- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Kimi taklit ediyoruz 😱Sizinki taklitli trip@Çiğdem
Kimi taklit ediyoruz 😱Sizinki taklitli trip@Çiğdem
Sizinki taklitli trip@Çiğdem
RahmetliyiKimi taklit ediyoruz 😱
Ne alaka? destere bunu trip atarken kullanmıyordu ki her zaman bu ifadeyi kullanıyor o. Biz sadece trip atarkenRahmetliyi
Ama bu kaplumbağa smilesi rahmetliye tolga çevik sempatisi katarkan sizlerde şebek maymunu gibi duruyor onuda bilinde @Harunnn60
O Smile rahmetlinin smilesiNe alaka? destere bunu trip atarken kullanmıyordu ki her zaman bu ifadeyi kullanıyor o. Biz sadece trip atarken@Forumdash @Harunnn60
İşte biz de çirkin dursun diye kullanıyoruz ya, trip atarken güzel olunur mu hiç nerede görülmüş
Ama aynı şey rahmetlide sempatik duruyor işte sizi bozan ayrıntı buİşte biz de çirkin dursun diye kullanıyoruz ya, trip atarken güzel olunur mu hiç nerede görülmüş
Yav aynı şeyi söylüyorum işte, sempatik olsun diye kullanmıyorum bu ifadeyi
Ama rahmetlide sempatik duruyor yanı oyüzden baska trip şeyi bulun yoksa rahmetliyi övecez sürekli sizin bu kaplumbağa suratınızı gördükçeYav aynı şeyi söylüyorum işte, sempatik olsun diye kullanmıyorum bu ifadeyi
Ama rahmetlide sempatik duruyor yanı oyüzden baska trip şeyi bulun yoksa rahmetliyi övecez sürekli sizin bu kaplumbağa suratınızı gördükçe@Forumdash
Ayy valla bir mide bulantısı geldi kaldır şunu
Hhahah şimdide @Harunnn60 a çirkin görünmeye başladın
Destere zihniyeti görmek istemiyorum forumda
Hele bir hortlasında @MasacRE için ayrı senin için ayrı konusucam onaDestere zihniyeti görmek istemiyorum forumda
Rahmetliyi forumda yaşatmaya devam edeceğiz
Hayır bu zatı görmek istemiyorum forumdaRahmetliyi forumda yaşatmaya devam edeceğiz
Senide mahsene tıkar @Harunnn60 sonra karıştırıpRahmetliyi forumda yaşatmaya devam edeceğiz
@MasacRE de bir hareketlilik var zaten bu aralarSenide mahsene tıkar @Harunnn60 sonra karıştırıpZaten geçen gün desteremi ayzdı bunu diyordu@Forumdash
Rahmetliyi
Ama bu kaplumbağa smilesi rahmetliye tolga çevik sempatisi katarkan sizlerde şebek maymunu gibi duruyor onuda bilinde @Harunnn60
Diyorum ki @Harunnn60 ile senin trip modunuz @destere taklidi yaparakNe alaka? destere bunu trip atarken kullanmıyordu ki her zaman bu ifadeyi kullanıyor o. Biz sadece trip atarken@Forumdash @Harunnn60
HaydaaDiyorum ki @Harunnn60 ile senin trip modunuz @destere taklidi yaparakYada normal trip atsanız bile artık destere taklidiymiş gibi durcak bacımın gözünde
Sende de bir destere koruma modu açılıyor arada anlayamadım gittiDiyorum ki @Harunnn60 ile senin trip modunuz @destere taklidi yaparakYada normal trip atsanız bile artık destere taklidiymiş gibi durcak bacımın gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?