Nesi var bee
Nesi var bee
Şurda boş 1 haftam var bir dizi bulursak izleriz bende bakacamda @MasacRE benim buldumu beğenmez benim onun buldunu beğenmedim gibiNesi var beeHem kısacık hem de güzeldi ilk bölümüKeşke buna baksaydın the oaya bakacana
Valla havam kaçti şu olanlardan sonra kimse kimsenin önerdiğine bi daha bakmazŞurda boş 1 haftam var bir dizi bulursak izleriz bende bakacamda @MasacRE benim buldumu beğenmez benim onun buldunu beğenmedim gibi
Ne olmuş ayoll kütük kırılmasın diye 1 saatlık diziye zaman ayırdım bölümüde eşşek kadardıValla havam kaçti şu olanlardan sonra kimse kimsenin önerdiğine bi daha bakmaz
O da fantastik dizi değil. O neden oluyor, ben önermediğim için miBen görmedim sanırım kargaşa olmustu her mesajı görmedim pompyde bir yandan dizisine çağrıyorduAma 4 bölümü sen bir bardak su ile içersin
@Harunnn60 İle Parfum dizisi izleyecektik biz 6 bölümdü olabilir aslında@MasacRE
Bakmadık zaten ayoll öyle bir dizi vardı demişti okadarO da fantastik dizi değil. O neden oluyor, ben önermediğim için mi
Tamam işte fantastik değil konusu ben baktım
Ben izleyeceğim diye bir şey demedim o dizi için, ben Mindhunter izleyeceğim
O hangi dizi sabahtan beridir 100 tane dizi söyledinBen izleyeceğim diye bir şey demedim o dizi için, ben Mindhunter izleyeceğim
Al bak destere'nin yorumu bu, söylediğim dizi hakkında
1x1. Bölüm
ve ilk bölümü izlemeyi başardım nihayet? sanırım forumda bunu başaran ilk kişi benimyalnız ilk bölümü izleyince milletin niye bu diziden kaçtığını anlamak mümkün bir kere konu aşırı derecede sıkıcı, ilk bölümün başlangıç sahnesi harika başlıyor diyorsun acaba devamında ne gelecek
sonramı ?
sonra holden denen FBI malı suçlu psikolojisini araştırmaya başlıyor suç nedir neden insanlar suç işler noluyor falan filan hatta freud un tezlerinden girip bilmem debbie nin bacakları arasından çıkana kadar olayı incelemeye alıyor
itiraf ediyorum çok sıkıldım bu hikaye bundan sonrada böylemi devam edecek yoksa gittikçe açılacakmı diye merak ettiğimden ikinci bölümüde izlerim büyük ihtimal çünkü imdb puanı oldukça yüksek , ikinci bölümdede hala bir fok değişmediğini anlarsam bırakırım diziyi@MasacRE-
sizede tavsiye ediyorum minik hanter dizisini @Çiğdem- @Forumdash @eskici @Harunnn60 @xemrexxx
bir sıkıntı varsa arkadaşlarda sıkıntıyı paylaşmalı yani izleyin görün hanyayı konyayı)
Al bak destere'nin yorumu bu, söylediğim dizi hakkında@Forumdash
Banada önermiş acaba ben cevap yazdımmı şuan onu hatırlamadım için yorum yapmıyayımAl bak destere'nin yorumu bu, söylediğim dizi hakkında@Forumdash
İzlediğini bile hatırlamıyorsundur sen şimdiBanada önermiş acaba ben cevap yazdımmı şuan onu hatırlamadım için yorum yapmıyayım@Harunnn60 @Forumdash
Bu kaplumbağa ifadesi sizlerde çok çirkin duruyor sadece rahmetliye sempatik duruyor onn dısındakılere yasaklanmalı
Ben @destere ye de yakıştıramıyordum hatta demiştim onaBu kaplumbağa ifadesi sizlerde çok çirkin duruyor sadece rahmetliye sempatik duruyor onn dısındakılere yasaklanmalı@xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
Onada baska ifadeler yakısmıyor benceBen @destere ye de yakıştıramıyordum hatta demiştim ona
Ben o emojiyi kim kullanırsa kullansın soğuk buluyorumOnada baska ifadeler yakısmıyor benceAma onun dısındakılere çok çirkin duruyor hele @MasacRE @Harunnn60 a
Onla bütünleşti artık bence kaplumbağa kafası smilesi sanırım oBen o emojiyi kim kullanırsa kullansın soğuk buluyorumRahmetliye bile zor aliştim. Espiri anlayısını kavrayınca ancak
Onada baska ifadeler yakısmıyor benceAma onun dısındakılere çok çirkin duruyor hele @MasacRE @Harunnn60 a
Benle @Harunnn60 bunu trip ifadesi olarak kullanıyoruz zatenBen o emojiyi kim kullanırsa kullansın soğuk buluyorumRahmetliye bile zor aliştim. Espiri anlayısını kavrayınca ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?