Anlamıştım ben zaten, onun için hemencecik izleyip geldim ve senden önce yorumumu yaptım.S03B06 (Final)
Harika bir finaldi (alkış emoji)
Stella ile Paul'un görüşme odasında birbirlerine üstünlük taslayan bakış atişları diziye birkez daha hayran olmama yetti. Ardından gelen sahne Paul'un ani atakla Stella'ya girişmesi... Keşke bitmese dedim...
Sonunda öldü. Keşke o hengamede kaçmayı başarsaydı. Mal bari doktoru dövdün kaç orda bişeyler yap neden intihar edersin? Birde diğer cocugu boğması küçüklük arkadaşını kurtarması gibi bişey oldu sanırım. Yoksa onu öldürmesi için bir neden yoktu.
Bu güzel finale 9/10 yakışırhem 2 sevdiğim oyuncu varken
@sürgünüm ne güzel senden önce yorum yapacaktım ki aramızda yorumunu okudugumda 3dk geçmiş aradan
The Fall
S03B01 izledim
Bekledik, bekledik ama çok heycanlı bölümle gelmediCok sessiz ve sıkılgan bir bölüm oldu benim için. Son 40sn bi gerildim gecenin şu saatinde. Yönetmen o son saniyeleri iyi çekmiş.
Hemşirenin camdan Paul'un gözlerinin açtıgını görme sahnesi. Bence hemşire kaçmada ona yardım edecek.Öyle kıl kaptın
7/10
Siz naptınız?
@sürgünüm @destere
ergen kız konusunda dediklerine katılıyorumS03B02
Bence
7/10Paul numara yapıyorGeçen hafta gözünü açmişti. Hikaye yazdı kendineGerçi gördüğü rüya arabası kazasıydı ama
Şu ergen kıza rol vermesinler yahu. Onu mu izleyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?