalısıyor evet hemde 3 saatlık oyunun önce bölümünü izleyip sonrada 3 saatlık videosunu izliyor o bölümün 6 saat vakit yaratmak zorunda yanı bu çalısma sürecinde@Harunnn60
Hahhaha hayır iş den ayrı birde 6 saatlik vakit yaratması lazım demek istedim
Şimdi uyuyor mu yaniHahhaha hayır iş den ayrı birde 6 saatlik vakit yaratması lazım demek istedim
Erken kalkacam dedi uyudu evetŞimdi uyuyor mu yani
Yarın foruma girene kadar diyecektinErken kalkacam dedi uyudu evetBenimde oyunun izlemem lazım yarına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?